Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, adi32 said:

O καθε παππους και γιαγια στο χωρια αυτο περιμενει 

καλά και οι νέοι δεν είναι τίποτα ξεφτέρια. Εδώ ο άλλος είχε το σταθερό της Φυσικό Αέριο με 20 λεπτά και γκρίνιαζε γιατί ήρθε ακριβός ο λογαριασμός...

• Haha 3
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Spoiler

IMG_8555.jpeg.221a9a4d72a1a68abf241e20f5f1e12d.jpegIMG_8556.jpeg.190eb546c65bf92742bb45b5362a36b6.jpeg

Παιδιά μπορεί να τσεκάρει κάποιος/-α αν οι υπολογισμοί είναι σωστοί ;
Γιατί μου φαίνεται δεν μου πίστωσαν την έκπτωση ΚΟΤ, ούτε την κρατική επιδότηση, ούτε την κρατική επιδότηση ΚΟΤ… 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, να ευχαριστήσω προκαταβολικά όλα τα παιδιά που ενημερώνουν τον κόσμο εδώ και πραγματικά είστε φάρος μέσα στο μπαχαλο των παροχών..

Θα ήθελα την συμβουλή σας, είμαι στο Power Home Smart Night που δίνε κάποτε με -40% στη κιλοβατώρα. Η κατανάλωση μου είναι μικρή περίπου 200 με 300 kw το μήνα. Έχετε κάποια πρόταση που αξίζει? Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnAdv είπε

Καλησπέρα σε όλους, να ευχαριστήσω προκαταβολικά όλα τα παιδιά που ενημερώνουν τον κόσμο εδώ και πραγματικά είστε φάρος μέσα στο μπαχαλο των παροχών..

Θα ήθελα την συμβουλή σας, είμαι στο Power Home Smart Night που δίνε κάποτε με -40% στη κιλοβατώρα. Η κατανάλωση μου είναι μικρή περίπου 200 με 300 kw το μήνα. Έχετε κάποια πρόταση που αξίζει? Ευχαριστώ πολυ

Και εγώ το ίδιο έχω με μεγαλύτερες πλέον καταναλώσεις 500Kw+ και αναρωτιέμε εαν υπάρχει κάτι καλύτερο εαν και δεν νομίζω.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, PhoneKiller είπε

Και εγώ το ίδιο έχω με μεγαλύτερες πλέον καταναλώσεις 500Kw+ και αναρωτιέμε εαν υπάρχει κάτι καλύτερο εαν και δεν νομίζω.

Αναμονη για τα νεα πακετα...

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greg29M είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_8555.jpeg.221a9a4d72a1a68abf241e20f5f1e12d.jpegIMG_8556.jpeg.190eb546c65bf92742bb45b5362a36b6.jpeg

Παιδιά μπορεί να τσεκάρει κάποιος/-α αν οι υπολογισμοί είναι σωστοί ;
Γιατί μου φαίνεται δεν μου πίστωσαν την έκπτωση ΚΟΤ, ούτε την κρατική επιδότηση, ούτε την κρατική επιδότηση ΚΟΤ… 

Κρατική επιδότηση έχει στην πρώτη σελίδα, κάπου στα -0.03 βγαίνει. Η έκπτωση ΚΟΤ τώρα είναι παράξενο γιατί στην 1η σελίδα αναγράφει ότι έχεις ΚΟΤΒ, μήπως επειδή ξεπέρασες το όριο ΚΟΤ που δικαιούται; Είναι 478 KWh για 32 ημέρες, πόσο είναι το όριο σου (για 1 άτομο που μένει μόνο το όριο είναι μόλις 350kwh+10% χάρη). Τώρα όσον αφορά την τιμή κιλοβατώρας, πρέπει να δεις και το Δεκέμβρη τι πρόγραμμα είχες και πότε άλλαξε στο swift ontime, στην πίσω σελίδα βάζουν την τελική τιμή μετά τον συμψηφισμό μεταξύ των ημερών Δεκέμβρη και Γενάρη και πιο χαμηλά αναγράφουν και μια έκπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, juanjk είπε

Κρατική επιδότηση έχει στην πρώτη σελίδα, κάπου στα -0.03 βγαίνει. Η έκπτωση ΚΟΤ τώρα είναι παράξενο γιατί στην 1η σελίδα αναγράφει ότι έχεις ΚΟΤΒ, μήπως επειδή ξεπέρασες το όριο ΚΟΤ που δικαιούται; Είναι 478 KWh για 32 ημέρες, πόσο είναι το όριο σου (για 1 άτομο που μένει μόνο το όριο είναι μόλις 350kwh+10% χάρη). Τώρα όσον αφορά την τιμή κιλοβατώρας, πρέπει να δεις και το Δεκέμβρη τι πρόγραμμα είχες και πότε άλλαξε στο swift ontime, στην πίσω σελίδα βάζουν την τελική τιμή μετά τον συμψηφισμό μεταξύ των ημερών Δεκέμβρη και Γενάρη και πιο χαμηλά αναγράφουν και μια έκπτωση. 

Τετραμηνιαιο εγκριθεν όριο έχω 1800kwh και διαμένουν 2+1 φιλοξενούμενο τέκνο στην οικία (ενήλικας). 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, adi32 είπε

O καθε παππους και γιαγια στο χωρια αυτο περιμενει 

Αυτοί δεν ξέρουν καν την λέξη πάροχος Μόνο ΔΕΗ.

• Haha 1
Δημοσ.

Έχει κανένας γνώμη/εμπειρία με nrg simple 2.0; Τουλάχιστον μέχρι 31/03 που έχει σταθερή τιμή , μετά βλέπουμε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...