Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Προσωπικα θα απεφευγα οτιδηποτε εχει να κανει με συμβολαια που εχουν εκπτωση συνεπειας,ειμαι στο home smart night ο λογαριασμος εληγε 27/1 τον πληρωσα 9/1 κ χθες που βγηκε λογαριασμος δεν ηταν περασμενη η εκπτωση συνεπειας διοτι λενε οτι ηρθαν να μετρησουν κ ελειπα(ψεματα δηλαδη),εαν φυγω απ την ζενιθ μονο το ELPEDISON Bright 12M ειναι καλο διοτι εχω κ ΚΟΤ.

Το ρολόι είναι προσβάσιμο στον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tην αποδίδουν μετά από κάθε περίοδο εκκαθάρισης στο λογαριασμό που ακολουθεί τον εκκαθαριστικό, αν δεν έλαβαν μέτρηση από το ΔΕΔΔΗΕ έκαναν έκδοση έναντι ή έναντι με ένδειξη πελάτη και δεν απέδωσαν μετά τη συνέπεια.

6 ώρες πριν, mdkamael είπε

Α?! Τι καπνισανε?! Θελω κ εγω... τι σχεση εχει η εκπτωση συνεπειας με το ποτε μετρησε ο ΔΕΔΔΗΕ ?! Τραλαλαλαλα

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, bilham said:

Παράταση από Ζενίθ μέχρι νεωτέρας στα promo 6 μήνες δώρο

Παράξενο

Σε αυτό το μπλε της Ζενίθ, μπορείς να αλλάξεις εσωτερικά σε κίτρινο, μετά από 3-4-5 μήνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ό,τι γνωρίζω δεν επιτρέπει αυτή την αλλαγή. Επιτρέπει τις αλλαγές προς κυμαινόμενα από κυμαινόμενο πρόγραμμα και προς σταθερά από κυμαινόμενο πρόγραμμα.

H Volton απέσυρε το 6μηνο blue και έφερε στο φως το 12μηνο blue στα 0,1089 και 9.90 πάγιο αλλά με συνέπεια εκ τω προτέρων αλλιώς αν κάποιος δεν είναι συνεπής χρεώνεται διπλάσιες τιμές και πάγιο σχεδόν στον επόμενο λογαριασμό.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,

Θα ηθελα την γνωμη σας. Ειμαι σε VOLTON πρασινο και εκανα αιτηση για Protergia μπλε (0.085 με συνεπεια +παγιο 9,90 ) μεσω συστασης.

Σημερα που πηγε το αιτημα μετακινησης στην Volton με πηραν να μου πουν αν θελω να μεινω σε εκεινους στο δικο τους μπλε για 12Μ με 0,10+ παγιο 9,90) λεγοντας μου οτι υπαρχει και περιπτωση λογω καταργησης των 6μηνων να σας μετακινησουν σε καποιο πρασινο γιατι δεν ειστε ηδη υφισταμενος ενεργος που πρεπει να περιμενουν την ληξη τους αλλα νεος.

Ποια ειναι η γνωμη σας, τι θα κανατε στην θεση μου? ειδα και το ZENIΘ που ανεβασε ενα παιδι και δε ξερω ποια αποφαση να παρω.

4μελης οικογενεια με καταναλωση περιπου 500kw τον μηνα,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 6μηνο μπλε της Protergia δεν θα αλλάξει ούτε μπορεί ο πάροχος να το αλλάξει αν δεν υπάρχει κάποια τροποποίηση από το ΥΠΕΝ με τις νέες αλλαγές για τα υφιστάμενα προγράμματα (δεν θα υπάρξει). Είναι πιο φθηνό το νέο πρόγραμμα ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μπεις σε διαδικασία υπαναχώρησης, απλώς θα βάλεις μια υπενθύμιση σε 6 μήνες να δεις ξανά την αγορά αν δεν σε καλέσουν για ανανέωση του προγράμματος από τον πάροχο.

Στο 6μηνο κι εφόσον εξοφλείτε εμπρόθεσμα το πρόγραμμα Protergia θα σου βγει 76€ πιο φθηνό σε σχέση με το 12μηνο μπλε της Volton (0,1089-0,085) x 500ΚWh x 6Μ +ΦΠΑ . Αν έχεις επιλέξει και σύσταση Protergia για να το κάνεις τότε έχεις +50€ εξοικονόμηση.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.
11 minutes ago, juanjk said:

Το 6μηνο μπλε της Protergia δεν θα αλλάξει ούτε μπορεί ο πάροχος να το αλλάξει αν δεν υπάρχει κάποια τροποποίηση από το ΥΠΕΝ με τις νέες αλλαγές για τα υφιστάμενα προγράμματα (δεν θα υπάρξει). Είναι πιο φθηνό το νέο πρόγραμμα ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μπεις σε διαδικασία υπαναχώρησης, απλώς θα βάλεις μια υπενθύμιση σε 6 μήνες να δεις ξανά την αγορά αν δεν σε καλέσουν για ανανέωση του προγράμματος από τον πάροχο.

Στο 6μηνο κι εφόσον εξοφλείτε εμπρόθεσμα το πρόγραμμα Protergia θα σου βγει 76€ πιο φθηνό σε σχέση με το 12μηνο μπλε της Volton (0,1089-0,085) x 500ΚWh x 6Μ +ΦΠΑ . Αν έχεις επιλέξει και σύσταση Protergia για να το κάνεις τότε έχεις +50€ εξοικονόμηση.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μετα απο την λήξη του συμβολαιου μου πλεον στην εφαρμογη mydei μου λεει τι θελω να επιλεξω. Επειδη έχω μπερδευτει δεν ξερω τι  να διαλεξω. Το προγραμμα που είχα ειναι το myhome4all. να σημειωσω οτι δεν εχω νυχτερινό, δεν ξερω αν παιζει καποιον ρολο! Επισης ειμαι σε κοινωνικο τιμολογιο αλλα δεν ξερω ποτε ληγει. Νομιζω ενα χρονο εχει που ενταχθηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κοινωνικό τιμολόγιο το ανανεώνεις κάθε χρονο στο idika.gr/kot, κάθε Σεπτέμβρη περίπου.

Το πρόγραμμα αυτό είναι κίτρινο που είχες δε σε δέσμευε, ανακοινώνεται κάθε μήνα η τιμή από τον πάροχο κατά βούλησή του.

Αν θέλεις δες το excel μου στην υπογραφή και κάνε τις δοκιμές σου ανάλογα με την κατανάλωσή σου να δεις τι σε συμφέρει.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Η αληθεια εινα οτι απλα θελω να επιλεξω τι με συμφαιρει στην δεη. Δεν μπορω να μπαινω στην διαδικασια να αλλαζω παροχους. Ισως ειμαι λαθος αλλα με μπερδευουν ακομα περισσοτερο! Ευχαριστω για το πινακακι, Χανομαι λιγο αλλα πιστευω να βγαλω ακρη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές ημέρας ΔΕΗ παίζουν από 0,14 έως 0,15 ανάλογα το μήνα. Στο μπλε προσφέρουν ένα promo 30€, συμφέρει αν η κατανάλωση είναι μικρή αλλιώς μένει στο κίτρινο και το παρακολουθείς. 

Αν δεν γίνει αλλαγή ΑΦΜ στην παροχή νομίζω ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει να την προσδιορίζει ως ΚΟΤ, αλλά δεν χάνει κάτι κανείς να ανανεωσει την αίτηση στο ΗΔΙΚΑ

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Το 6μηνο της Πρωτεργεια με την προνομιακή τιμή και τις συστάσεις έληξε; Γινόταν και πιο γρήγορα η διαδικασία αν πήγαινες σε κατάστημα;

Δημοσ.

Επειδή το ψάχνω και δεν το βρίσκω, μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να απαντήσει με  το excel σύγκρισης του doomnx?

Επίσης, σε Γ21 επαγγελματικό με χαμηλή κατανάλωση συμφέρει καλύτερα protergia η elpedison ?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...