Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TeoTheDoctor είπε

Σε φίλο που του έστειλα σύσταση για το 6 μηνο value secure έχουν περάσει ήδη τρεις εργάσιμες ημέρες και δεν τον πήρανε τηλέφωνο .  Αμφιβάλλω αν θα προλάβει , έπεσε μεγάλος φόρτος απότομα εκτός αν το κάνουν και επίτηδες .

Το κάνουν επίτηδες!

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για ανανέωση / αλλαγή προγράμματος στη Protergia... είτε κάνετε τράμπες κάθε αρχή του μήνα από κίτρινο σε κίτρινο, είτε αν θέλετε αλλαγή/ανανέωση σε μπλε... καλέστε 2118830134.

Βγαίνει απευθείας στο Τμήμα Ανανεώσεων παρακάμπτοντας τη διαδικασία από το 2103448500 (υφιστάμενοι πελάτες – επιλογή 3) ή το 6944881346 που παίζουν τη κασέτα “είμαστε απασχολημένοι, αφήστε τηλέφωνο για να σας καλέσουμε”.

Εγώ ήμουν στο Safe 6M λίγο πριν τη συμπλήρωση 5μήνου (κανονικά θα ίσχυε ρήτρα 20 ευρώ + φπα αν το έσπαζα), αλλά έκανα αλλαγή/ανανέωση σε Secure 6M χωρίς ρήτρα έπειτα από έγκριση απ΄το συγκεκριμένο τμήμα.

Για υπογραφή σύμβασης υπήρχε δυνατότητα είτε με ηχογράφηση είτε με mail – αποδοχή. Την έκανα με ηχητικό για να καταγραφεί η μη χρέωση ρήτρας και για να γίνει η αλλαγή με άμεση ισχύ από σήμερα.

Παίρνω στο 2118830134 αλλά κλείνει αμέσως, δεν καλεί καν. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TeoTheDoctor είπε

Σε φίλο που του έστειλα σύσταση για το 6 μηνο value secure έχουν περάσει ήδη τρεις εργάσιμες ημέρες και δεν τον πήρανε τηλέφωνο .  Αμφιβάλλω αν θα προλάβει , έπεσε μεγάλος φόρτος απότομα εκτός αν το κάνουν και επίτηδες .

μπα και γω που έκανα την διαδικασία σχεδόν ένα μήνα πριν τα ίδια έπαθα,μέχρι που μετά από δυο εβδομάδες αναμονής πήρα τηλέφωνο που σχεδόν τους έβρισα γιατί τελείωνε το συμβόλαιο το προηγούμενο που είχα και έπρεπε να υπογραψω άλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Greg29M said:

Το κάνουν επίτηδες!

Παίρνω στο 2118830134 αλλά κλείνει αμέσως, δεν καλεί καν. 

Ζάχαρη... το χαλάσατε κιόλας ρε.  😂

edit:....Ωχ έκανα λάθος, 2111883014. Ανανεώσεις/αλλαγές μόνο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ζάχαρη... το χαλάσατε κιόλας ρε.  😂

edit:....Ωχ έκανα λάθος, 2111883014. Ανανεώσεις/αλλαγές μόνο.

Δουλεύει ωραίος ευχαριστούμε πολύ 

Δημοσ.
Just now, Greg29M said:

Δουλεύει ωραίος ευχαριστούμε πολύ 

Ήθελα να'ξερα... αυτοί οι απίθανοι τύποι στο τμήμα εξυπηρέτησης, δε το ξέρουν το τηλέφωνο απ'το τμήμα ανανεώσεων; Απ'το περασμένο Σάββατο άφηνα εσωτερικά αιτήματα να με καλέσουν, ή ακολουθούσα τη προβλεπόμενη διαδικασία με την κασέτα... και κάθε φορά που με καλούσαν ήταν βουβό και έκλεινε η γραμμή. Μάλλον κάνουν ομαδοποιημένες κλήσεις σε 5-10 τηλέφωνα, κρατάνε τη γραμμή σε όποιον το σηκώσει πρώτος και οι υπόλοιπες πέφτουν.

Τέσπα... αφού το βρήκα, πάλι καλά. Δε μου'χε κόψει να κάνω αναζήτηση στο whitepages, το βγάζει και στο google

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Μόλις μίλησα με ελπε και μου είπαν τέλος ο σκλαβενίτης.

Πήρε παράταση μέχρι 31/1 το promo του Σκλαβενίτη εμένα με ενημέρωσαν. Με βλέπω και 3ο να παίρνω..

• Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ήθελα να'ξερα... αυτοί οι απίθανοι τύποι στο τμήμα εξυπηρέτησης, δε το ξέρουν το τηλέφωνο απ'το τμήμα ανανεώσεων; Απ'το περασμένο Σάββατο άφηνα εσωτερικά αιτήματα να με καλέσουν, ή ακολουθούσα τη προβλεπόμενη διαδικασία με την κασέτα... και κάθε φορά που με καλούσαν ήταν βουβό και έκλεινε η γραμμή. Μάλλον κάνουν ομαδοποιημένες κλήσεις σε 5-10 τηλέφωνα, κρατάνε τη γραμμή σε όποιον το σηκώσει πρώτος και οι υπόλοιπες πέφτουν.

Τέσπα... αφού το βρήκα, πάλι καλά. Δε μου'χε κόψει να κάνω αναζήτηση στο whitepages, το βγάζει και στο google

Μα επίτηδες το κάνουν ρε συ για να χρεώνεσαι, αυτοί Ιανουάριο έχουν κάνει χοντρή μπάζα… 1-2/01 αργίες με κυμαινόμενη μετα εμείς οι ειδήμονες εδώ να παίρνουμε τηλ και μέχρι να μας πάρουν πίσω αλλάξαμε και η πλειοψηφία φυσικά δεν το έχει αντιληφθεί καν και πληρώνει… 

Δημοσ.

Εγώ πήρα μόλις και μου λένε ότι πρέπει να μιλήσω με εξυπηρέτηση γιατί μπήκα στην Protergia πολύ πρόσφατα 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στο ενδιάμεσο μπορείς να πας elpedison ή ΗΡΩΝ για 50€ και μετά σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Δεν συμφέρουν οι ανανεώσεις γενικά. Γιατί το οποιοδήποτε δώρο ή νέο πρόγραμμα (πχ volton που δεν έδινε το protect)  πάει στους νέους πελάτες.

Δημοσ.

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους.

12/11 πηγαμε στην zenith power home smart night με εκπτωση 45%.

Παραθετω μερος του λογαριασμου, οπου βλεπω ιδιες τιμες χρεωσης σε νοεμ/δεκ κ νομιζω οτι κ ειναι αυξημενες κιολας (δεν εχω δυνατοτητα να βρω τις τοτε τιμες) 

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Screenshot_2025-01-10-15-01-15-41_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jpcupra είπε

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους.

12/11 πηγαμε στην zenith power home smart night με εκπτωση 45%.

Παραθετω μερος του λογαριασμου, οπου βλεπω ιδιες τιμες χρεωσης σε νοεμ/δεκ κ νομιζω οτι κ ειναι αυξημενες κιολας (δεν εχω δυνατοτητα να βρω τις τοτε τιμες) 

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Screenshot_2025-01-10-15-01-15-41_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg

Του Νοεμβρίου είναι σωστές ενώ του Δεκεμβρίου πρόβλεψη και θα διορθωθούν λίγο προς τα κάτω στον επόμενο λογαριασμό. Οι τιμές που βλέπεις είναι πριν το 40% που εφαρμόζεται. Στον επόμενο θα δεις και το 5% συνέπεια αν εξοφλήσεις εμπροθεσμα. Επίσης για Δεκέμβρη και Γενάρη θα λάβεις έκπτωση κρατικής επιδότησης για τις πρώτες 500kwh -0.015€/kWh

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vklon είπε

Πήρε παράταση μέχρι 31/1 το promo του Σκλαβενίτη εμένα με ενημέρωσαν. Με βλέπω και 3ο να παίρνω..

Ισχύει. Κι εγώ το ίδιο θα κάνω.Μια χαρά έκατσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, vklon said:

Στο ενδιάμεσο μπορείς να πας elpedison ή ΗΡΩΝ για 50€ και μετά σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Δεν συμφέρουν οι ανανεώσεις γενικά.

1) Άμα έκανα αλλαγή σε ΗΡΩΝ ή elpedison, θα πλήρωνα ρήτρα 20+ΦΠΑ... θα έπαιρνα δώρο 50 ευρώ... δηλαδή κέρδος 25 ευρώ. Αλλά αν δε προλάβαινα τη τράμπα μέχρι τις 16/1, τότε η αντιπρόταση της protergia θα ήταν 12μηνο αντί για 6μηνο. 

2) Με 2πλή αλλαγή σε τόσο μικρό διάστημα, θα γινόταν σίγουρα μπάχαλο με τις ενδείξεις και θα με τσάκιζαν ΥΚΩ .... έχω κατανάλωση 1000kw το μήνα).

Οπότε ήμουν μεταξύ ανανέωσης στη Protergia με 0.085, ή σύμβαση Εlpe για 50άρι με την ελπίδα να βγει κίτρινο το Φλεβάρη κάτω από 0.10. Κι εγώ είμαι fan του τουρισμού... αλλά δεδομένων των περιστάσεων, νομίζω η ανανέωση ήταν η καλύτερη επιλογή. 

25 minutes ago, Greg29M said:

Μα επίτηδες το κάνουν ρε συ για να χρεώνεσαι, αυτοί Ιανουάριο έχουν κάνει χοντρή μπάζα… 1-2/01 αργίες με κυμαινόμενη μετα εμείς οι ειδήμονες εδώ να παίρνουμε τηλ και μέχρι να μας πάρουν πίσω αλλάξαμε και η πλειοψηφία φυσικά δεν το έχει αντιληφθεί καν και πληρώνει… 

Στα κίτρινα μπορείς να κάνεις τράμπα και σε κατάστημα.

24 minutes ago, Stak5 said:

Εγώ πήρα μόλις και μου λένε ότι πρέπει να μιλήσω με εξυπηρέτηση γιατί μπήκα στην Protergia πολύ πρόσφατα 

Το τμήμα εξυπηρέτησης θα σε ρίξει μπαλάκι στο τμήμα ανανεώσεων, με τη διαδικασία που παίζεις κουφό τηλέφωνο. Αλλά αν είναι νέα η σύμβαση, δύσκολα θα το δεχτούν να ανανεώσουν.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vklon είπε
6 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Μόλις μίλησα με ελπε και μου είπαν τέλος ο σκλαβενίτης.

Ναι μόλις το μαθα και γω!

Επεξ/σία από Con_stant1ne
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TeoTheDoctor είπε

Γύρω στις 10.000 αιτήσεις....

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...