Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλεσα 2 φορες στην protergia να με καλεσει το αρμοδιο τμημα και δεν με καλεσε ποτε, θα καλεσω παλι αυριο το πρωι μηπως και μπορει να επισπευσθεί η διαδικασια μπας και προλαβουμε μεχρι 16/1... αλλιως με βλεπω να πηγαινω αλλου...

Επεξ/σία από Lesdal
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδη βλέπω δεν προχωραει η διαδικασία στην Πρωτέργια θα παω Nrg μέχρι Μάρτιο και μέχρι τότε όλο και καποια Πασχαλινή προσφορά θα έχει εμφανιστεί απο τους παρόχους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ οτι φαινεται μας τελειωσε η Protergia. Κρασαραμε το συστημα αδερφια ( συγγενής περιμενει εδω κ βδομαδα το δικο του τηλ.σε σημειο που απο Δ θα παει σε καταστημα ).  Οσοι προλαβαν, προλαβαν με τις συστασεις.

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
23 ώρες πριν, juanjk είπε

Του Νοεμβρίου είναι σωστές ενώ του Δεκεμβρίου πρόβλεψη και θα διορθωθούν λίγο προς τα κάτω στον επόμενο λογαριασμό. Οι τιμές που βλέπεις είναι πριν το 40% που εφαρμόζεται. Στον επόμενο θα δεις και το 5% συνέπεια αν εξοφλήσεις εμπροθεσμα. Επίσης για Δεκέμβρη και Γενάρη θα λάβεις έκπτωση κρατικής επιδότησης για τις πρώτες 500kwh -0.015€/kWh

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! που μπορω να βλεπω τις τιμες που κλεινει ο καθε μηνας?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! που μπορω να βλεπω τις τιμες που κλεινει ο καθε μηνας?

Στο site της ζενίθ 

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση, αυτο που εχει αναφερθει καποιες φορες για την Elpedison για 5χ10 στην επιστροφη πελατη, ειναι ανεξαρτητως διαστηματος που εχεις φυγει? Γιατι με καλεσαν απο εκει και μου το ειπε, αλλα με ρωτουσε αν ειμαι εντος 14 ημερων που πηγα στον αλλο παροχο ωστε να κανω υπαναχωρηση. Το δινουν ακομα και αν εχεις αλλαξει μηνα ή μηνες ας πουμε? Μπορεις να καλεσεις και να το ζητησεις και ο ιδιος το 5χ10 ή εχει συγκεκριμενες προυποθεσεις?

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι! Βλεπω την Protergia που εχει σταθερο με 8,5 και 10 λεπτα, η elpedison καπου εκει και αυτη και η ΔΕΗ στα 14,5. Πως δικαιολογειται αυτη η διαφορα; Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως στα 10 λεπτα της protergia για το 12 μηνο ή τα 10,5 της Elpedison για το 12μηνο υπαρχουν χρεωσεις που δεν τις βλεπω και θα προκυψουν αργοτερα ενω εχω δεσμευτει για 12 μηνες. 

Θελω να πω αν δεσμευομαι για 12 μηνες και το μονο ρισκο που αναλαμβανω ειναι το ρευμα να αρχισει να πωλειται κατω απο 10 λεπτα ας ειναι το αναλαμβανω. Αλλα μην βρεθω με χρεωσεις που δεν τις υπολογιζω τωρα απο λαθος  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alex.panag είπε

Να ρωτησω και εγω κατι! Βλεπω την Protergia που εχει σταθερο με 8,5 και 10 λεπτα, η elpedison καπου εκει και αυτη και η ΔΕΗ στα 14,5. Πως δικαιολογειται αυτη η διαφορα; Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως στα 10 λεπτα της protergia για το 12 μηνο ή τα 10,5 της Elpedison για το 12μηνο υπαρχουν χρεωσεις που δεν τις βλεπω και θα προκυψουν αργοτερα ενω εχω δεσμευτει για 12 μηνες. 

Θελω να πω αν δεσμευομαι για 12 μηνες και το μονο ρισκο που αναλαμβανω ειναι το ρευμα να αρχισει να πωλειται κατω απο 10 λεπτα ας ειναι το αναλαμβανω. Αλλα μην βρεθω με χρεωσεις που δεν τις υπολογιζω τωρα απο λαθος  

H διαφορά οφείλεται στο οτι η δεη εχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγορας και κανει ο,τι θελει. Διαβαζεις τους ορους και ο,τι χρέωση υπαρχει αναγράφεται εκει. 6 μηνες βασει νομου δεν μπορουν να αλλάξουν τιποτα. Αν αλλαξουν μετα το 6μηνο, φευγεις ατελως. Στη προτεργια περαν της συνέπειας ( η οποια μπαίνει προκαταβολικά), δεν υπαρχει κάποιος αστερίσκος. Για ελπεντισον δεν εχω διαβασει τους ορους του προγραμματος οποτε δε γνωρίζω.

Επεξ/σία από nn1629
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, alex.panag είπε

Τωρα ρε αδερφε αν σκασει καμια τρελη αλλαγη στις ρυθμιζομενες χρεωσεις, θα το φαμε ολοι μαζι παρεα το αγγουρι. Ειτε ημαστε ΔΕΗ, ειτε Προτεργια, ειτε απο Ανδρομεδα. Αλλα η ανταγωνιστικη χρεωση δεν θα πειραχτει. Στα μπλε 12μηνα δεν παιζει ρισκο. Σ αντιθεση με κατι κραχτες κιτρινα που εχουν αστερακια πανω στα αστερακια τους... ( κ ξαφνικα γιναμε ουρανος )

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έχω καταλάβει υπάρχει κάποια έξτρα έκπτωση στην Protergia στο σταθερό 

Και αν ναι πως την παίρνω 

Επεξ/σία από GreekGames
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Επειδή δεν έχω καταλάβει υπάρχει κάποια έξτρα έκπτωση στην Protergia στο σταθερό 

Και αν ναι πως την παίρνω 

Da, comrad... στειλε προσκληση/κωδικο σε ενδιαφερομενο που θελει να αλλαξει προς προτεργια μερια , αυτος παιρνει 5Χ10€, κ συ 50€ στον λογαριασμο ... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να αλλάξω πάροχο σε παροχή με χαμηλή κατανάλωση, που τώρα είναι elpedison, και έχει περάσει και από Ήρων και volton για τουρισμό.

Σκεφτόμουν για Protergia 6μηνο, αλλά διαβάζω ότι πλέον δεν γίνεται (?).

Αν δεν γίνεται, τότε τι μου προτείνετε; Αλλιώς, αν ακόμα ισχύει, θα μπορούσα να έχω και εγώ μια πρόσκληση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εκει που εδινα Δεη γυρω στα 85€ το μηνα τώρα μου ηρθε για Δεκεμβρίου καταναλωση 200€ (πρασινο),η μονη προσθήκη ενας αφυγραντήρα 620w,οσοι ειστε προτεργια ειστε ευχαριστημενοι,η εφαρμογή τους ειναι ευχρηστη για πληρωμες και λοιπα,ειμαι λιγο ασχετος δεν εχω ασχοληθεί ποτε με αλλους παροχους αλλα δε πάει αλλο.

Βρηκα και ενα αλλο της ζενιθ που δινει λεει και καρτα υγείας 150€.

Ποια η γνώμη σας.

Και μια βλακεια ερώτηση αν βαλω το 6μηνο σταθερο της προτεργια και ληξει και δεν ασχοληθω με ριχνουν πισω στη Δεη αυτοματα?Ανανεωση μπορω να κανω αν βολευει πριν ληξει το 6μηνο συμβόλαιο? 

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

επιδοτησεις για τα κιτρινα υπαρχουν για Νοεμβρη -Δεκεμβρη; Στη zenith βλεπω δεν μου εχει βαλει επιδοτηση κράτους.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, bjj-p είπε

επιδοτησεις για τα κιτρινα υπαρχουν για Νοεμβρη -Δεκεμβρη; Στη zenith βλεπω δεν μου εχει βαλει επιδοτηση κράτους.

Νοεμβρίου δεν υπάρχει ,Μόνο Δεκεμβρίου και ναι δεν την έβαλε σχεδόν σε κανένα η ζενίθ και ψαχνόμαστε ακόμα αρκετοί σε άλλους απάντησε ότι δεν την δικαιούμαστε λόγω η τελική τιμη ήταν κάτω 14σεντς άλλοι περιμένουμε μήπως μπει στον επόμενο λογαριασμό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...