Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Έχω δώσει ενδείξεις Νοεμβρίου.Εδωσα 10/1  Δεκεμβρίου κι εχει γίνει και μια Καταμέτρηση από Δεδδηε τον Οκτώβριο .

Ο λογαριασμός αγνοείται.😐

Καλά τα ίδια κ σ μένα . Βγήκε ο πρωτος μπαμ σε 15 μέρες και εδώ και δύο μήνες τίποτα . Κ έχω στείλει ενδείξεις ζενιθ και δεδδηε

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, makevius είπε

Καλά τα ίδια κ σ μένα . Βγήκε ο πρωτος μπαμ σε 15 μέρες και εδώ και δύο μήνες τίποτα . Κ έχω στείλει ενδείξεις ζενιθ και δεδδηε

Τελικό πάντως σε σχέση με Ηρωνα βγάζουν γρήγορα 😁

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, makevius είπε

Η ΔΕΗ είναι η πιο γρήγορη.

Όποιος βιάζεται πάει ΔΕΗ 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου τηλεφώνησε η προτέργια επειτα απο ημέρες που είχα στείλει τα δικαιολογητικά ι και μου ειπαν πως υπαρχει μεγαλος ογκος αιτησεων για το πρόγραμμα που επιθυμούμε με τις συστάσεις και πως το τρέχουν ώστε να λάβουμε αύριο τις συμβάσεις προκειμένου να μην υπερβούμε τις 16 που είναι και η λήξη της προσφοράς.

• Like 1
Δημοσ.

@bilham έχουμε καμία ενημέρωση για νέα προγράμματα μετά τις 17 που θα προσαρμοζονται και στο νεο διζωνικο τιμολογιο του Φλεβάρη?(αν και αυτο δεν ξερω κατα ποσο οντως θα ξεκινησει παρα τις σχετικες εξαγγελίες)

Πως το είπαμε?Αλλαγή παροχου με ένα κλικ!🤣

• Haha 4
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση για protergia από 24/12/2024, ακόμα τίποτα, χωρίς νεότερο εδώ και μέρες, πρέπει να έχουν χάσει την μπάλα εντελώς. Βρήκα το elpedison Bright 12m ως εναλλακτική λύση, υπάρχει κάτι άλλο για πιο μόνιμο και όχι για τουρισμό;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Έχω κάνει αίτηση για protergia από 24/12/2024, ακόμα τίποτα, χωρίς νεότερο εδώ και μέρες, πρέπει να έχουν χάσει την μπάλα εντελώς. Βρήκα το elpedison Bright 12m ως εναλλακτική λύση, υπάρχει κάτι άλλο για πιο μόνιμο και όχι για τουρισμό;

ουιιιιι .... ζενίθ το μπλε το 12μηνο με 6 μήνες δώρο το πάγιο. Με τιμή συνέπειας βέβαια ... 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Tι θα γίνει με τη zenith ρε παιδιά θα βγάλουν κανένα λογαριασμό; Τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο και μόνο για τον Οκτώβριο έχει βγει λογαριασμός.

τα ιδια και μενα  ........

Δημοσ.
6 ώρες πριν, walex είπε

Δέχτηκα τηλέφωνο σήμερα για το ΔΕΗ my Home Enter με €130 Δώρο αντί €30 που γράφει στο site.
Μου είπαν η δέσμευση είναι για 9 μήνες.
Για ~200 kw τον μήνα η τιμή βγαίνει ~€0,098.
άραγε συμφέρει να φύγεις από Zenith Power Home Smart Night?

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να πεις το τηλέφωνο από το οποίο σε κάνανε την προσφορά της ΔΕΗ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Τελικό πάντως σε σχέση με Ηρωνα βγάζουν γρήγορα 😁

Ενώ στην μια παροχή με ελάχιστη κατανάλωση έβγαλαν τελικό σε 10 μέρες περίπου, στην δεύτερη που έχω και αρκετή πέρασε μήνας.

Αλλά αν δεν θέλουν τα χρήματα τους άμεσα γιατί να αγχώνομαι εγώ.

Επεξ/σία από koriosg4
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που εχει ζενιθ smart night 40%,εαν ναι,σας εχουν βαλει τις επιδοτησεις του κρατους για τους μηνες σεπτεμβριο,δεκεμβριο στους λογαριασμους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

@bilham έχουμε καμία ενημέρωση για νέα προγράμματα μετά τις 17 που θα προσαρμοζονται και στο νεο διζωνικο τιμολογιο του Φλεβάρη?(αν και αυτο δεν ξερω κατα ποσο οντως θα ξεκινησει παρα τις σχετικες εξαγγελίες)

Πως το είπαμε?Αλλαγή παροχου με ένα κλικ!🤣

Μπα τίπτας ακόμα! 😁

Επεξ/σία από bilham
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, yianis51 said:

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να πεις το τηλέφωνο από το οποίο σε κάνανε την προσφορά της ΔΕΗ?

2109490990

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Καλησπερα παιδια,υπαρχει καποιος που εχει ζενιθ smart night 40%,εαν ναι,σας εχουν βαλει τις επιδοτησεις του κρατους για τους μηνες σεπτεμβριο,δεκεμβριο στους λογαριασμους;

Για Σεπτέμβριο πήρα κανονικά επιδότηση. Για Δεκέμβριο δεν πήρα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, andreasosfp είπε

Για Δεκέμβριο δεν πήρα.

Τι φαση η ζενιθ οτι γουσταρει κανει;εμενα δεν μου την εβαλε,μονο του αυγουστου.

Μου λενε δεν βαζουμεις την επιδοτηση ο ΔΕΔΔΗΕ τα στελνει,ο ΔΕΔΔΗΕ μου λεει εμεις απλα στελνουμε μετρησεις,μα καλα τι μπου....λο ειναι αυτη η ζενιθ.

image.png.906ba8b5d6390c5643104b3277d87e9e.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...