Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, madboy είπε

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-2.0

Μέχρι τέλος Μαρτίου κλειδωμένη τιμή 0.89 η Kwh. 

Σωστός....αυτούς για κάποιο λόγο τους έχω διαγράψει από τους potential παροχους της επιλογής μου.Τηλεφωνικα μεγάλη αργοπορία στις αιτήσεις και δεν έχω κατάστημα κοντά μου.

• Like 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 minutes ago, messinia3 said:

Σωστός....αυτούς για κάποιο λόγο τους έχω διαγράψει από τους potential παροχους της επιλογής μου.Τηλεφωνικα μεγάλη αργοπορία στις αιτήσεις και δεν έχω κατάστημα κοντά μου.

Και εγω εννοείται σε κατάστημα θα παω. Μιλησα και με τον υπευθυνο του καταστήματος και φαίνεται πολύ καλός και απο reviews που είδα για το συγκεκριμμένο κατάστημα ήταν όλα θετικά.

Τηλεφωνικά δεν θα δοκίμαζα την τύχη μου γιατί όντως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Απλά λέω να περιμένω μεχρι την Δευτέρα μήπως βγάλει κάποιος πάροχος πρόγραμμα με κάποιο δώρο επιπλέον.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, adi32 said:

με το AA πως θα βρουμε τον αριθμο παροχης ?

Α/Α μάλλον είναι αύξοντες αριθμοί παροχών (εμείς που πήγαμε πρόσφατα θα'μαστε περίπου 450000). 

Εσύ κοίτα περιοχή... και μετά τα αρχικά του ονόματος.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

καλησπερα, ξερει καποιος πως μπορω να δω απο ποια εταιρια εκπροσωπούμε στο αεριο ?

Γιατί; Έχεις κάνει απανωτές αλλαγές και δεν ξέρεις πού εισαι; Σε κάθε περίπτωση είναι ερώτημα αλλού topic για το φυσικό αέριο 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/830110-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα-v2/page/54/

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adi32 είπε

με το AA πως θα βρουμε τον αριθμο παροχης ?

Βασικά όπως λέει η Protergia "η επικοινωνία στους νικητές για την 1η κλήρωση, ξεκινάει 9 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα και email που έχουν δηλώσει" επομένως θα ειδοποιηθούν

Επίσης, όπως αναφέρθηκε μπορείς να βλέπεις τα αρχικά και την περιοχή

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xariskk24 είπε

καλησπερα, ξερει καποιος πως μπορω να δω απο ποια εταιρια εκπροσωπούμε στο αεριο ?

Μπορείς να το επιβεβαιώσεις από ΔΕΔΑ Αθ ή Θεσσ (2130882000 ή 2310584444) αρκεί να είσαι ο χρήστης ή ιδιοκτήτης της παροχής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, madboy είπε

Απλά λέω να περιμένω μεχρι την Δευτέρα μήπως βγάλει κάποιος πάροχος πρόγραμμα με κάποιο δώρο επιπλέον.

υπάρχει τέτοια περίπτωση στα μέσα του μήνα ;

-------------------------------------------------------------------------------

επίσης αν κάποιος έχει καμία καλή πρόταση για Γ21 ας μου στείλει μήνυμα... 

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.
15 minutes ago, Greg29M said:

επίσης αν κάποιος έχει καμία καλή πρόταση για Γ21 ας μου στείλει μήνυμα... 

3μηνο κλειδωμενο με 0.099. Μετά προσοχή μπαίνει μηχανισμός διακύμανσης. Οπότε κατά τις 23/3 κάνεις αίτηση αλλού 

https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1

Ή εφόσον έχεις protergia στο σπίτι, μπορείς να προσκαλέσεις τον εαυτό σου για το Γ21, ώστε να πάρεις 50 + 5*10.

Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο θα προλάβεις μέσα σε 3 μέρες να υπογράψεις το 6μηνο safe... μετά θα καταργηθεί από 17/1

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα την δώρο επιταγή Σκλαβενίτη.

Έπρεπε όμως να πάρω ΒΑΣΗ της σύμβασης να πάρω και 20€ λόγω ΣΥΣΤΑΣΗΣ .

Δεν ήταν μαζί.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Στις 11/1/2025 στις 3:19 ΜΜ, jpcupra είπε

Δημοσ.

Με πήρε η NRG για αντιπρόταση, 0.099€ κλειδωμένο για 6 μήνες έλεγε και δώρο 130€ σε πόντους σε κάποια κάρτα.
Είπα όχι ευχαριστώ.. άντε να δούμε αν μέχρι τις 17 που έλεγε στο viber θα έχω ενεργοποιηθεί στην Protergia...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Παρέλαβα την δώρο επιταγή Σκλαβενίτη.

Έπρεπε όμως να πάρω ΒΑΣΗ της σύμβασης να πάρω και 20€ λόγω ΣΥΣΤΑΣΗΣ .

Δεν ήταν μαζί.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Δεν είναι μαζί.  Τα 50 Σκλαβενίτη έρχονται με box now περίπου 10 μέρες μετά την ημερομηνία επικοινωνίας για επιβεβαίωση της διεύθυνσης. Τα 20 της σύστασης κοντά στο  μήνα με εταιρεία κούριερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HardwareZone είπε

Με πήρε η NRG για αντιπρόταση, 0.099€ κλειδωμένο για 6 μήνες έλεγε και δώρο 130€ σε πόντους σε κάποια κάρτα.
Είπα όχι ευχαριστώ.. άντε να δούμε αν μέχρι τις 17 που έλεγε στο viber θα έχω ενεργοποιηθεί στην Protergia...

Σε επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων στο viber με προτεργια τους ρώτησα αν πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση ή να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα και μου απάντησαν πως απλά πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση για να επωφεληθουμε την προσφορά έως 16.

Επεξ/σία από Lesdal
Δημοσ.
Στις 12/1/2025 στις 8:47 ΜΜ, iliata2410 είπε

η ελίν εβγαλε νεα προγράμματα τα οποια ειναι ασυμφορα με τετοιο παγιο

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-home-hybrid200-oikiako-reyma/

Τα πέρασα σήμερα στο excel, στα Γ21 μόνο ίσα που μπαίνουν στη δεκάδα της αγοράς.

15 λεπτά πριν, Lesdal είπε

Σε επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων στο viber με προτεργια τους ρώτησα αν πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση ή να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα και μου απάντησαν πως απλά πρέπει να υπογραφεί η σύμβαση για να επωφεληθουμε την προσφορά έως 16.

Και είναι απόλυτα λογικό, η σύμβαση δηλαδή συμφωνία ουσιαστικά είναι σε ισχύ από την υπογραφή, ανεξάρτητα που η υπηρεσία μπορεί να γίνει ενεργή μετά από λίγες ημέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, HardwareZone said:

Προσοχή σε αυτές τις δωροκάρτες της Shell απ'την NRG... γιατί μπορεί να έχουν ως και 2 χρόνια δέσμευση, και επιστρέφεις το ποσό του δώρου αν φύγεις νωρίτερα. Το παρακάτω πχ είναι από τους παλιούς όρους με την 50άρα δωροκάρτα, με 50 ευρώ ρήτρα για αποχώρηση εντός του 1ου έτους!

Spoiler

1143.jpg.5de9fe5ddb5ac20c47693cf8fafcf699.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...