Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Επιτρέπεται να γράψω πόσες κιλοβατορες και πόσα πληρώνω στη ΔΕΗ για να έχουμε μια εικόνα?

Με παίρνουν τηλέφωνο από Φυσικό αέριο Ελλάδος.

Σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ παροχο. Δεν έχω ιδέα σε ποιον να πάω. 

Επεξ/σία από Brelok
  • Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 λεπτά πριν, Brelok είπε

Καλημέρα. Επιτρέπεται να γράψω πόσες κιλοβατορες και πόσα πληρώνω στη ΔΕΗ για να έχουμε μια εικόνα?

Με παίρνουν τηλέφωνο από Φυσικό αέριο Ελλάδος.

Σκέφτομαι να αλλάξω και εγώ παροχο. Δεν έχω ιδέα σε ποιον να πάω. 

Ναι φυσικά γράψε μας. Αν θέλεις δες το excel στην υπογραφή μου και κάνε τη σύγκριση των προγραμμάτων.

35 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Τελειωνει ο μηνας και η καλη τιμη της Ελπε. Τι κανουμε για Φλεβαρη; Κανα καλο δωρο πουθενα εχει; (οχι ηρων δεν εχει καλη τιμη)

Το νέο one home 2 έχει καλή τιμή (με συνέπεια βέβαια) συγκριτικά με τα άλλα προγράμματα έως 31/03.

Για μικρή παραμονή:

ΖΕΝΙΘ Power Home Select 0,085 έως 28/02/2025 0,085 έως 28/02/2025 0,00 ή 5,00
Volton Yellow Protect Dec'24 0,089 έως 28/02/2025 0,089 έως 28/02/2025 6,90
nrg simple 2.0 ex-ante 0,089 έως 31/03/2025 0,089 έως 31/03/2025 3,50
Ηeron One Home 2 0,0936 συνέπεια έως 31/03/2025 0,0936 συνέπεια έως 31/03/2025 5,00

Για τους μη τουρίστες, η αποχώρηση των 6μηνων μπλε φαίνεται να ανεβάζει το μέσο όρο τιμών των καλύτερων προγραμμάτων ανά πάροχο. Πλέον στην τριάδα καλύτερων μπλε παίζουν τα 12μηνα zenith direct plus, elpedison bright και protergia value secure, ενώ η ΔΕΗ με τα μπλε της μπαίνει στη 10κάδα πλέον.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μετά την λήξη του elpedison win 2 more στις 31/1 που θα μας βάλουν; Σε κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Από 01/02 τιμολογείται ως expost κίτρινο κυμαινόμενο με τιμή 1,249*ΤΕΑ μηνός + 0,0349 δηλαδή λογικά θα διπλασιαστεί περίπου η τιμή, χρειάζεται αλλαγή σε άλλο πρόγραμμα ή πάροχο δηλαδή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ηeron One Home 2 αν μπειτε στην πλατφορμα της Ηρων online αναφερεται ως Yellow One 

Nαι έχεις δίκιο, αντικαθιστά το υπάρχον yellow one.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brelok είπε

Επιβάλλεται, bro!

Δημοσ.

Noμίζω ούτε το μπλε τους το δίνουν για υφιστάμενους, στην κλήση διακράτησης θα του προτείνουν είτε το protect μέχρι τέλος φλεβάρη είτε το μπλε τους, υπάρχουν καλύτερα στην αγορά είτε για σταθερή τιμή έως Μάρτη είτε σε μπλε.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, juanjk είπε

Noμίζω ούτε το μπλε τους το δίνουν για υφιστάμενους, στην κλήση διακράτησης θα του προτείνουν είτε το protect μέχρι τέλος φλεβάρη είτε το μπλε τους, υπάρχουν καλύτερα στην αγορά είτε για σταθερή τιμή έως Μάρτη είτε σε μπλε.

οποτε καλυτερα να τους πει οτι αν δε δωσουν το μπλε θα φυγει και αν δε δεχτουν ας παει στο 

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

Δημοσ.

Ημερομηνία ενεργοποίησης της μεταφοράς μου στην Protergia 17 Ιανουαρίου στο Viber... και ακόμα δεν έχει γίνει...
Protergia ή ΔΕΔΔΗΕ την παλεύουν;

Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

Μετά την λήξη του elpedison win 2 more στις 31/1 που θα μας βάλουν; Σε κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Περίμενε να δεις αν θα βγάλουν νέο κίτρινο κλειδωμένο στις 1/2... παίρνεις τηλέφωνο το 218 18 18128 (πατάς 2 για να συνδεθείς με το εμπορικό τμήμα) και στο αλλάζουν επιτόπου.

Δημοσ.

Η αλλαγή παρόχου με πάτημα ενός κουμπιού μέσω gov από αρχές Αυγούστου που ανακοινώθηκε πάει για τέλη Μαρτίου και αν.😁

20250120_124400.jpg

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Η αλλαγή παρόχου με πάτημα ενός κουμπιού μέσω gov από αρχές Αυγούστου που ανακοινώθηκε πάει για τέλη Μαρτίου και αν.😁

20250120_124400.jpg

O καθε παππους και γιαγια στο χωρια αυτο περιμενει 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Τελειωνει ο μηνας και η καλη τιμη της Ελπε. Τι κανουμε για Φλεβαρη; Κανα καλο δωρο πουθενα εχει; (οχι ηρων δεν εχει καλη τιμη)

Το yellow one home 2 του Ηρων που εκανα εγω, εχει 0,093 μεχρι 31/3 και 50ευρω στον πρωτο λογαριασμο.

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...