Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tι θα γίνει με τη zenith ρε παιδιά θα βγάλουν κανένα λογαριασμό; Τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο και μόνο για τον Οκτώβριο έχει βγει λογαριασμός.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Tι θα γίνει με τη zenith ρε παιδιά θα βγάλουν κανένα λογαριασμό; Τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο και μόνο για τον Οκτώβριο έχει βγει λογαριασμός.

Αν τους δώσεις ενδείξεις έχω την εντύπωση ότι βγαίνει άμεσα, και μάλιστα ως εκκαθαριστικος

Δημοσ.
1 hour ago, Vassilis_24 said:

Μια χαρά κρατιέται.

Θα παραμείνω εκεί τελικά, δεν θα πάω πρωτεργεια.

Κάτσε γιατί έφτασε στα 200€ η ΤΕΑ σήμερα. Αναμενόμενο μεν, αλλά για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Δημοσ.

Δέχτηκα τηλέφωνο σήμερα για το ΔΕΗ my Home Enter με €130 Δώρο αντί €30 που γράφει στο site.
Μου είπαν η δέσμευση είναι για 9 μήνες.
Για ~200 kw τον μήνα η τιμή βγαίνει ~€0,098.
άραγε συμφέρει να φύγεις από Zenith Power Home Smart Night?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Κάτσε γιατί έφτασε στα 200€ η ΤΕΑ σήμερα. Αναμενόμενο μεν, αλλά για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Τιποτα δε θα γινει... 3 4 μερες ΤΕΑ 24ωρου με οτιδηποτε κατω απο 0.105 και ξαναστρωνει σε νορμαλ επιπεδα η μεση ΤΕΑ. Τσεκαρε κ παλιοτερες τιμες μεσα στο 30ημερο ( η elpedison εχει ενα εξαιρετικο tool ) και θα καταλαβεις οτι δεν υφισταται λογος για αγχος. Εχουμε αλλες 16 μερες μπροστα μας ....

14 λεπτά πριν, walex είπε

Δέχτηκα τηλέφωνο σήμερα για το ΔΕΗ my Home Enter με €130 Δώρο αντί €30 που γράφει στο site.
Μου είπαν η δέσμευση είναι για 9 μήνες.
Για ~200 kw τον μήνα η τιμή βγαίνει ~€0,098.
άραγε συμφέρει να φύγεις από Zenith Power Home Smart Night?

Τιποτα που δεν ισοφαριζει το παγιο στη ΔΕΗ... αποψη μου?! Καθεσαι στα αυγα σου. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, mdkamael said:

Τιποτα δε θα γινει... 3 4 μερες με κατι οτιδηποτε κατω απο 0.105 και ξαναστρωνει

Τιποτα που δεν ισοφαριζει το παγιο στη ΔΕΗ... αποψη μου?! Καθεσαι στα αυγα σου. 

υπολόγισα και το πάγιο στη ΔΕΗ (200kwX9μήνεςΧ€0,145+€45 πάγιο-€130=€176)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, walex είπε

υπολόγισα και το πάγιο στη ΔΕΗ (200kwX9μήνεςΧ€0,145+€45 πάγιο-€130=€176)

9 μηνες σιγουρα δεν ειναι, το myhome enter δινεται ως 12μηνο, καθ'οτι μπλε. Οποτε λαβε αυτο υπ οψιν σου. Αρα να υποψιαστω οτι το 3μηνο το τελευταιο θα πληρωσεις κανονικα διχως δωρακι...

Δημοσ.
17 minutes ago, mdkamael said:

9 μηνες σιγουρα δεν ειναι, το myhome enter δινεται ως 12μηνο, καθ'οτι μπλε. Οποτε λαβε αυτο υπ οψιν σου. Αρα να υποψιαστω οτι το 3μηνο το τελευταιο θα πληρωσεις κανονικα διχως δωρακι...

9 μήνες είναι, στον 10ο φεύγεις χωρις ρήτρα

eidoroi_myhomeenter_2024_07_01.pdf

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Μια χαρά κρατιέται.

Θα παραμείνω εκεί τελικά, δεν θα πάω πρωτεργεια.

Απρίλη Μάιο λογικά θα δεις και πιο χαμηλά απ ότι το σταθερό της προτεργια.... just sayin' .... 

1 λεπτό πριν, walex είπε

9 μήνες είναι, στον 10ο φεύγεις χωρις ρήτρα

eidoroi_myhomeenter_2024_07_01.pdf 117.85 kB · 0 downloads

όποτε φεύγεις, με τόσο μικρές καταναλώσεις βασικά δεν θα καταλάβεις διαφορά ... συν μπόνους δεν θα έχεις κ τη κάψα να μάθεις αν όχι καθημερινά , σίγουρα κάθε μήνα με το ποσό έκλεισε η ΤΕΑ.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexander098 είπε

Αν τους δώσεις ενδείξεις έχω την εντύπωση ότι βγαίνει άμεσα, και μάλιστα ως εκκαθαριστικος

Έχω δώσει ενδείξεις Νοεμβρίου.Εδωσα 10/1  Δεκεμβρίου κι εχει γίνει και μια Καταμέτρηση από Δεδδηε τον Οκτώβριο .

Ο λογαριασμός αγνοείται.😐

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Απρίλη Μάιο λογικά θα δεις και πιο χαμηλά απ ότι το σταθερό της προτεργια.... just sayin' .... 

όποτε φεύγεις, με τόσο μικρές καταναλώσεις βασικά δεν θα καταλάβεις διαφορά ... συν μπόνους δεν θα έχεις κ τη κάψα να μάθεις αν όχι καθημερινά , σίγουρα κάθε μήνα με το ποσό έκλεισε η ΤΕΑ.

Ναι, έτσι πιστεύω κι εγώ.

Φοβόμουν τους μήνες του χειμώνα, αλλά άξιζε τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Γ21 Επαγγελματικο (περιπου 450 kW το μηνα) εχει καποιος να προτείνει κάτι σε κιτρινο τιμολογιο; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από George10001
Δημοσ.
23 minutes ago, George10001 said:

Για Γ21 Επαγγελματικο (περιπου 450 kW το μηνα) εχει καποιος να προτείνει κάτι σε κιτρινο τιμολογιο; Ευχαριστώ!

https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1

Κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3.

Μην υπογράψεις δώροκάρτες shell κλπ αν δε διαβάσεις τους όρους, πχ ρήτρα αποχώρησης-επιστροφης δώρων.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1

Κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3.

Μην υπογράψεις δώροκάρτες shell κλπ αν δε διαβάσεις τους όρους, πχ ρήτρα αποχώρησης-επιστροφης δώρων.

Έτσι και αλλιώς δεν δίνουν δωροκαρτες σε αυτό το προγραμμα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...