Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yianis51 είπε

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να πεις το τηλέφωνο από το οποίο σε κάνανε την προσφορά της ΔΕΗ?

Βρε κοιτα που μας παιρνει τελικα η ΔΕΗ τα καλυτερα παιδια....

43 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Τι φαση η ζενιθ οτι γουσταρει κανει;εμενα δεν μου την εβαλε,μονο του αυγουστου.

Μου λενε δεν βαζουμεις την επιδοτηση ο ΔΕΔΔΗΕ τα στελνει,ο ΔΕΔΔΗΕ μου λεει εμεις απλα στελνουμε μετρησεις,μα καλα τι μπου....λο ειναι αυτη η ζενιθ.

image.png.906ba8b5d6390c5643104b3277d87e9e.png

Α?! Ζητα να σου στειλουν γραπτως την αιτιολογηση. Κ μετα myrae... 

• Haha 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ζητα να σου στειλουν γραπτως την αιτιολογηση

Το ζητησα ηδη κ μου ειπε δεν μπορω να κανω εγω κατι τετοιο απλα βλεπω την αιτηση.(εκανα ηδη αιτημα στη ΡΑΕ)

Εδω μιλαω με μια κοπελα μου λεει επειδη δεν ειστε ο κατοχος κ υπαρχει εξουσιοδοτηση μου λετε τον αρ,ταυτοτητας σας,της το λεω ολα καλα.

Μετα απο 15 λεπτα ξαναπαιρνω μου λεει πρεπει να μιλησω μ την κατοχο δεν βλεπω εξουσιοδοτηση,της λεω πριν 15 λεπτα το εβλεπαν κ πριν απο καποιες ημερες που μιλησα παλι το εβλεπαν.....😆

μιλαμε για μπορν....λο οχι αστεια

Επεξ/σία από akiskar123
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Τα μπλε κλειδωμένα σταθερά παίρνουν κρατική επιδότηση;

Όσα έχουν τιμή πάνω από 0.15€, ΝΑΙ.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Όσα έχουν τιμή πάνω από 0.15€, ΝΑΙ.

Αυτό ισχύει για τα κυμαινόμενα και όχι για τα μπλε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που εχει ζενιθ smart night 40%,εαν ναι,σας εχουν βαλει τις επιδοτησεις του κρατους για τους μηνες σεπτεμβριο,δεκεμβριο στους λογαριασμους;

Σεπτεμβρίου μπήκε.Δεκεμβριου όχι.Περιμενουμε το ΦΕΚ για να την διεκδίκησουμε.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

σε σπίτι 80τμ είμαι εδώ και ένα χρόνο στο Κυμαινόμενο Τιμολόγιο της ΕΛΙΝ. Αξίζει να πάω στη ΔΕΗ ή να προβώ σε αλλαγή παρόχου με τις σημερινές τιμές;

Επεξ/σία από jmallen3
Δημοσ.
9 minutes ago, jmallen3 said:

Καλησπέρα, 

σε σπίτι 80τμ είμαι εδώ και ένα χρόνο στο Κυμαινόμενο Τιμολόγιο της ΕΛΙΝ. Αξίζει να πάω στη ΔΕΗ ή να προβώ σε αλλαγή παρόχου με τις σημερινές τιμές;

Ούτε Ελίν, ούτε ΔΕΗ αξίζει...

Πόση είναι η μηνιαία κατανάλωση, χειμώνα ή καλοκαίρι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ούτε Ελίν, ούτε ΔΕΗ αξίζει...

Πόση είναι η μηνιαία κατανάλωση, χειμώνα ή καλοκαίρι;

δεν έχω ακριβώς εικόνα καθώς ξεκινήσαμε να κατοικούμε το σπίτι  τον προηγούμενο μήνα. Αλλά μιλάω για μια νορμαλ χρήση με χρήση inverter air condition το χειμώνα περίπου 2-3 ώρες την ημέρα. Χοντρικά θα έλεγα περίπου 150-200/μήνα.

Επεξ/σία από jmallen3
Δημοσ.

Εφόσον μπαίνει στη συζήτηση και η θέρμανση κατά τη γνώμη μου μπορεί να παίξεις και 300KWh τώρα το χειμώνα.

Σε κίτρινα με σταθερή τιμή για λίγους μήνες:

-ΖΕΝΙΘ Power Home Select 0,085 , μέχρι τέλος Φλεβάρη & 2 πρώτα παγια δώρο

-nrg simple 2.0 0,089 μέχρι τέλος Μάρτη, πάγιο 3-5 έως 5

Σε 6μηνα μπλε που ισχύουν για αιτήσεις αυστηρά έως αύριο (εναλλακτικά περιμένεις έως μεθαύριο αν θα συνεχίσουν ως χαρακτηρισμένα κίτρινα):

-Elpedison bright 0,099, 9.90 πάγιο, δωροκάρτα 50€ σκλαβενίτη που καλύπτει τα 5 πάγια

-Protergia Value Secure 0,085 με συνέπεια, 9,90 πάγιο, δώρο σύστασης 5χ10€ που καλύπτει τα 5 πάγια (δεν το προλαβαίνεις λόγω φόρτου αιτήσεων ως μπλε αλλά μπορεί να το δίνουν ως κίτρινο)

Σε 12μηνο μπλε:

-ΖΕΝΙΘ Direct plus, 0,095 με συνέπεια, 9,90 πάγιο, τα 6 πάγια δώρο

-Elpedison bright 12M, 0,1049, 9,90 πάγιο, δώρο σκλαβενίτη που καλύπτει  τα 5 πάγια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Εφόσον μπαίνει στη συζήτηση και η θέρμανση κατά τη γνώμη μου μπορεί να παίξεις και 300KWh τώρα το χειμώνα.

Σε κίτρινα με σταθερή τιμή για λίγους μήνες:

-ΖΕΝΙΘ Power Home Select 0,085 , μέχρι τέλος Φλεβάρη & 2 πρώτα παγια δώρο

-nrg simple 2.0 0,089 μέχρι τέλος Μάρτη, πάγιο 3-5 έως 5

Σε 6μηνα μπλε που ισχύουν για αιτήσεις αυστηρά έως αύριο (εναλλακτικά περιμένεις έως μεθαύριο αν θα συνεχίσουν ως χαρακτηρισμένα κίτρινα):

-Elpedison bright 0,099, 9.90 πάγιο, δωροκάρτα 50€ σκλαβενίτη που καλύπτει τα 5 πάγια

-Protergia Value Secure 0,085 με συνέπεια, 9,90 πάγιο, δώρο σύστασης 5χ10€ που καλύπτει τα 5 πάγια (δεν το προλαβαίνεις λόγω φόρτου αιτήσεων ως μπλε αλλά μπορεί να το δίνουν ως κίτρινο)

Σε 12μηνο μπλε:

-ΖΕΝΙΘ Direct plus, 0,095 με συνέπεια, 9,90 πάγιο, τα 6 πάγια δώρο

-Elpedison bright 12M, 0,1049, 9,90 πάγιο, δώρο σκλαβενίτη που καλύπτει  τα 5 πάγια

καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το κόπο! 

στα κίτρινα η σταθερή τιμή από ότι είδα είναι μέχρι το Φλεβάρη/Μάρτη οπότε σε 1-2 μήνες θα θέλει πάλι ψάξιμο... Στα 6μηνα μπλε μου αρέσει η protergia αλλά αυτό με το δώρο σύστασης δεν το βρήκα κάπου.

Επεξ/σία από jmallen3
Δημοσ.
8 minutes ago, jmallen3 said:

καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το κόπο! 

στα κίτρινα η σταθερή τιμή από ότι είδα είναι μέχρι το Φλεβάρη/Μάρτη οπότε σε 1-2 μήνες θα θέλει πάλι ψάξιμο... Στα 6μηνα μπλε μου αρέσει η protergia αλλά αυτό με το δώρο σύστασης δεν το βρήκα κάπου.

Ζητάς από εδώ referral link & κάποιος χρήστης θα σου στείλει για να προχωρήσεις την αίτηση μέσω αυτού. Αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνεις τώρα, μιας και το 6μήνο της protergia τελειώνει τη Παρασκευή. Μπορείς να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα όταν κ αν ανακοινωθούν τα νέα προγράμματα. Αλλιώς επιλέγεις κάποιο άλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεω να φυγω και εγώ από ΔΕΗ.Είμαι τώρα σε Γ1Ν  με ΚΟΤΑ  με κατανάλωση 350 ημέρα και 250 νυχτα αλλά βλέπω ότι πληρώνω 30% επάνω σε σχέση με πριν. Να περιμείνω να βγουν νέες τιμές ,τι είναι πιο φτηνο σήμερα? Λεω να παω σε σταθερο μην ψαχνω κάθε μηνα. 

2025-01-15_142917.jpg

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanjk είπε

Elpedison bright 12M, 0,1049, 9,90 πάγιο, δώρο σκλαβενίτη που καλύπτει  τα 5 πάγια

Το πάγιο για το 12μηνο είναι 7,90.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...