Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο 50άρι τμηματικό που είχα πάρει παλιά, υπήρχε ξεχωριστό pdf ειδικών όρων που έλεγε ότι οι ειδικοί όροι του δώρου είναι ενιαίο και αναπόσπαστο κομμάτι με τη σύμβαση: 50 τμηματικά.pdf

Οπότε όταν καταργείς τη σύμβαση, καταργείς και το δώρο. 

Στα 20άρια τώρα δε ξέρω τι στέλνουν...

50αρια είναι και τώρα.Το ίδιο είναι.

Εγώ και την προηγούμενη φορά το διεκδικησα μέσω ΡΑΕ και το έλαβα για 6 ημέρες παρότι έκανα εσωτερική αλλαγή.Πιθανον να έπαιξε ρόλο ότι έμεινα για ελάχιστες επιπλέον ημέρες στο νέο πρόγραμμα(άρα μηδαμινή επιπλέον έκπτωση)και με βαριούνται και μου το έδωσαν με διορθωτικό λογαριασμό. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ θα πάταγα στο ότι δεν αναφέρεται ρητά στους ειδικούς όρους για τα 5×10 πάντως και θα το διεκδικούσα μέσω myrae,σε περίπτωση που μου το έκοβαν.

Και αν είναι ο λόγος σου αντίλογος?

Οι ειδικοί όροι μιλούν για απατοσπαστο κομμάτι της σύμβασης.

49 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο 50άρι τμηματικό που είχα πάρει παλιά, υπήρχε ξεχωριστό pdf ειδικών όρων που έλεγε ότι οι ειδικοί όροι του δώρου είναι ενιαίο και αναπόσπαστο κομμάτι με τη σύμβαση: 50 τμηματικά.pdf

Οπότε όταν καταργείς τη σύμβαση, καταργείς και το δώρο. 

Στα 20άρια τώρα δε ξέρω τι στέλνουν...

Αυτό έχω υπογράψει καί ΕΓΩ.

Απλά έκανα μαμακια.

Δεν πήγα κατευθείαν στο μπλέ αλλά στο κίτρινο με σκοπό να πάρω τηλέφωνο και να κάνω εσωτερική αλλαγή.

Εκ των υστέρων πήρα πρέφα ότι δεν γίνεται 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Και αν είναι ο λόγος σου αντίλογος?

Οι ειδικοί όροι μιλούν για απατοσπαστο κομμάτι της σύμβασης.

Έχεις δίκιο, απλά ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει χωρίς το αποτέλεσμα να είναι βέβαιο. Στη δική μου περίπτωση χρησιμοποίησα ότι μου είχαν απαντήσει σε δικό μου ερώτημα ότι δεν επηρεάζονται τα δωρα που είναι να λάβω σε ενδεχομενη εσωτερικη αλλαγη προγραμματος.Προφανως το επισυναψα στην αναφορά μου στη ΡΑΕ και το έλαβα.

Και προφανώς και θεωρώ δεδομένο ότι η πρώτη απάντηση θα είναι ότι οι ειδικοί όροι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύμβασης. 

Γι αυτό ακριβώς και έγραψα εξ αρχής να το διεκδικήσει κάποιος...επίσης στους όρους των συμβάσεων του Ηρωνα αναφέρεται ότι δε δικαιούμαστε την έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό...κάποιοι βέβαια την έχουν λάβει επίσης πάρα το σαφή (καταχρηστικό)όρο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

2/12 αίτηση protergia με τα παντα σωστά, 13/12 μου έστειλαν τα docusign, τα εκανα αμέσως. 17/12 μου έρχεται μήνυμα ότι ως 24/12 θα εχω ενεργοποιηθεί.

Σήμερα με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι απέριψε τις μετρήσεις ο δεδδηε και πρεπει να τα ξαναστειλω.

2 μήνες για αλλαγή.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GnsP είπε

2/12 αίτηση protergia με τα παντα σωστά, 13/12 μου έστειλαν τα docusign, τα εκανα αμέσως. 17/12 μου έρχεται μήνυμα ότι ως 24/12 θα εχω ενεργοποιηθεί.

Σήμερα με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι απέριψε τις μετρήσεις ο δεδδηε και πρεπει να τα ξαναστειλω.

2 μήνες για αλλαγή.

Γιατί τις απέρριψε?

Δεν του άρεσαν?

Δημοσ.

Καθυστέρησε τη διαχείριση της αιτησης ο πάροχος με αποτέλεσμα στο ενδιάμεσο να καταχωρηθεί επίσημη επιτόπια καταμέτρηση από το συνεργείο και μετά να πέσει το αίτημα αλλαγής παρόχου οπότε απορρίφθηκε λόγω μικρότερων ενδείξεων από τις τελευταίες της παροχής. Εν τω μεταξύ σε τέτοια απλή απόρριψη οι πάροχοι δεν ειδοποιούν έγκαιρα για να γίνει η επανυποβολη άμεσα. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GnsP είπε

2 μήνες για αλλαγή.

12 λεπτά πριν, juanjk είπε

Καθυστέρησε τη διαχείριση της αιτησης ο πάροχος με αποτέλεσμα στο ενδιάμεσο να καταχωρηθεί επίσημη επιτόπια καταμέτρηση από το συνεργείο και μετά να πέσει το αίτημα αλλαγής παρόχου οπότε απορρίφθηκε λόγω μικρότερων ενδείξεων από τις τελευταίες της παροχής. Εν τω μεταξύ σε τέτοια απλή απόρριψη οι πάροχοι δεν ειδοποιούν έγκαιρα για να γίνει η επανυποβολη άμεσα. 

20/12 αίτηση για προτέργια, σήμερα ήρθε μήνυμα ->

EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EΠIΛOΓH ΣΟΥ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ PROTERGIA! H AITHΣH ΓIA THN ΠAPOXH ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ KATAXΩPHΘHKE EΠITYXΩΣ, EΣTAΛH ΣTO ΔIAXEIPIΣTH TOY ΔIKTYOY KAI ΠPOBΛEΠETAI NA ENEPΓOΠOIHΘEI MEXPI TIΣ 17/01/2025.

Με βλέπω να έχω την ίδια μοίρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ*λοχανεία βλέπω... εν τω μεταξύ εγω υπέγραψα στις 8 Ιανουαρίου την σύμβαση... και 8 Ιανουαρίου ήταν και η μέρα που ο ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα με την NRG περνούσε να πάρει την μέτρηση μου (έχει γυρίσει και δεν μπορώ να καταχωρώ πλέον εγω ενδείξεις, το κάνει μηνιαία ο ΔΕΔΔΗΕ)... βλέπω να τρώνε σκάλωμα...

Δεν θυμάμαι πάντως να με ρώτησαν από την Protergia για μετρήσεις εν τω μεταξύ :D

Επεξ/σία από HardwareZone
Δημοσ.

Έκανα αίτηση στην protergia 26 Νοεμβρίου αν θυμάμαι καλά και 5 Δεκεμβρίου ήμουν στο δίκτυο τους.

Το θέμα που έχω είναι πότε βγαίνει περίπου ο πρώτος λογαριασμός;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tasos-e είπε

Έκανα αίτηση στην protergia 26 Νοεμβρίου αν θυμάμαι καλά και 5 Δεκεμβρίου ήμουν στο δίκτυο τους.

Το θέμα που έχω είναι πότε βγαίνει περίπου ο πρώτος λογαριασμός;

σε καμιά 40-50αριά μέρες . Λογικά στο επόμενο δεκαήμερο θα έχεις λογαριασμο

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GnsP είπε

2 μήνες για αλλαγή.

Πηρες τηλεφωνο τον Δεδδηε να το ρωτησεις; Αν εχει γινει ετσι; Και με ποιες μετρησεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, juanjk είπε

Κι εγώ που το ανακάλυψα μόνος μου ότι απορρίφθηκαν αρχικά,δεν είμαι βέβαιος ότι τελικά κατάφεραν να δώσουν σωστά έστω εκ νέου τις καινούργιες ενδείξεις που τους έδωσα 😅 Εχουν μαζεψει ολοι οι παροχοι ασχετους τηλεφωνητες που απλα προσπαθουν να πουλήσουν χωρις να γνωριζουν ουτε τα βασικά. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Πηρες τηλεφωνο τον Δεδδηε να το ρωτησεις; Αν εχει γινει ετσι; Και με ποιες μετρησεις;

Παρόμοια φάση είχα και εγώ ,αλλά μια μέρα πριν μου στείλουν το συμβόλαιο τους είπα προφορικά την τελευταία ένδειξη που μπήκε στο συμβόλαιο και είχε διάφορα περίπου 200 κιλοβατώρες σε σχέση με αυτή που είχε πρωτοσταλεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και καλή χρονιά!

Βλέπω ότι αργεί η Protergia αλλά θα εκτιμούσα μια σύσταση παρακαλώ για να δοκιμάσω την τύχη μου. 

Έλαβα - ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από playbunny
Δημοσ.

Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα καλωσορίσματος και πως και καλά θα έχει ενεργοποιηθεί η παροχή μου μέχρι τις 17 Ιανουαρίου...

Βλέπω να έρχεται ακυράκι και αυτοί να εισπράτουν κάτι άλλο που τελειώνει σε ακι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...