Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω έκανα αίτηση μέσω BAF φίλου στην Protergia εδώ και αρκετές ημέρες, 8 Ιανουαρίου μου έστειλαν για υπογραφή μέσω DocuSign online το συμβόλαιο, υπέγραψα, αλλά ακόμα δεν έχει έρθε κάτι άλλο πέραν του email πως ολοκληρώθηκε η υπογραφή σύμβασης...

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν βλέπω να προχωράει το θέμα με την αίτηση στην Πρωτέργεια, μάλλον θα πάω στην NRG μέχρι τέλος Μαρτίου που θα έχω αυξημένες kWh λόγω θέρμανσης και μετά συνεχίζεται ο τουρισμός.

Χθες με κάλεσαν για επιβεβαίωση του αριθμού κινητού για να στείλουν μήνυμα στο Viber. Δεν έστειλαν τελικά τίποτα. Σήμερα τους κάλεσα και μου είπαν ότι κατά την διαρκεί της ημέρας θα με καλέσουν.

Αλλά επειδή δεν βλέπω κάποια εξέλιξη θα την κάνω για άλλο πάροχο.

Στο εξοχικό χθες έκανα αίτηση στον Ήρων για το Free Home σήμερα μου έστειλαν το συμβόλαιο και υπέγραψα.

Υγ. Μόλις έλαβα και μήνυμα οτι έστειλαν την αίτηση στον Δεδδηε.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.

Έκανα και εγώ από χτες αίτηση για protergia αλλά δεν με έχει καλέσει ακόμα κανένας...Ελπίζω να μην με θυμηθούν στις 17/1...

Για πείτε οι γνώστες το nrg prime 4U γιατί δεν παίζει στα προτεινόμενα;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Εγω έκανα αίτηση μέσω BAF φίλου στην Protergia εδώ και αρκετές ημέρες, 8 Ιανουαρίου μου έστειλαν για υπογραφή μέσω DocuSign online το συμβόλαιο, υπέγραψα, αλλά ακόμα δεν έχει έρθε κάτι άλλο πέραν του email πως ολοκληρώθηκε η υπογραφή σύμβασης...

Και εγώ ακριβώς σε αυτή τη φάση είμαι, 8/1 υπέγραψα και περιμένω. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, skoulas είπε

Έκανα και εγώ από χτες αίτηση για protergia αλλά δεν με έχει καλέσει ακόμα κανένας...Ελπίζω να μην με θυμηθούν στις 17/1...

Δεν είναι αυτή η τελική του τιμή έχω την αίσθηση 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alex.panag είπε

μεχρι ποτε ισχυει αυτη η προσφορα της Protergia?

Αν εννοείς το 6 μηνο μπλε έως 16/1 πρέπει να έχεις υπογράψει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, skoulas είπε

γιατί να παίξει κάτι το οποίο είναι κίτρινο με τιμή με αστερίσκο ?! Η Σταθερή ονομαστική τιμή ενέργειας 0,085€/kWh αφορά στο τελικό κόστος του ανταγωνιστικού σκέλους του τιμολογίου, ΕΦΟΣΟΝ δεν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός διακύμανσης. good luck with that ... επισης δεν γραφει για την διαρκεια του. Κοινως ειναι προγραμμα με αρκετα ερωτηματικα ... ο γνωστος κραχτης δηλαδη. 

Συγκριτικά με αυτό πας καρφωτα στο γνωστό 6μηνο μπλε με σύσταση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 100%. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες εάν είναι δυνατόν όμως να μην το παρακάνουμε με τα referrals για protergia.Οκ το 6μηνο σταθερό της είναι πολύ καλό αφού βγαίνει χωρίς πάγιο και με εξαιρετική τιμή kwh,αλλά νομίζω ότι έχουμε όλοι εικόνα ότι πλέον υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στις αιτήσεις και να είστε σίγουροι και στις ενεργοποιησεις.

Και δε χρειάζεται να λαμβάνει οποίος αναφέρεται στην protergia καμία δεκαριά προσκλήσεις με p.m.

Αυτή τη στιγμή παίζουν και καλά κλειδωμένα κίτρινα και δώρα σε κάποιους ακόμα,οπότε ας μην δίνεται γραμμή για μια μόνο επιλογή παρόχου για ίδιο όφελος και ας προτείνονται και τα υπόλοιπα καλά προγράμματα.

Τα χαηρια μας τα είδαμε στην προηγούμενη ανάλογη κατάσταση με elpedison...μην ξαναγίνουν τα ίδια εάν μπορούμε.Οποιος θέλει σύσταση ξέρει ότι μπορεί να βρει εύκολα,μην το κάνουμε διαγωνισμό referrals. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν κάποιος επιστρέψει στην ελπεντισον και πάρει το 5 μήνες επί 10€, μου είχαν πει περισυ ότι ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει εσωτερικα προγράμμα, να πάει πχ από κίτρινο σε μπλέ κτλ .

Αυτή η λογική ισχύει ακόμα?

Δημοσ.
13 minutes ago, mdkamael said:

γιατί να παίξει κάτι το οποίο είναι κίτρινο με τιμή με αστερίσκο ?! Η Σταθερή ονομαστική τιμή ενέργειας 0,085€/kWh αφορά στο τελικό κόστος του ανταγωνιστικού σκέλους του τιμολογίου, ΕΦΟΣΟΝ δεν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός διακύμανσης. good luck with that ... επισης δεν γραφει για την διαρκεια του. Κοινως ειναι προγραμμα με αρκετα ερωτηματικα ... ο γνωστος κραχτης δηλαδη. 

Συγκριτικά με αυτό πας καρφωτα στο γνωστό 6μηνο μπλε με σύσταση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 100%. 

Eίναι κλειδωμένο κίτρινο για Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο χωρίς ρήτρα / μηχανισμό διακύμανσης. Με τελική τιμή 0.089

Αντίστοιχα το simple business 1, με κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3 0.099

Εννοείται από 1/4 θα βαράει στο ψαχνό, οπότε θέλει αλλαγή παρόχου τουλάχιστον 10 μέρες νωρίτερα.

4 minutes ago, GREGORYMO said:

Όταν κάποιος επιστρέψει στην ελπεντισον και πάρει το 5 μήνες επί 10€, μου είχαν πει περισυ ότι ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει εσωτερικα προγράμμα, να πάει πχ από κίτρινο σε μπλέ κτλ .

Αυτή η λογική ισχύει ακόμα?

Ισχύει... το δώρο στην Elpe κουμπώνει στη σύμβαση που υπογράφεις. Όταν αλλάξεις πρόγραμμα, ουσιαστικά καταγγέλεις τους όρους της παλιάς σύμβασης μαζί με τα δώρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Eίναι κλειδωμένο κίτρινο για Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο χωρίς ρήτρα / μηχανισμό διακύμανσης. Με τελική τιμή 0.089

για το nrg4u μιλάμε ? γιατί τα περί μηχανισμού διακύμανσης που ανέφερα επάνω είναι copy paste απο το site τους .... 

Δημοσ.
Just now, mdkamael said:

για το nrg4u μιλάμε ? γιατί τα περί μηχανισμού διακύμανσης που ανέφερα επάνω είναι copy paste απο το site τους .... 

NRG Simple 2.0 (oικιακό) https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-2.0

ΝRG Simple Business 1 (επαγγελματικό) https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1

Αυτά είναι κίτρινα κλειδωμένα για 3 μηνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αντίστοιχα το simple business 1, με κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3 0.099

Εννοείται από 1/4 θα βαράει στο ψαχνό, οπότε θέλει αλλαγή παρόχου τουλάχιστον 10 μέρες νωρίτερα.

Ισχύει... το δώρο στην Elpe κουμπώνει στη σύμβαση που υπογράφεις. Όταν αλλάξεις πρόγραμμα, ουσιαστικά καταγγέλεις τους όρους της παλιάς σύμβασης μαζί με τα δώρα.

Εγώ θα πάταγα στο ότι δεν αναφέρεται ρητά στους ειδικούς όρους για τα 5×10 πάντως και θα το διεκδικούσα μέσω myrae,σε περίπτωση που μου το έκοβαν.

Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Εγώ θα πάταγα στο ότι δεν αναφέρεται ρητά στους ειδικούς όρους για τα 5×10 πάντως και θα το διεκδικούσα μέσω myrae,σε περίπτωση που μου το έκοβαν.

Στο 50άρι τμηματικό που είχα πάρει παλιά, υπήρχε ξεχωριστό pdf ειδικών όρων που έλεγε ότι οι ειδικοί όροι του δώρου είναι ενιαίο και αναπόσπαστο κομμάτι με τη σύμβαση: 50 τμηματικά.pdf

Προϋποθέσεις Ένταξης στην Προωθητική Ενέργεια: Ο Πελάτης για να ενταχθεί στην Προωθητική Ενέργεια οφείλει να επιλέξει πρώτα ένα εμπορικά διαθέσιμο προϊόν για την προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας υπογράφοντας τους παρόντες ειδικούς όρους, οι οποίοι αποτελούν ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα με τη Σύμβαση.

Οπότε όταν καταργείς τη σύμβαση, καταργείς και το δώρο. 

Στα 20άρια τώρα δε ξέρω τι στέλνουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...