Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήρε σήμερα τηλ ένας από το φυσικό αέριο και μου είπε για ένα 12μηνο σταθερό με 0.085. Επειδή πριν λίγες μέρες έκανα αλλαγή στη zenith και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου είμαι οκ του είπα δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν. Λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι στο site τους πάντως. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nick_81 είπε

Με πήρε σήμερα τηλ ένας από το φυσικό αέριο και μου είπε για ένα 12μηνο σταθερό με 0.085. Επειδή πριν λίγες μέρες έκανα αλλαγή στη zenith και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου είμαι οκ του είπα δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν. Λίγο που το έψαξα δεν βρήκα κάτι στο site τους πάντως. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;

0,199 ηθελε να πει μπορει λιγο να μπερδευτηκε  ο καημενος

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nick_81 είπε

Έχουν δύο κίτρινα με σταθερή τιμή για 150 και 300Kwh αντίστοιχα ανά μήνα σε αυτή την τιμή. Από την άλλη έχουν πάγιο 9.90 και 14.90 αντίστοιχα και κυμαινόμενη τιμή αν ξεπεράσεις τα όρια κατανάλωσης όπου προσφέρεται η σταθερή τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, ο ΗΡΩΝ βάζει ακόμα την έκπτωση συνέπειας του τελικού αν γίνει καταγγελία στο myrae... ή το παίζουν δύσκολοι;

Παλιά πατούσα στο στο Παράρτημα ΙΙ, Άρθρο 2, παράγραφος 3δ του ΚΠΗΕ: (καθώς ο ΗΡΩΝ δε διευκρίνιζε ότι δε πιστώνεται η συνέπεια τελικής κατανάλωησης)

Για προϊόντα ή χρεώσεις όπου προσφέρονται εκπτώσεις, πρέπει να διευκρινίζεται με απόλυτη σαφήνεια το ύψος της έκπτωσης και που εφαρμόζεται αυτή, τα κριτήρια εφαρμογής, η διάρκεια ισχύος, οι όροι ακύρωσης ή άρσης της έκπτωσης, με πιστή τήρηση και της βασικής αρχής της μη−διακριτικής μεταχείρισης μεταξύ πελατών της ίδιας κατηγορίας.

Οι ανανεωμένοι όροι του ΗΡΩΝ δεν αφήνουν παραθυράκι στον ΚΠΗΕ καθώς λένε: .

"Ε5.2 Ρητώς διευκρινίζεται ότι η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ δεν εφαρμόζεται επί της Βασικής Χρέωσης Προμήθειας του τυχόν εμπροθέσμως εξοφλημένου Τελικού Εκκαθαριστικού Λογαριασμού του Πελάτη."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απάντηση της ζενιθ μέσω της ΡΑΕ επειδή δεν μου έβαλαν την κρατική επιδότηση για το μήνα σεπτεμβριο,ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ εαν κάποιος είναι στο smart night 40% και έχει λάβει την επιδότηση αυγουστου και σεπτεμβριου να μου στείλει κάποιο μέρος του λογαριασμού ώστε να το παραθέσω ως στοιχείο στην ΡΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι ενισχύσεις για την ηλεκτρική ενέργεια σε οικιακά τιμολόγια και για όλες τις παροχές κύριας και μη κύριας κατοικίας, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και ανεξαρτήτως παρόχου, διαμορφώνονται ως εξής: για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500kWh, η ενίσχυση διαμορφώνεται σε 15 €/MWh ή 1,5 λεπτό/kWh. Η κατηγορία αυτή καταλαμβάνει το 90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως οι ενισχύσεις αφορούν σε καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας (https://ypen.gov.gr/epidotiseis-dekemvriou-gia-tous-oikiakous-katanalotes-ilektrikis-energeias-kai-tous-dikaiouchous-koinonikou-oikiakou-timologiou-kot/)

Ειδικότερα, βάσει των ανωτέρω, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για την εν θέματι παροχή, η τελική τιμή προμήθειας αφαιρουμένης της Έκπτωσης 40%  διαμορφώνεται σε τιμή χαμηλότερη από αυτή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης, συνεπώς δεν δικαιούστε την απόδοση της επιδότησης.

Επεξ/σία από akiskar123
Δημοσ.

Βγήκε ΦΕΚ τον Οκτώβριο και γράφει ότι αν η τελική τιμή ειναι κάτω από 0.14 το Σεπτέμβριο... δε μπαίνει επιδότηση.

Δε τη δικαιουσαι... κι αν το σκαλίζεις λέγοντας πως άλλοι τη πήρανε (όντως), το μόνο που θα καταφέρεις θα'ναι να τους κάψεις... κανονικά δικαιουται η ζενίθ να τα ζητήσει πίσω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akiskar123 είπε

Η απάντηση της ζενιθ μέσω της ΡΑΕ επειδή δεν μου έβαλαν την κρατική επιδότηση για το μήνα σεπτεμβριο,ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ εαν κάποιος είναι στο smart night 40% και έχει λάβει την επιδότηση αυγουστου και σεπτεμβριου να μου στείλει κάποιο μέρος του λογαριασμού ώστε να το παραθέσω ως στοιχείο στην ΡΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι ενισχύσεις για την ηλεκτρική ενέργεια σε οικιακά τιμολόγια και για όλες τις παροχές κύριας και μη κύριας κατοικίας, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και ανεξαρτήτως παρόχου, διαμορφώνονται ως εξής: για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500kWh, η ενίσχυση διαμορφώνεται σε 15 €/MWh ή 1,5 λεπτό/kWh. Η κατηγορία αυτή καταλαμβάνει το 90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα. Σημειώνεται πως οι ενισχύσεις αφορούν σε καταναλωτές, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε κυμαινόμενα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας (https://ypen.gov.gr/epidotiseis-dekemvriou-gia-tous-oikiakous-katanalotes-ilektrikis-energeias-kai-tous-dikaiouchous-koinonikou-oikiakou-timologiou-kot/)

Ειδικότερα, βάσει των ανωτέρω, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για την εν θέματι παροχή, η τελική τιμή προμήθειας αφαιρουμένης της Έκπτωσης 40%  διαμορφώνεται σε τιμή χαμηλότερη από αυτή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης, συνεπώς δεν δικαιούστε την απόδοση της επιδότησης.

Δεν τιμολογηθηκες ΚΑΤΩ από 0.15€ ?

Ψάχνεις και τα ρέστα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Δεν τιμολογηθηκες ΚΑΤΩ από 0.15€ ?

Ψάχνεις και τα ρέστα?

Χαλάρωσε λίγο,δεν είναι ωραίο το ύφος σου,δεν ήξερα το παρακάτω.

τελική τιμή προμήθειας αφαιρουμένης της Έκπτωσης 40%  διαμορφώνεται σε τιμή χαμηλότερη από αυτή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης

Ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός οτι δεν μου έβαλαν την έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό ενω οι 2 προηγούμενοι έχουν πληρωθεί 20 ήμερες πριν την λήξη τους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Χαλάρωσε λίγο,δεν είναι ωραίο το ύφος σου,δεν ήξερα το παρακάτω.

τελική τιμή προμήθειας αφαιρουμένης της Έκπτωσης 40%  διαμορφώνεται σε τιμή χαμηλότερη από αυτή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης

Ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός οτι δεν μου έβαλαν την έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό ενω οι 2 προηγούμενοι έχουν πληρωθεί 20 ήμερες πριν την λήξη τους.

ΜΗΠΩΣ ήταν έναντι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

ΜΗΠΩΣ ήταν έναντι?

Από τις 16/08 που πήγα βγήκαν 2 εκκαθαριστικοί(αυτούς που πλήρωσα) κ ένας έναντι ο 3ος προχθές που δεν είχε την έκπτωση συνέπειας,ελπίζω ν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τα 5-10 ευρώ αλλά το γαμώ το κ ότι κάνουν ότι θέλουν σε πολλές περιπτώσεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Από τις 16/08 που πήγα βγήκαν 2 εκκαθαριστικοί(αυτούς που πλήρωσα) κ ένας έναντι ο 3ος προχθές που δεν είχε την έκπτωση συνέπειας,ελπίζω ν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τα 5-10 ευρώ αλλά το γαμώ το κ ότι κάνουν ότι θέλουν σε πολλές περιπτώσεις.

Όταν ένας λογαριασμός είναι έναντι, ο επόμενος ΔΕΝ έχει έκπτωση συνέπειας αλλά δεν χάνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ioannischr είπε

ποιοι ειναι αυτοι να παρω καιγω την προσφορα

Με πήραν κι εμένα να μου προσφέρουν το σταθερό της ΔΕΗ και 130 ευρώ. Από το νούμερο είδα ότι ειναι εξωτερικοί συνεργάτες της ΔΕΗ. Υπάρχουν φθηνότερα σταθερά πάντως και χωρίς green pass ή οπως το λένε τέλος πάντων που πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να απενεργοποιήσεις μετά από ένα μήνα. Τουλάχιστον δεν ήταν πιεστικοί.

Επεξ/σία από ioio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...