Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 ώρες πριν, messinia3 είπε

Από περιέργεια είναι κανείς στο win more και να έχει λάβει λογαριασμό που περικλείει κατανάλωση Αυγούστου να μας πει εάν έλαβε κρατική επιδότηση?

Ηρων για κάποιο λόγο έδωσε στο αντίστοιχο κλειδωμένο one.

Δεν έλαβε 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 hours ago, Captain_AMeAKA said:

Πάντως το έχετε χαλάσει πολύ το forum, τι καλά είχαμε τα παιδιά που μας άνοιξαν τα μάτια και καταλαβαίναμε τι παίζει με τους παρόχους, πως να κάνεις ενεργειακό τουρισμό, αν είναι για σένα ο ενεργειακός τουρισμός. Δεν είμαστε για τίποτα παντού ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα και να χαλάμε καταστάσεις.

Και αυτοί που το ξεκίνησαν δεν συμμετέχουν να συμπληρώσω … 🤫🤫🤫

• Like 2

10 ώρες πριν, madboy είπε

Ο Δεδδηε μέχρι 3 εργάσιμες κάνει. Το θέμα είναι αν τα έστειλε άμεσα ο πάροχος. Αν τα έστειλε δηλαδή άμεσα μέχρι την Τετάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση. Αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων η αλλαγή θα γίνει με τις kWh που έδωσες . Και η ημερομηνία αλλαγής θα είναι η ημερομηνία αιτησης. Εκτός και αν έχεις έξυπνο μετρητή και κάνουν αυτοί τηλεμέτρηση.

Δεν υπάρχει εγγυημένη εργασία μου είπαν από τον ΔΕΔΔΗΕ όταν στα Γιάννενα μία πελάτισσά μου έκανε να αλλάξει στο όνομά της την παροχή της σχεδόν 3 εβδομάδες! Έπαιρνα μέρα παρά μέρα τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ και κάναμε αίτημα να επισπεύσουν τη διαδικασία, εις μάτην... Τελικά βρήκα ένα τοπικό τηλέφωνο και μια κοπελίτσα ανέλαβε και τακτοποίησε το θέμα άμεσα! Και με πήρε τηλέφωνο πίσω να με ενημερώσει ότι λύθηκε! Μπράβο της!

Έχουν χάσει την μπάλα λίγο με τις μηνιαίες μετρήσεις νομίζω...

Σε άλλον πελάτη μου δώσανε στους παρόχους λάθος ένδειξη κατά 1000kWh!! Τρελάθηκε ο πελάτης! Ευτυχώς είχαμε βγάλει φωτογραφία την ένδειξη την ημέρα της κατάθεσης της αίτησης και παραδέχτηκαν το λάθος. Τώρα αν θα βγάλουμε άκρη με τους παρόχους δεν ξέρω... Χλωμό το κόβω...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, bilham είπε

Δεν υπάρχει εγγυημένη εργασία μου είπαν από τον ΔΕΔΔΗΕ όταν στα Γιάννενα μία πελάτισσά μου έκανε να αλλάξει στο όνομά της την παροχή της σχεδόν 3 εβδομάδες! Έπαιρνα μέρα παρά μέρα τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ και κάναμε αίτημα να επισπεύσουν τη διαδικασία, εις μάτην... Τελικά βρήκα ένα τοπικό τηλέφωνο και μια κοπελίτσα ανέλαβε και τακτοποίησε το θέμα άμεσα! Και με πήρε τηλέφωνο πίσω να με ενημερώσει ότι λύθηκε! Μπράβο της!

Έχουν χάσει την μπάλα λίγο με τις μηνιαίες μετρήσεις νομίζω...

Σε άλλον πελάτη μου δώσανε στους παρόχους λάθος ένδειξη κατά 1000kWh!! Τρελάθηκε ο πελάτης! Ευτυχώς είχαμε βγάλει φωτογραφία την ένδειξη την ημέρα της κατάθεσης της αίτησης και παραδέχτηκαν το λάθος. Τώρα αν θα βγάλουμε άκρη με τους παρόχους δεν ξέρω... Χλωμό το κόβω...

Δεν συμβαίνει πάντα αυτό... Δεν έχει σχέση η μηνιαία καταμέτρηση..Άλλο πράγμα είναι η αλλαγή παρόχου...Εκεί αν θα πάει τεχνικός για την ένδειξη..Μπορεί να υπάρξει και λάθος στην  καταμέτρηση.. Αν ένας καταμετρητής κάθε μέρα που βλέπει 700-800  Παροχές κάποιο λάθος  μπορεί να κάνει. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την απόδοση του 5% σε Go4More από πληρωμή λογαριασμών Elpedison με πιστωτικής της Εθνικής;

Έχω πληρώσει 3 λογαριασμούς από τον Αύγουστο και μετά και δεν έχουν αποδοθεί οι πόντοι. Κάποιος είπε ότι είναι θέμα της Ελπε, εγώ προσπαθώ να επικοινωνήσω με την τράπεζα με μια φόρμα που μου είπαν αλλά δεν λειτουργεί στην υποβολή.

Αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτό θα του ήμουν ευγνώμων, για να ξέρω τι θα πω τηλεφωνικά στην τράπεζα όταν μιλήσω μαζί τους.

15 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την απόδοση του 5% σε Go4More από πληρωμή λογαριασμών Elpedison με πιστωτικής της Εθνικής;

Έχω πληρώσει 3 λογαριασμούς από τον Αύγουστο και μετά και δεν έχουν αποδοθεί οι πόντοι. Κάποιος είπε ότι είναι θέμα της Ελπε, εγώ προσπαθώ να επικοινωνήσω με την τράπεζα με μια φόρμα που μου είπαν αλλά δεν λειτουργεί στην υποβολή.

Αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτό θα του ήμουν ευγνώμων, για να ξέρω τι θα πω τηλεφωνικά στην τράπεζα όταν μιλήσω μαζί τους.

Κι εγώ έχω στείλει έγγραφο αίτημα και δεν έχουν αποδοθεί ακόμα οι πόντοι go4more από 2 πληρωμές Αυγούστου με πάγια εντολή. Δεν έχω λάβει απάντηση, πέραν της τυπικής ότι είναι υπό διερεύνηση το ζήτημα.

• Like 2

11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κι εγώ έχω στείλει έγγραφο αίτημα και δεν έχουν αποδοθεί ακόμα οι πόντοι go4more από 2 πληρωμές Αυγούστου με πάγια εντολή. Δεν έχω λάβει απάντηση, πέραν της τυπικής ότι είναι υπό διερεύνηση το ζήτημα.

Στη φόρμα επικοινωνίας της Εθνικής ή αλλου;

• Like 1

14 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Στη φόρμα επικοινωνίας της Εθνικής. Βέβαια ποτέ δεν έχω πάρει απάντηση χωρίς να παρέλθει μήνας.

• Like 2

1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Σε μένα όταν προσπαθούσα για καμιά βδομαάδα δε λειτουργούσε η φόρμα επικοινωνίας. Μετά έστειλα email ([email protected]) και κλασικά η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφια μου αλητες πουλιά καλησπέρα. Ήμουνα βολτον πήρα το δωρεάν κάτω από 500kw το οποίο πλέον δέν ισχύει έφυγα πήγα Ηρών πήραν το πρώτο 50ευρω πάει και αυτό, τώρα για τουρισμό τι αξιόλογες επιλογές υπάρχουν??? Είτε μήνα είτε 3μηνο η κάτι άλλο? 

Επεξ/σία από costacurta

3 hours ago, juanjk said:

Πάντως ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει τα εγγυημένα χρονοδιαγράμματα διαχείρισης και με αποζημίωση αν τα υπερβεί: https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/

Μόλις είδα πως για το αίτημα του νυχτερινού μετρητή αναφέρει 10 ημέρες. Στην δική μου περίπτωση έκαναν 50, εννοείτε μετράω εργάσιμες. Μάλιστα ήρθαν μετά από καταγγελία μέσω ΡΑΑΕΥ γιατί οι τηλεφωνικές μου οχλήσεις δεν έπιασαν τόπο.

Διαβάζω πως για την δική μου περίπτωση είναι 20 ευρώ και: 

α) με μέριμνα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., χωρίς να απαιτείται αίτηση εκ μέρους των δικαιούχων, είτε απευθείας σε αυτούς ή μέσω του λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας, μετά από σχετική συμφωνία του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. με τους αρμόδιους Προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, 
β) ανά εξάμηνο και συγκεκριμένα εντός τριών (3) μηνών από τη λήξη του ημερολογιακού εξαμήνου στο οποίο αφορούν. 

Να καλέσω στην εξυπηρέτηση να δω αν θα πάρω το 20άρικο;

2 minutes ago, costacurta said:

Αδερφια μου αλητες πουλιά καλησπέρα. Ήμουνα βολτον πήρα το δωρεάν κάτω από 500kw το οποίο πλέον δέν ισχύει έφυγα πήγα Ηρών πήραν το πρώτο 50ευρω πάει και αυτό, τώρα για τουρισμό τι αξιόλογες επιλογές υπάρχουν??? Είτε μήνα είτε 3μηνο η κάτι άλλο? 

Έγω σκέφτομαι να πάρω το 50αρικο Σκρουτζ απο Βολτον καθως μολις πηρα το 50αρικο του Ηρων.

Εχει λάβει κανεις το 50αρικο Σκρουτζ απο εδω μεσα; Διαβαζοντας τους ορους δεν αναφερει πουθενα ποτε θα αποδωσουν το δωρο. Αν ειναι να το δωσουν μετα απο 5 μηνες αστα να πανε..

• Like 2

5 minutes ago, costacurta said:

Αν μπορεσεις να επωφεληθεις απο 50ευρη καρτα απο ELPEDISON....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...