Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, maqqis είπε

Έχω μιλήσει τηλεφωνικά με προτέργεια για μεταφορά παροχής μου απο ΔΕΗ και τους έχω στείλει τα έγγραφα που χρειάζεται για τη μεταφορά. Επειδή βλέπω οτι θα αργήσουν πολύ, είναι δεσμευτική η αποστολή των εγγράφων ή θα πρέπει να μου αποσταλεί το συμβόλαιο και να υπογραφεί για να προχωρήσει η μετάβαση; 

Δεν έχω αλλάξει στο παρελθόν πάροχο οπότε δεν γνωρίζω τη διαδικασία. Προς ελπεντισον σκέφτομαι για συντομία.

Δεν είναι δεσμευτική η αποστολή των δικαιολογητικών εάν δεν έχεις υπογράψει τη σύμβαση.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/1/2025 στις 4:14 ΜΜ, skoulas είπε

...Για πείτε οι γνώστες το nrg prime 4U γιατί δεν παίζει στα προτεινόμενα;

Κατ' αρχήν αυτή η σελίδα δεν είναι της nrg, αλλά κάποιου δικτύου πώλησης

Κατά δεύτερον δες στην σελίδα της nrg εδώ την τελική τιμή χρέωσης και θα καταλάβεις γιατί δεν είναι στα προτεινόμενα 🤣

Κατά τρίτον μην τσιμπάτε σε ό,τι βλέπετε. Το έχουμε ξαναπεί. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός 

6 ώρες πριν, favou2000 είπε

Νοεμβρίου δεν υπάρχει ,Μόνο Δεκεμβρίου και ναι δεν την έβαλε σχεδόν σε κανένα η ζενίθ και ψαχνόμαστε ακόμα αρκετοί σε άλλους απάντησε ότι δεν την δικαιούμαστε λόγω η τελική τιμη ήταν κάτω 14σεντς άλλοι περιμένουμε μήπως μπει στον επόμενο λογαριασμό.

2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Η ζενίθ είχε "πατήσει" στο ΦΕΚ που αφορούσε το Σεπτέμβριο μιας και από τότε δεν έχει βγει πιο πρόσφατο.Οταν βγει του Δεκεμβρίου και δεν υπάρχει το όριο του 0,14 τότε προφανώς είναι υποχρεωμένοι να την καταβάλουν.Το θέμα είναι πότε θα βγει.

Άρθρο 1

Τροποποίηση του άρθρου 2 της υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/12468/434/9.2.2022 κοινής υπουργικής απόφασης

Στο άρθρο 2 «Δικαιούχοι της επιδότησης», προστίθεται 17ο εδάφιο ως εξής:

«Για τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2024, δικαιούχοι είναι οι οικιακοί καταναλωτές, καθώς και οι καταναλωτές που είναι δικαιούχοι των ειδικών τιμολογίων Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) και Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΎΛ), οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι σε τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με πράσινο ή κίτρινο χρώμα, όπως ορίζονται με την υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/120637/2107/21.11.2023, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και η τελική τιμή μετά την εφαρμογή τυχόν εκπτώσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2024 υπερβαίνει τα εκατόν σαράντα ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (MWh) (140 €/MWh).»

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι είχαν παρουσιαστεί λογαριασμοί που είχαν πάρει την επιδότηση Σεπτεμβρίου;

39 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Τι εγινε?! Ξεκινησαμε τα 2ετη προγραμματα παιδες?! 

Το ζητήσατε και έγινε πράξη!! 😛😂

Επεξ/σία από bilham
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilham είπε

2 λεπτά πριν, bilham είπε

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι είχαν παρουσιαστεί λογαριασμοί που είχαν πάρει την επιδότηση Σεπτεμβρίου;

Ισχύει είχαν δώσει την επιδότηση στο Σεπτέμβριο στο smart (κι εγώ την είχα λάβει)

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Καλησπέρα σας, για Ηρων με καταναλωση περιπου 500 kWh τι προγραμμα προτεινετε για να παρω το 50αρικο του e-contract?

Yellow benefit? Μηδενικό πάγιο αλλά τιμή κάπου στα 0.175-0.18 με βάση το πρώτο 10ημερο Ιανουαριου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, bilham είπε

ορθά θυμάσαι ... το επιβεβαιώνω κ από πλευράς μου.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, BrokenExe είπε

Καλησπέρα σας, για Ηρων με καταναλωση περιπου 500 kWh τι προγραμμα προτεινετε για να παρω το 50αρικο του e-contract?

Εγώ το benefit βάζω που δεν έχει πάγιο και είναι το φθηνότερο 19 λεπτά είχε περίπου. Γενικά δεν αξίζει να κάνεις κάτσεις πολύ. Μόλις κάψεις 100-200 kWh φύγε..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilham είπε

Ισχύει για τον Σεπτέμβριο.Η φασαρία γίνεται για τον Δεκέμβριο.😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ισχύει για τον Σεπτέμβριο.Η φασαρία γίνεται για τον Δεκέμβριο.😁

Ναι απλά η ζενιθ στις απαντησεις γιατι δεν απεδωσε ουσιαστικα την επιδοτηση για το Δεκεμβριο,στηριζεται στο ΦΕΚ του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι η τελική τιμή του προγράμματός δεν ξεπερνά τα 0,14.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι απλά η ζενιθ στις απαντησεις γιατι δεν απεδωσε ουσιαστικα την επιδοτηση για το Δεκεμβριο,στηριζεται στο ΦΕΚ του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι η τελική τιμή του προγράμματός δεν ξεπερνά τα 0,14.

Το ίδιο λέμε.

Screenshot_20250112-180948~2.png

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά στην παρούσα φάση εμείς που δεν προλαβαίνουμε το secure 6m της protergia μέχρι 250 κιλοβατώρες το μήνα τι θα προτείνατε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Lesdal είπε

Παιδιά στην παρούσα φάση εμείς που δεν προλαβαίνουμε το secure 6m της protergia μέχρι 250 κιλοβατώρες το μήνα τι θα προτείνατε;

Εξαρτάται τι ψάχνεις. Θες απαραίτητα σταθερό ή βολεύεσαι με κλειδωμένα κυμαινόμενα?Είσαι διατεθειμένος να αλλάζεις παροχο επί της ουσίας ή απλά ψάχνεις μια χαμηλότερη τιμή kwh από τη ΔΕΗ?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εξαρτάται τι ψάχνεις. Θες απαραίτητα σταθερό ή βολεύεσαι με κλειδωμένα κυμαινόμενα?Είσαι διατεθειμένος να αλλάζεις παροχο επί της ουσίας ή απλά ψάχνεις μια χαμηλότερη τιμή kwh από τη ΔΕΗ?

Προτιμώ για 3 εως 6 μήνες να έχω το κέφαλι μου ήσυχο με μια σταθερή τιμή κιλοβατώρας όσο γινεται και μετά να αλλάζω με βαση την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

Αναλογικά με το excel βλέπω εκτός του secure 6m μετά υπάρχει το Volton blue 6m με τιμή 0.088.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagos789 είπε

0,1575€/kWh βλεπω το volton blue στο επισημο site

Με την συνέπεια πέφτει στα 0.088 βλέπω εγώ τουλάχιστον

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα . Μία πρόσκληση για πρωτέργια αν μπορεί κάποιος. Ελαβα ευχαριστω!

Επεξ/σία από elkon87

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...