Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στη προηγούμενη στην αναφορά στη ΡΑΕ μου είπαν ότι τα έκαναν όλα όπως έπρεπε και δε φταίνε αυτοί που πήρε 3 εβδομάδες. εγώ έμεινα στο ακριβό πρόγραμμα και η ΡΑΕ τους έκλασε. καφενεία ολκής και οι δυο

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, circadian είπε

στη προηγούμενη στην αναφορά στη ΡΑΕ μου είπαν ότι τα έκαναν όλα όπως έπρεπε και δε φταίνε αυτοί που πήρε 3 εβδομάδες. εγώ έμεινα στο ακριβό πρόγραμμα και η ΡΑΕ τους έκλασε. καφενεία ολκής και οι δυο

Εάν το αίτημα σου έχει κατατεθεί ήδη θα μεταφερθείς με την ενδείξεις που πήρανε την ημέρα κατάθεσης του αιτήματός.Αυτο το καλό έχει η τηλεμετρουμενη παροχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το αίτημα δυστυχώς πάει με το πότε θα μετρήσουν και όχι με τις μετρήσεις που έστειλα εγώ. τουλάχιστον έτσι έκαναν την τελευταία φορά που έκανα μεταφορά

Επεξ/σία από circadian
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, circadian είπε

το αίτημα δυστυχώς πάει με το πότε θα μετρήσουν και όχι με τις μετρήσεις που έστειλα εγώ. τουλάχιστον έτσι έκαναν την τελευταία φορά που έκανα μεταφορά

Αν ο παροχος καταχωρήσει το αίτημα στο Θαλή θα πάει με τις μετρησεις που έδωσες.εσύ (αν αναγραφονται στη συμβαση σου)Αν και πάλι αφού έχεις τηλεμετρουμενη πσροχη απο τη στιγμή που θα κατατεθεί  το αιτημα θα λάβουν απευθείας τις μετρήσεις χωρίς να απαιτείται να έρθουν για επιτόπια καταμέτρηση. Προφανώς άργησαν πολύ να στείλουν το αίτημα στην περίπτωση σου και ξεμείνες σε πανάκριβο πρόγραμμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, circadian είπε

δεύτερη φορά που κάνω αλλαγή προμηθευτή και τα κοπρόσκυλα στο ΔΕΔΔΗΕ αργούν υπερβολικά να την εγκρίνουν, με δικαιολογία ότι πρέπει να γίνει έκτακτη καταμέτρηση (με τηλεμετρούμενο μετρητή αν έχει καμία σημασία) . η πρώτη πήρε 3 εβδομάδες με τηλέφωνα κάθε μέρα και η τωρινή είναι στην εβδομάδα. είχα προσέξει να δώσω μεγαλύτερες μετρήσεις από όσο έδειχνε στο σαιτ του δεδδηε γιατί κάπου είδα ότι φταίει και αυτό αλλά προκοπή δεν είδα.

την προηγούμενη φορά έκανα καταγγελία ραε αλλά και εκεί άλλοι κοπρίτες δεν κάνουν τίποτα και απλά έκλεισε το θέμα.

έχει κάνεις καμιά ιδέα τι να κάνω;

Πλεον οταν γινεται αλλαγη παροχου  και αν υπαρχει ηλεκτρονικος μετρητης γινεται εκτακτη καταμετρηση..

Δεν εχει ρυθμιστει να γινεται αυτοματα σε αυτο το κομματι ...

Η αλλαγη γινεται εντος 3-4 ημερων το πολυ...Υπομονη..

Δημοσ.
16 minutes ago, takoulou said:

Πλεον οταν γινεται αλλαγη παροχου  και αν υπαρχει ηλεκτρονικος μετρητης γινεται εκτακτη καταμετρηση..

Δεν εχει ρυθμιστει να γινεται αυτοματα σε αυτο το κομματι ...

Εεε βέβαια... χαζοί είναι να ρυθμίσουν τους τηλεμετρητές να κάνουν τηλεμέτρηση; Θα χαθούν οι έξτρα υπερωρίες.

1 hour ago, circadian said:

έχει κάνεις καμιά ιδέα τι να κάνω;

Πάρε αύριο τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο, στη γραμματεία. Ζήτα να σου δώσουν το εσωτερικό τηλέφωνο του υπεύθυνου για τις ενδείξεις - αλλαγές  παρόχων.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε ξέρω από που προκύπτουν αυτά που λέτε αλλά και στις 2 αλλαγές δεν δέχτηκαν μετρήσεις και έβγαλαν έκτακτη καταμέτρηση. στη μια που ολοκληρώθηκε οι μετρήσεις ήταν αυτές που πήραν οι ίδιοι 10+ μέρες μετά. Το ίδιο φαντάζομαι θα γίνει και τώρα

4 minutes ago, ekrepali said:

Πάρε αύριο τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο, στη γραμματεία. Ζήτα να σου δώσουν το εσωτερικό τηλέφωνο του υπεύθυνου για τις ενδείξεις - αλλαγές  παρόχων.

και τι να του πω; εννοώ αν ήθελε να κάνει τη δουλειά του θα την είχε κάνει

Επεξ/σία από circadian
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εεε βέβαια... χαζοί είναι να ρυθμίσουν τους τηλεμετρητές να κάνουν τηλεμέτρηση; Θα χαθούν οι έξτρα υπερωρίες.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf 142.63 kB · 0 downloads

Κι εγώ που πήρα στον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ σήμερα,ακόμα περιμένω να με καλέσει η υπεύθυνη 😅

1 λεπτό πριν, circadian είπε

δε ξέρω από που προκύπτουν αυτά που λέτε αλλά και στις 2 αλλαγές δεν δέχτηκαν μετρήσεις και έβγαλαν έκτακτη καταμέτρηση. στη μια που ολοκληρώθηκε οι μετρήσεις ήταν αυτές που πήραν οι ίδιοι 10+ μέρες μετά. Το ίδιο φαντάζομαι θα γίνει και τώρα

Από τον Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας προκύπτουν. 

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απάντηση στη ΡΑΕ

Spoiler

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω αίτημα καταχωρίστηκε στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας μας στις 22.10.2024 και ολοκληρώθηκε στις 06.11.2024 (11 εργάσιμες ημέρες). Το εν λόγω αίτημα δεν εμπίπτει στις εγγυημένες υπηρεσίες που έχει θεσπίσει η ΡΑΕΕΥ, ωστόσο σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας έχει ως στόχο την χρονική ελαχιστοποίηση του χρόνου εξυπηρέτησης των αιτήματων, στο μέγιστο δυνατό, δεδομένου και το εξαιρετικά μεγάλου όγκου αιτήματων που λαμβάνει καθημερινά από τους προμηθευτές σε αντίστοιχα αιτήματα. Με εκτίμηση, ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Αθήνας

η ολοκλήρωση τελικά έγινε 15.11.2024 αλλά με ημερομηνία το 6.11 και όλα αυτά με καθημερινά τηλέφωνα από εμένα γιατί δε ξέρουμε τι γίνεται

πες μου λοιπόν αν πάρω αυτόν τον άνθρωπο (για να μη πω τίποτα χειρότερο) τηλέφωνο τι διαφορετικό θα κάνει;

Επεξ/σία από circadian
Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Κι εγώ που πήρα στον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ σήμερα,ακόμα περιμένω να με καλέσει η υπεύθυνη 😅

Είναι μη πέσεις στη περίπτωση...εγώ όποτε τους χρειάστηκα με εξυπηρέτησαν. Τελευταία φορά μάλιστα, κάλεσαν στο αρμόδιο τμήμα στην Αθήνα για να αλλαχτεί μια καταμέτρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε το viber ότι μπήκαμε protergia, πάω να κάνω εγγραφή αλλά βγάζει αυτό το σφάλμα ->

image.png.1768b1d02cf2887b3bf19a686e0fe6ec.png

Βάζω σωστά τα στοιχεία. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

Δημοσ.
17 minutes ago, liakjim said:

Ήρθε το viber ότι μπήκαμε protergia, πάω να κάνω εγγραφή αλλά βγάζει αυτό το σφάλμα ->

Λογικά σε 1-2 εργάσιμες... με 12ψήφιο γίνεται η εγγραφή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Ενώ είχα μπει σε καθεστώς μηνιαίας καταμέτρησης απο τον Ιούλιο, τωρα έχουν να περάσουν απο τον δεδδηε απο τον Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο έκανα αλλαγή παρόχου απο ΔΕΗ που ήμουνα και πέρασαν τις ενδείξεις που έδωσα και βγηκε η εκκαθάριση της ΔΕΗ και απο τοτε τίποτα. Μιλάω με την Ζενιθ που είμαι τώρα, μου λένε οτι δεν εχουν μετρήσεις απο δεδδηε και βγαζει έναντι λογαριασμούς, μιλαω με δεδδηε και μου λένε θα περάσουν καποια στιγμή. Συμβαίνει και σε άλλους αυτο το θέμα; Το εκλεισαν το μαγαζάκι εκεί στη δεδδηε;

Δημοσ.
1 hour ago, liakjim said:

Σε μένα...περίμενε μέχρι αύριο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...