Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπίσημα το 6μηνο μπλε έληξε για όλους.

Για συστάσεις που έχουν καταχωρηθεί ήδη και είναι προς δρομολόγηση η αίτηση για συλλογή δικαιολογητικών/υπογραφές κλπ ισχύει ακόμη. Αν θέλεις πάντως κάνε την απόπειρα για να σε ενημερώσουν αν ισχύει ή όχι. Είναι σε αναμονή η αγορά να δούμε πως θα αντικατασταθούν και αν θα αντικατασταθούν τα 6μηνα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 minutes ago, clam86 said:

Επειδή το ψάχνω και δεν το βρίσκω, μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να απαντήσει με  το excel σύγκρισης του doomnx?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vT9TPyx7FZwlWtz_9rPVe75pOJ0lr2a3vTG8HP5R-PxMke-CpX7UPNtP8JUTMWKKw/pubhtml#

• Like 1
Δημοσ.
43 minutes ago, Damned7 said:

Για το ΚΟΤ αν γίνει αλλαγή παροχου πρέπει να ξαναγίνει αίτηση για ΚΟΤ με τον νέο αριθμό ρολογιού.

Δεν ισχύει αυτό.. είναι απαρχαιωμένες οι οδηγίες. Πέρυσι άλλαξα καμιά 10ριά φορές μεταξύ ΗΡΩΝ, Elpedison, Volton... δεν έκανα νέες αιτήσεις, ενημερώνονται οι πάροχοι αυτόματα απ'τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μόνο μια φορά το χρόνο χρειάζεται αίτηση, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία (τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη)

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, ekrepali said:

Δεν ισχύει αυτό.. είναι απαρχαιωμένες οι οδηγίες. Πέρυσι άλλαξα καμιά 10ριά φορές μεταξύ ΗΡΩΝ, Elpedison, Volton... δεν έκανα νέες αιτήσεις, ενημερώνονται οι πάροχοι αυτόματα απ'τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μόνο μια φορά το χρόνο χρειάζεται αίτηση, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία (τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη)

Δεν το ήξερα αυτό γιατι θα είναι η πρώτη αλλαγή παροχου που θα κανω.

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Το ρολόι είναι προσβάσιμο στον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ?

Εννοειται,σε πολυκατοικια μενω με 12 διαμερισματα,αυτη στη ζενιθ ειπε οτι περασε 2 του μηνος μετα την πρωτοχρονια που ηταν ολοι εδω,περα απο αυτο ο δεδδηε δεν ειχε λογο να περασει μιας κ η επομενη καταμετρηση ηταν να γινει το μαρτιο.

Απο τις 16/08 που πηγα στην ζενιθ πηρα 2 λογαριασμους εκκαθαριστικους την ιδια ημερα κ ωρα στις 18/12 που εληγαν στις 27/01/25 δλδ 4 μηνο κ αυτο μετα απο απειρα τηλεφωνα κ καταγγελια στην ΡΑΕ,εγω πληρωνω τους λογαριασμους στις 9 του μηνος κ στις 14 μου ερχεται εναντι χωρις την εκπτωση συνεπειας χωρις τις κρατικες επιδοτησεις κοκ.

Επειτα ακολουθησαν τηλεφωνα στα οποια καθε φορα καθε υπαλληλος μου ελεγε ασυναρτησιες κ κουφα πραγματα,ε και εκανα νεα καταγγελια.

image.png.36db2c5e31c3f2df86f04b37eb181ee4.png

image.png.ff98480bbfd57a3e00c0690ecb83a170.png

κ ο εναντι
image.png.7cc87e543665352b7d3bda602957d55f.png

Μιλαμε για απιστευτο μπορ...λο.

Δημοσ.

Πήρα ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γίνεται με την φορητότητα μου στην Protergia...
Συμβόλαια υπέγραψα στις 8 του μήνα.

Αυτοί μου είπε ο ΔΕΔΔΗΕ πως κατέθεσαν το αίτημα στις 10 του μήνα.
Δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα που κολλύει την διαδικασία, απλά δεν έχει ολοκληρωθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ η διαδικασία μου είπε :D

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας......έκανα αρχες του έτους αλλαγη σε Ηρων (6 μηνο generous) απο elpedison. Με πηρανε (elpe)8/1 με αντιπροσφορα 50 (10 καθε μηνα)+50ευρω σκλαβενιτη για το 6μηνο δικο τους. Στέλνω συναινεση και χαρτια αμέσως και εκανα υπαναχωρηση απο ηρων. Εντωμεταξυ ο Ηρων μου ειπε οτι δεν ειχε ενεργοποιηθει ακομα οποτε ακυρωσαν απλα την μεταφορα......Ως σημερα σιγη ιχθυος απο elpe....

Επικοινωνω μαζι τους και μου λενε οτι δεν εχει γινει τιποτα αφου δεν πηγε η γραμμη στον Ηρων....με τα λιγα δεν μου δινουν την προσφορα που υπεγραψαν (ηλεκτρονικα, με συναινω και αποδεχομαι). Μου δινουν μονο 12μηνο και χωρις δωρα.........

Ερώτηση: απο την στιγμη που 8/1 ουσιαστικα υπογραψαμε συμβαση, δεν ειναι υποχρεωμενοι σε αυτα που υπεγραψαν; Ή οι συμβάσεις και οι οροι τους ισχυουν μονο για εμας τους πελατες;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chsam είπε

Παιδιά τα φώτα σας......έκανα αρχες του έτους αλλαγη σε Ηρων (6 μηνο generous) απο elpedison. Με πηρανε (elpe)8/1 με αντιπροσφορα 50 (10 καθε μηνα)+50ευρω σκλαβενιτη για το 6μηνο δικο τους. Στέλνω συναινεση και χαρτια αμέσως και εκανα υπαναχωρηση απο ηρων. Εντωμεταξυ ο Ηρων μου ειπε οτι δεν ειχε ενεργοποιηθει ακομα οποτε ακυρωσαν απλα την μεταφορα......Ως σημερα σιγη ιχθυος απο elpe....

Επικοινωνω μαζι τους και μου λενε οτι δεν εχει γινει τιποτα αφου δεν πηγε η γραμμη στον Ηρων....με τα λιγα δεν μου δινουν την προσφορα που υπεγραψαν (ηλεκτρονικα, με συναινω και αποδεχομαι). Μου δινουν μονο 12μηνο και χωρις δωρα.........

Ερώτηση: απο την στιγμη που 8/1 ουσιαστικα υπογραψαμε συμβαση, δεν ειναι υποχρεωμενοι σε αυτα που υπεγραψαν; Ή οι συμβάσεις και οι οροι τους ισχυουν μονο για εμας τους πελατες;

Τα δώρα αφορούν ΝΕΟ πελάτη και ΕΣΥ τελικά ΔΕΝ είσαι!!

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα δώρα αφορούν ΝΕΟ πελάτη και ΕΣΥ τελικά ΔΕΝ είσαι!!

Ναι, αλλα εκανα υπαναχωρηση με προτροπη της elpe και αυτα τα δωρα.....εκανα οτι μου ειπαν.....και στην τελικη δεν με ενημερωσαν ποτε οτι δεν εγινε η αλλαγη....

Δημοσ.
21 ώρες πριν, HarryBk είπε

Ηταν η 2η επιλογη μ αν δεν καθοταν το 6μηνο της protergia(ς). Το "καλο" με το 6μηνο ειναι οτι με βγαζει σε αναζητηση 12μηνου το καλοκαιρι, που θεωρητικα (λογω Φ/Β και ελπιζω συγκρατημενης ζεστης) θα βρω καλυτερες τιμες. Ειδωμεν.

Γιατι το λες? Προς το παρον με δικαιολογητικα και συμβολαιο σε εμενα ηταν αψογοι. Εκανα το αιτημα Παρασκευη, υπεγραψα εχθες, και εχει ηδη αλλαξει το τελευταιο ψηφιο στο site του ΔΕΔΔΗΕ 

Γιατί όταν θες να τους βρεις δεν τους βρίσκεις ποτέ πέρα από την αρχική αίτηση και δεύτερον όταν πήγα να μπω μέσα στο σπίτι μου (ενοίκιο) δεν είχα ρεύμα ενώ με είχαν διαβεβαιωσει ότι πριν μια εβδομάδα είχε ολοκληρωθεί η ηλεκτροδότηση του ακινήτου. 

Δημοσ.
1 hour ago, chsam said:

Γενικώς τα winback στο ρεύμα δεν είναι και πιο η πιο ομαλή διαδικασία, για αυτό καλύτερα να αποφεύγονται...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chsam είπε

Ναι, αλλα εκανα υπαναχωρηση με προτροπη της elpe και αυτα τα δωρα.....εκανα οτι μου ειπαν.....και στην τελικη δεν με ενημερωσαν ποτε οτι δεν εγινε η αλλαγη....

Δεν είναι καλό να κάνεις υπαναχώρηση καθώς υπάρχει αυτός ο κίνδυνος που ανέφερες να μην προλάβεις να ενεργοποιηθείς. Πρώτα ενεργοποιείσαι στον καινούργιο πάροχο έστω και για μια μέρα και μετά ο παλιός πάροχος κάνει καινούργιο αίτημα. Την ίδια προσφορά μου έκαναν χθες από elpedison για μια παροχή στο smart zero και ήρθε και το συμβόλαιο κανονικά από το τμήμα διακράτησης. Αλλά είχε μεταφερθεί η παροχή στον ΗΡΩΝ. 

26 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Γενικώς τα winback στο ρεύμα δεν είναι και πιο η πιο ομαλή διαδικασία, για αυτό καλύτερα να αποφεύγονται...

Κερδίζεις τα καλύτερα δώρα για αυτό και δεν κάνεις αίτηση σε μπλε για να μην χρειάζονται υπαναχωρήσεις κτλ. Στην elpedison μόνο το win back δίνει τώρα τα 50€ τμηματικά, δύσκολα το παίρνεις από αλλού.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chsam είπε

Δυστυχώς, στο ρεύμα ΔΕΝ υπάρχει 'λογική' υπαναχώρησης.

2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Παιδες να ρωτησω.. Οι ΥΚΩ ημερας δεν ειχαν καποιες κλιμακες οι λάθος θυμαμαι; Η βολτον παρακατω μου τις χρεωσε ολες ιδια ειναι σωστο;

image.png.ba2bba6a3a50702a3bd688c4cf94679f.png

Σωστό είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...