Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@chsam Έπρεπε να αφήσεις τον ΗΡΩΝ να σε πάρει πελάτη (θα έπαιρνες και το 50άρι απ'το econtract) και στα καπάκια θα σε τραβούσε η Elpedison.

Aκόμα κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα... εννοείται πως θα έπρεπε να ισχύει η προσφορά που υπέγραψες (και τα δώρα) εφόσον είναι προσωποποιημένη για διακράτηση.

Kανονικά πρέπει να τους τρέξεις μέσω RAE... αλλά το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να βγει άκρη (αν θα βγει άκρη), θα τιμολογείσαι με το παλιό πρόγραμμα; Τι πρόγραμμα είχες, και τι πρόγραμμα υπέγραψες;

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
38 minutes ago, Georgebek2 said:

Δεν εχουν κλιμακα οι 774; Ολες με 0.03415;

400/30*34 = 453kw έπρεπε να είναι στη μικρή κλίμακα με 0.0069

100/30*34 = 113kw έπρεπε να είναι στη μεσαία κλίμακα με 0.05

774 - (453+113) = 208kw έπρεπε να είναι στην υψηλή κλίμακα με 0.085

(453*0.0069)+(113*0.05)+(208*0,085) = 26.45

+1 ευρώ πουρπουάρ

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 minutes ago, ekrepali said:

400/30*34 = 453kw έπρεπε να είναι στη μικρή κλίμακα με 0.0069

100/30*34 = 113kw έπρεπε να είναι στη μεσαία κλίμακα με 0.05

774 - (453+113) = 208kw έπρεπε να είναι στην υψηλή κλίμακα με 0.085

(453*0.0069)+(113*0.05)+(208*0,085) = 26.45

+1 ευρώ πουρπουάρ

Πολυ δυνατος θενξ!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mdkamael είπε

Δεν με πηραν ακομη απο Protergia. Εκανα χτες την αιτηση...να ανησυχω ?! 😛

Το πρωί έκανες την αίτηση?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Το πρωί έκανες την αίτηση?

Μεσημερακι.... δεν θα χανα κ τον υπνο μου για τον Μυτιληναιο 😛

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

@chsam Έπρεπε να αφήσεις τον ΗΡΩΝ να σε πάρει πελάτη (θα έπαιρνες και το 50άρι απ'το econtract) και στα καπάκια θα σε τραβούσε η Elpedison.

Aκόμα κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα... εννοείται πως θα έπρεπε να ισχύει η προσφορά που υπέγραψες (και τα δώρα) εφόσον είναι προσωποποιημένη για διακράτηση.

Kανονικά πρέπει να τους τρέξεις μέσω RAE... αλλά το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να βγει άκρη (αν θα βγει άκρη), θα τιμολογείσαι με το παλιό πρόγραμμα; Τι πρόγραμμα είχες, και τι πρόγραμμα υπέγραψες;

Αυτή είναι η απατεωνια τους, και τους το είπα, έκανα ότι μου είπαν και υπογράψαμε συμβόλαιο....αλλά τα συμβόλαια ισχύουν μόνο για εμάς....σκέφτηκα καταγγελία αλλά ήδη τιμολογουμαι με διπλάσια τιμή από 1/1...μου πρότειναν το 12 μηνο τους αλλά χωρίς κανένα δώρο οπότε είπα αντίο......

Είχα δύο παροχές, μια στο χωριό έγινε κανονικά η μετάβαση της με τα δώρα, η κύρια όμως επειδή δεν ενεργοποιήθηκε, έγινε το θέμα. Ήμουν στο brightup 6μηνο και υπέγραψα για το bright 6μηνο με 50€ τμηματικά και 50€ Σκλαβενίτη . Χθες έστειλα τα χαρτια για το yellow home one 2 του Ήρων....θα γελάω όταν με πάρει η ΕΛΠΕ ....

Δημοσ.
Στις 12/1/2025 στις 8:49 ΜΜ, geofak είπε

Στο παλιό bright up της ελπε που ήταν 6μηνο και τώρα διανύω τον 7ο μήνα περιμένοντας λογαριασμό η χρέωση αλλάζει; Γνωρίζει κάποιος;

Αν δεν σου απαντησε κάνεις,  αλλάζει σε πράσινο και η τιμή είναι 0.18+. Την πάτησα για 10 μέρες μέχρι να αλλάξω προγραμμα

21 λεπτά πριν, Sdask92 είπε

Αν δεν σου απαντησε κάνεις,  αλλάζει σε πράσινο και η τιμή είναι 0.18+. Την πάτησα για 10 μέρες μέχρι να αλλάξω προγραμμα

Επίσης παιδιά μια ερώτηση.  Σε αιτηση μου σε καινούργιο παροχο , έδωσα με φωτογραφίες τις ενδείξεις του μετρητή όπως είχαν την μέρα της αίτησης. Αφού έγινε αλλαγή πλέον στον νέο παροχο , ο τελικός λογαριασμός του προηγούμενου είχε περισσότερες kwh από αυτές που είχα δώσει εγώ. Τι παίχτηκε? 

Υπάρχει περίπτωση να πέρασε ΔΕΔΔΗΕ πριν την αλλαγή και να έδωσε την διαφορά μέχρι να γίνει η τελική αλλαγή? Επίσης αν ισχύει αυτό να υποθέσω ότι στον πρώτο λογαριασμό του νέου παροχου, η χρέωση θα ξεκινάει από την μέτρηση της τελικής στου πρώην έτσι?

Δημοσ.
1 hour ago, Sdask92 said:

Σε αιτηση μου σε καινούργιο παροχο , έδωσα με φωτογραφίες τις ενδείξεις του μετρητή όπως είχαν την μέρα της αίτησης. Αφού έγινε αλλαγή πλέον στον νέο παροχο , ο τελικός λογαριασμός του προηγούμενου είχε περισσότερες kwh από αυτές που είχα δώσει εγώ. Τι παίχτηκε? 

Υπάρχει περίπτωση να πέρασε ΔΕΔΔΗΕ πριν την αλλαγή και να έδωσε την διαφορά μέχρι να γίνει η τελική αλλαγή? Επίσης αν ισχύει αυτό να υποθέσω ότι στον πρώτο λογαριασμό του νέου παροχου, η χρέωση θα ξεκινάει από την μέτρηση της τελικής στου πρώην έτσι?

Aν έχεις τηλεμέτρηση, έγινε η αλλαγή με τη πραγματική ένδειξη.

Διαφορετικά είτε πήρε επιτόπια ο ΔΕΔΔΗΕ, είτε ο νέος πάροχος δήλωσε παραπάνω στο περίπου... για να καλύψει τη διαφορά (αν έγινε η αποστολή στο δεδδηε με καθυστέρηση).

Στο τελευταία ερώτημα, ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την 17/01/25 προέβη σε σύμβαση συμβολαίου με την Zeniθ, σήμερα 18/01/25 έλαβα το συμβόλαιο στο email μου στο οποίο διαπιστώνω ως καταχωρημένη ένδειξη στον μετρητή, ένδειξη η οποία είναι τουλάχιστον διμήνου.
Πώς θα ληφθεί υπόψη για την πραγματική κατανάλωση της οικίας μου για τον επόμενο μήνα - δίμηνο εφόσον δεν φαίνεται η τρέχουσα κατανάλωση της ημέρας έναρξης της σύμβασης; 

Δεν θα έπρεπε να είχε την τρέχουσα ένδειξη στον μετρητή; 

Υπόψη ότι δεν μου ζητήθηκε ποτέ τρέχουσα ένδειξη μετρητή αλλά ο τελευταίος λογαριασμός, ο οποίος ήταν έναντι.. 

Επεξ/σία από dsgeo
Δημοσ.

Βάσει διαδικασίας ο πελάτης δίνει τη μέτρηση στο νέο πάροχο για να την καταχωρήσει, επειδή δε σου ζήτησαν έβαλαν μια πρόβλεψη που δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Αν δεν έχεις υπογράψει ζήτησε να σου στείλουν τη σύμβαση διορθώνοντας τη μέτρηση γιατί αυτή θα είναι και η μέτρηση εκκαθάρισης μεταξύ των παρόχων.

Δημοσ.
26 minutes ago, dsgeo said:

Υπόψη ότι δεν μου ζητήθηκε ποτέ τρέχουσα ένδειξη μετρητή αλλά ο τελευταίος λογαριασμός, ο οποίος ήταν έναντι.. 

Κακώς. Έπρεπε να στείλεις φώτο και να γράψουν τη πραγματική ένδειξη στη σύμβαση. Ζήτα οποιαδήποτε να γίνει διόρθωση.

Αν το στείλουν έτσι... ή θα χρεωθείς στη ζενίθ όλη τη κατανάλωση... η θα απορριφθεί η αίτηση εάν έχει λάβει επιτόπια ο ΔΕΔΔΗΕ με μεγαλύτερη ένδειξη από αυτή που αναγράφεται στη συμβαση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, juanjk είπε

Βάσει διαδικασίας ο πελάτης δίνει τη μέτρηση στο νέο πάροχο για να την καταχωρήσει, επειδή δε σου ζήτησαν έβαλαν μια πρόβλεψη που δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Αν δεν έχεις υπογράψει ζήτησε να σου στείλουν τη σύμβαση διορθώνοντας τη μέτρηση γιατί αυτή θα είναι και η μέτρηση εκκαθάρισης μεταξύ των παρόχων.

Είναι το τελικό συμβόλαιο καθότι η "υπογραφή" έγινε τηλεφωνικώς με ηχογράφηση της κλήσης. Αλλά έχω δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. 

Επεξ/σία από dsgeo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...