Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, IoannisMan είπε

Ζενίθ Power Home Direct Plus, 12μηνο σταθερό τιμολόγιο, πάγιο 9.9, τελική τιμή με έκπτωση συνέπειας 0.095 και δώρο τα 6 πρώτα πάγια. Το θεωρώ καλύτερο απο της protergia. 

Ηταν η 2η επιλογη μ αν δεν καθοταν το 6μηνο της protergia(ς). Το "καλο" με το 6μηνο ειναι οτι με βγαζει σε αναζητηση 12μηνου το καλοκαιρι, που θεωρητικα (λογω Φ/Β και ελπιζω συγκρατημενης ζεστης) θα βρω καλυτερες τιμες. Ειδωμεν.

26 λεπτά πριν, dsgeo είπε

Εγώ που είμαι protergia value easy θα την κάνω μάλλον γι αυτό.. 

Απαράδεκτη επικοινωνία από την protergia. Ποτέ ξανά... 

Γιατι το λες? Προς το παρον με δικαιολογητικα και συμβολαιο σε εμενα ηταν αψογοι. Εκανα το αιτημα Παρασκευη, υπεγραψα εχθες, και εχει ηδη αλλαξει το τελευταιο ψηφιο στο site του ΔΕΔΔΗΕ 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ Ζενιθ 12μηνο θα παω τελικά γιατί δεν πρόλαβα το 6μηνο protergia.

Είναι το πιο φτηνο 12μηνο η κανω λάθος?

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω το zenith smart night -40% με μηδενικό πάγιο σε σπίτι με μικρές καταναλώσεις αξίζει ακόμα να το κρατήσω ή να κοιταξου για αλλού?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, babis792 είπε

Καλησπέρα να ρωτήσω το zenith smart night -40% με μηδενικό πάγιο σε σπίτι με μικρές καταναλώσεις αξίζει ακόμα να το κρατήσω ή να κοιταξου για αλλού?

Εάν δεν κάνεις διαρκώς  ενεργειακό τουρισμό κυνηγώντας τα δωρα κράτα το και βλέπεις αργότερα μέσα στην άνοιξη αν παίζει τίποτα ενδιαφέρον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι βλέπω στο excel το πιο φτηνο 12μηνο είναι το Ζενιθ  Power Home Direct Plus εκεί θα παω εγώ.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vT9TPyx7FZwlWtz_9rPVe75pOJ0lr2a3vTG8HP5R-PxMke-CpX7UPNtP8JUTMWKKw/pubhtml#

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.
8 minutes ago, 4NIKOS1986 said:

Παίδες αξίζει το 12μηνο της elpedison σαν τιμή και δέσμευση η καλύτερα 6μηνο;

Δε ξέρω αν δουλεύει η Befon μέχρι τις 21:00... (το εμπορικό τμήμα της elpedison, επιλογή 2 νέοι πελάτες).

Από αύριο δε θα υπάρχουν 6μηνα μπλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε ξέρω αν δουλεύει η Befon μέχρι τις 21:00... (το εμπορικό τμήμα της elpedison, επιλογή 2 νέοι πελάτες).

Από αύριο δε θα υπάρχουν 6μηνα μπλε.

Υπάρχει τρόπος μέχρι 23 του μήνα (Προφανώς με προγενεστερη ημερομηνία)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα νέα, 4 καινούρια προγράμματα θα παρουσιάσει η ΗΡΩΝ, το πιθανότερο αύριο

Δύο 12μηνα σταθερά, το BLUE GENEROUS HOME 3 με αρχική τιμή 0,147 και μετά από έκπτωση συνέπειας 0,110 και πάγιο 9,9€, και το επαγγελματικό (Γ21, Γ23) BLUE GENEROUS BUSINESS 3 με αρχική τιμή 0,169 και μετά από έκπτωση συνέπειας 0,127 και πάγιο 9,9€

Δύο κυμαινόμενα κίτρινα για υφιστάμενους και νέους, το YELLOW ONE HOME 2 χωρίς χρέωση κόστους διακύμανσης μέχρι 31/3/25, με αρχική τιμή 0,117 και μετά από έκπτωση συνέπειας 0,0936 και πάγιο 5€ και το επαγγελματικό (Γ21, Γ23) YELLOW ONE BUSINESS S 2 με αρχική τιμή 0,139 και μετά από έκπτωση συνέπειας 0,112 και πάγιο 5€

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...