Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπηκε η εξαργυρωση των 50ε στην προτεργια αλλα ειχε προλαβει και βγηκε λογαριασμος 

Λογικα δε γινεται να τα αφαιρεσω και να πληρωσω τη διαφορα θα χασω τη συνεπεια ?

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, darkmatinee είπε

καλά και οι νέοι δεν είναι τίποτα ξεφτέρια. Εδώ ο άλλος είχε το σταθερό της Φυσικό Αέριο με 20 λεπτά και γκρίνιαζε γιατί ήρθε ακριβός ο λογαριασμός...

έχω βαρεθεί να λέω σε φίλους/γνωστούς τι να βάλουν... και αυτοί βαριούνται να αλλάξουν εταιρεία.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, The_Judas είπε

έχω βαρεθεί να λέω σε φίλους/γνωστούς τι να βάλουν... και αυτοί βαριούνται να αλλάξουν εταιρεία.

Spoiler

Τότε απλά σταματάς να τους λες, άμα θέλουν ξέρουν αυτοί θα σε ρωτήσουν. Δεν μπορείς να σώσεις τον κόσμο, το έκανα και εγώ παλαιότερα αλλά το έχω σταματήσει πλέον)

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν Ηρών πήρα το 50ευρω πήγα ελπε πήρα 50ευρω τώρα τι??? Μπορώ να γυρίσω πάλι Ηρών η δεν ισχύει αφού ήμουν εκεί πριν 1.5 μήνα. Εναλλακτικά ποιος δίνει μπόνους εγγραφής? 

Δημοσ.
4 hours ago, costacurta said:

Παιδιά καλημέρα. Ακολουθώ και εγώ από τό καλοκαίρι την γνωστή προσέγγιση ενεργειακού τουρίστα. Είχα ξεκινήσει με το όριο 200 της βολτον συνέχισα με το 50ρι Ηρών και πρόσφατα πήγα στο 50ρι κουπόνι της ελπεντισιον. 

Τι άλλο υπάρχει εκεί έξω? Ειδικά τώρα στην ελπεντισιον μου φαίνεται για κάποιο λόγο ότι λογαριασμός πιο φουσκωμένος θέλω να αποχωρήσω άρον άρον. 

Επίσης μια δεύτερη απορία στους γονείς μου πριν κάνα 4μηνο έβαλα της ζενίθ ένα κόμπο αέριο ρεύμα που έδινε κάτι 40%έκπτωση. Ήταν κίτρινο και ετήσιο σε διάρκεια. 

Εχει κάποιες πρόσφατες αλλαγές? Εννοώ στις τιμές, Θα ανέβουν ? Πρέπει να τό αλλάξω asap η  παραμένω?

29 minutes ago, di maria kun said:

Ήμουν Ηρών πήρα το 50ευρω πήγα ελπε πήρα 50ευρω τώρα τι??? Μπορώ να γυρίσω πάλι Ηρών η δεν ισχύει αφού ήμουν εκεί πριν 1.5 μήνα. Εναλλακτικά ποιος δίνει μπόνους εγγραφής? 

Και οι 2 μπορείτε να πάτε Protergia, για ένα σύντομο πέρασμα, μέσω Bring a friend, να πάρετε 5χ10€ & να βγάλετε και ένα 50άρι αν κάνετε και εσείς κάποια σύσταση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Μπηκε η εξαργυρωση των 50ε στην προτεργια αλλα ειχε προλαβει και βγηκε λογαριασμος 

Λογικα δε γινεται να τα αφαιρεσω και να πληρωσω τη διαφορα θα χασω τη συνεπεια ?

Μετά από πόσο καιρό σου μπήκε ; Και σου φαίνεται κανονικά στην εφαρμογή ότι μπορείς να κάνεις εξαργύρωση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damned7 είπε

να σε ρωτησω,αυτα ανανεωνονται online αυτοματα απο οποιον τα δημιουργησε ή πρεπει να ξαναδωθει εκ νεου λινκ;

σε ευχαριστω πολυ ειναι πολυ χρησιμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Μετά από πόσο καιρό σου μπήκε ; Και σου φαίνεται κανονικά στην εφαρμογή ότι μπορείς να κάνεις εξαργύρωση;

Εγώ που έκανα σύσταση σε ένα φίλο πριν τις γιορτές, έκανε περίπου 3 βδομάδες να γίνει η ενεργοποίηση της γραμμής του. Με το που ενεργοποιήθηκε η γραμμή του το είδα αμέσως στην εφαρμογή και το 50αρικο έτοιμο να πατήσεις εξαργύρωση. Μετά από περίπου μία εβδομάδα βγήκε ο δικός μου λογαριασμός και είχε την αφαίρεση των 50€.

Επεξ/σία από Titarasaudi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkmatinee είπε

Και οι 2 μπορείτε να πάτε Protergia, για ένα σύντομο πέρασμα, μέσω Bring a friend, να πάρετε 5χ10€ & να βγάλετε και ένα 50άρι αν κάνετε και εσείς κάποια σύσταση.

Αυτό τι είναι σαν πονζι πυραμίδα φαίνεται. Δεν έχω ούτε 5 ούτε 10 ούτε 1 που να κάνει τουρισμό. Αν δεν βάλεις άλλον δεν έχει μπόνους εγγραφής? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Κανα 20 μερο εκανε 

Ναι φαινεται και πατας εξαργυρωση οτι ποσο θες

Δημοσ.
Just now, costacurta said:

Αυτό τι είναι σαν πονζι πυραμίδα φαίνεται. Δεν έχω ούτε 5 ούτε 10 ούτε 1 που να κάνει τουρισμό. Αν δεν βάλεις άλλον δεν έχει μπόνους εγγραφής? 

Πόνζι είναι, αλλά λίγο "αθώα". Παίρνεις λινκ σύστασης από κάποιον και αυτός κερδίζει 50€ & εσύ 5χ10€. Αν εσύ κάνεις μετά κάποια σύσταση (πχ τους γονείς σου) εσύ θα πάρεις 50€ & οι γονείς σου 5χ10.

Δημοσ.

Το 5 Χ 10 σε πόσους λογαριασμους ισχύει. 5 μήνες μέ 10 ευρώ έκπτωση? Δεν αξίζει έτσι να κάτσεις πράσινο τόσους μήνες φύρα θα έχεις και δεν συνάδει με την προσέγγιση του ενεργειακού τουρίστα. Αν δεν υπάρχει θα πάω απλώς ζενίθ με το 40%  και θα σταματήσω να ασχολούμαι 

Δημοσ.
3 minutes ago, costacurta said:

Το 5 Χ 10 σε πόσους λογαριασμους ισχύει. 5 μήνες μέ 10 ευρώ έκπτωση? Δεν αξίζει έτσι να κάτσεις πράσινο τόσους μήνες φύρα θα έχεις και δεν συνάδει με την προσέγγιση του ενεργειακού τουρίστα. Αν δεν υπάρχει θα πάω απλώς ζενίθ με το 40%  και θα σταματήσω να ασχολούμαι 

Το 5Χ10 οπως το εχω καταλαβει ειναι πιο πολυ και συμφερει για Μπλε Σταθερα, ωστε να μεινεις να βγαλεις τους 5 απο τους 6 λχ μηνες του σταθερου "ανευ παγιου" (καθως εχει παγιο 9,99). Δεν συμφερει στο Μπλε να φυγεις νωριτερα λογω της ρητρας αφου μεχρι το 5μηνο πληρωνεις ρητρα.

Εκει εγκειται και η ιδιαιτεροτητα, ξερει οτι θα κατσεις στο Μπλε τουλαχιστον για 5 μηνες για να μην φας τη ρητρα και ετσι θα εχεις το οφελος της συστασης. Εκτος και αν βρεις τη σουπερ ντουπερ ουαου προσφορα λχ στο 3μηνο με κανα 100αρι+ σε δωρα να πεις οτι το μισο νεο δωρο θα παει στη ρητρα αποχωρησης.

Αλλα ποσοι πλεον δινουν τα δωρα που εδιναν καποτε και διαβαζα κατι 100αρια και 200αρια? Σχεδον πλεον κανεις.

Εκτος και αν με τον μπαρμπα Δοναλδο τους επομενους μηνες σκολασει το πανηγυρι στην Ουκρανια και προς τελος χρονου πεσουν σημαντικα οι τιμες καυσιμων και ενεργειας και εκει βρουν προσφορο εδαφος για νεες προσφορες.

Δεν θεωρω και τυχαια την πρεμουρα για μινιμουμ 12μηνα σταθερα ως μοχλο πιεση απο την ΕΕ και καλα για σταθεροτερες τιμες ενεργειας. Το 2024 θυμηθηκε η ΕΕ να πιεσει για μακροχρονια συμβολαια ως μεσο προστασιας? Γιατι δεν κανει αλλαγες στο στρεβλο χρηματιστηριο ενεργειας της Ευρωπης αν νοιαζεται για τους καταναλωτες/πολιτες της? Γιατι δινει αβερτα τσαμπα ρευμα στην Ουκρανια επι 2+ χρονια απο τις τσεπες των Ευρωπαιων πολιτων? Αν εχουν πληροφορηση οτι ο πολεμος παει για στοπ και αποσυμπιεστουν σε 6+ μηνες οι τιμες, αν οι καταναλωτες ειναι μαντρωμενοι σε 12μηνα+ συμβολαια με μεγαλες ρητρες το οφελος της αποσυμπιεσης τιμων θα το καρπωθουν οι παροχοι/παραγωγοι και οσοι θα ειναι σε τυχον κυμαινομενα.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες... προσοχη... κυκλοφορουν ακομη "καλοθελητες" της ΔΕΗ που θελουν να κλειδωσουν κοσμο σε 12μηνα μπλε με 0.135/kwh και το γνωστο 130αρι πιστωτικο... 

Επεξ/σία από mdkamael

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...