Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 minutes ago, ALXIOA said:

Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας 1.026 kWh

Περίοδος Κατανάλωσης 22/11/2024 - 20/12/2024

Εκαθαραστικος λογαριασμος μου ηρθε 305 ευρω

Θα σε αργήσει πολύ η προτεργια και θα φας άλλες 1000kw στη ΔΕΗ.

Αν είσαι συνεπής στη πληρωμή λογαριασμών... εγώ θα σου πρότεινα το 6μηνο μπλε της νolton.

https://volton.gr/services/volton-blue-6m/

Mε αίτηση σε κατάστημα για να γίνει η αλλαγή σε 2-3 εργάσιμες και φρόντισε να έχεις μαζί σου και ενδείξεις μετρητής. 

Αν νομίζεις ότι ίσως δε μπορείς να πληρώνεις εμπροθεσμα, βάλε το protect που έχει χαμηλή τιμή μέχρι φλαβαρη και κατά τις 23/2 θα χρειαστεί να αλλάξεις πάλι πάροχο.

Άλλη λύση είναι να κάνεις αίτηση στην Elpedison σε κατάστημα για γρήγορη αλλαγή. Μέχρι σήμερα δίνουν 50ετρω Σκλαβενίτη. Αλλά το φτηνό τους πρόγραμμα win more θα έχει χαμηλή τιμή μέχρι 31/1. Μετά θα πρέπει να ξαναπάρεις το εμπορικό τμήμα να υπογράψεις το νέο κίτρινο που θα βγει 1/2.

Η zenith ομοίως με protergia, θα σου καθυστερησει πολύ την αίτηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Θα σε αργήσει πολύ η προτεργια και θα φας άλλες 1000kw στη ΔΕΗ.

Αν είσαι συνεπής στη πληρωμή λογαριασμών... εγώ θα σου πρότεινα το 6μηνο μπλε της νolton.

https://volton.gr/services/volton-blue-6m/

Mε αίτηση σε κατάστημα για να γίνει η αλλαγή σε 2-3 εργάσιμες και φρόντισε να έχεις μαζί σου και ενδείξεις μετρητής. 

Αν νομίζεις ότι ίσως δε μπορείς να πληρώνεις εμπροθεσμα, βάλε το protect που έχει χαμηλή τιμή μέχρι φλαβαρη και κατά τις 23/2 θα χρειαστεί να αλλάξεις πάλι πάροχο.

Άλλη λύση είναι να κάνεις αίτηση στην Elpedison σε κατάστημα για γρήγορη αλλαγή. Μέχρι σήμερα δίνουν 50ετρω Σκλαβενίτη. Αλλά το φτηνό τους πρόγραμμα win more θα έχει χαμηλή τιμή μέχρι 31/1. Μετά θα πρέπει να ξαναπάρεις το εμπορικό τμήμα να υπογράψεις το νέο κίτρινο που θα βγει 1/2.

Η zenith ομοίως με protergia, θα σου καθυστερησει πολύ την αίτηση.

Ευχαριστω πολυ. Αλλα κοιταζω simple 2.0 nrg με 0,89 και 

• 3,5 €  παγιο / μήνα με e-bill και πάγια εντολή

μεχρι τελη Μαρτιου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, bill999r είπε

Παιδιά γρήγορη ερώτηση.

Πρώτος λογαριασμος zenith direct plus με 6 πάγια δώρο.

Έχω ενεργοποιήσει παγια εντολή και όντως το 50αρικο δεν χρεώθηκε.

Το θέμα είναι ότι χρεώθηκε πάγιο τέλος 10,56.

Για ποιο λόγο; Μου διαφεύγει κάτι ή θα πρέπει να τους πάρω τηλ.

Screenshot_2025-01-10-00-04-09-26_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg.19b1723c282231dfad7414737b6b2ffd.jpg

Δεν αρχίσαμε καλά με την ζενίθ.

Στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία η εκπρόσωπος μου είπε ότι έπρεπε να έχω και παροχή φυσικού αερίου για να εφαρμοστεί η έκπτωση μιας κ πρόκειται για προωθητικό πρόγραμμα black Friday dual. Της ανέφερα πως στο τηλεφωνικό συμβόλαιο ο εκπρόσωπος μου είπε ρητώς ότι η έκπτωση θα εφαρμοστεί κανονικά στο ρεύμα μιας κ δεν έχω παροχή αερίου κ πως όλα έχουν καταγράφει.

Επικαλέστηκε πρόβλημα στο σύστημα τους κ μου είπε να ξανακαλεσω μετά απο μισή ώρα. Στην δεύτερη επικοινωνία η άλλη εκπρόσωπος μου είπε ότι έχω δίκιο κ ότι θα κάνεις ένα αίτημα για την εξέλιξη του οποίου θα ενημερωθώ σε 2 εβδομάδες. 2 εβδομάδες δεν κάνουν ούτε στην πιο σκληροπυρηνική υπηρεσία του δημοσίου το οποίο πάντα εύκολα κατηγορουμε.

Ήδη ετοιμάζω μια ενημέρωση προς τον συνήγορο του καταναλωτή και θα πεταχτω και σε κατάστημα ζενίθ μήπως βγάλω άκρη.

Λογικά δεν θα βγάλω αν κρίνω από τις δόλιες τακτικές τους.

Επεξ/σία από bill999r
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, ALXIOA said:

μεχρι τελη Μαρτιου..

Aργουν στις αιτήσεις από απόσταση. Για κατάστημα δε γνωρίζω τι χρόνους διεκπαιρεωσης έχουν.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πηρανε τον πατερα μου απο ΔΕΗ και συμφωνησε να παει στο μπλε τιμολογιο στις 21/12/2024. Στις 23/12/2024 εστειλε την αιτηση υπαναχωρησης , ζητωντας την ακυρωση της μεταβασης στο μπλε και να μεινει στο κιτρινο.

Σημερα μιλησα με υπαλληλο και μου ειπε οτι πρεπει να πληρωσω ρητρα αποχωρησης ! οτι οι 14 μερες υπαναχωρησης ισχυουν για το συμβολαιο και οχι για το προιον!

Ισχυει κατι τετοιο, γνωρίζει κάποιος?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MfJo είπε

Καλησπέρα,

Πηρανε τον πατερα μου απο ΔΕΗ και συμφωνησε να παει στο μπλε τιμολογιο στις 21/12/2024. Στις 23/12/2024 εστειλε την αιτηση υπαναχωρησης , ζητωντας την ακυρωση της μεταβασης στο μπλε και να μεινει στο κιτρινο.

Σημερα μιλησα με υπαλληλο και μου ειπε οτι πρεπει να πληρωσω ρητρα αποχωρησης ! οτι οι 14 μερες υπαναχωρησης ισχυουν για το συμβολαιο και οχι για το προιον!

Σε εξ αποστάσεως συμβάσεις ισχύει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών....μην ακους τι λέει ο κάθε άσχετος υπάλληλος.Αν το αίτημα υπαναχώρησης έχει κατατεθεί εντός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου ακόμα κι αν σε χρεώσουν θα στα πιστώσουν εκ νέου μέσω αναφοράς στο myrae.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, MfJo said:

Καλησπέρα,

Ανοίγεις απευθείας αίτημα στο myrae με τη παρακάτω αιτιολογία... ζητάς να μη χρεωθεί ρήτρα αποχώρησης στο μπλε.

Ας τολμήσουν εκεί να γράψουν ότι δεν ισχύει η υπαναχώρηση. 😄

Spoiler

4444.jpg.d875d6a0248e51bf0c2c6488f26bc092.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

μεχρι τελη Μαρτιου..

Aργουν στις αιτήσεις από απόσταση. Για κατάστημα δε γνωρίζω τι χρόνους διεκπαιρεωσης έχουν.

Από απόσταση έχουν περάσει 8 μέρες και ακόμα δεν έστειλαν για υπογραφή. Σε κατάστημα έστειλα δικαιολογητικά χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι μου το έστειλαν για υπογραφή.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Con_stant1ne said:

Από απόσταση έχουν περάσει 8 μέρες και ακόμα δεν έστειλαν για υπογραφή. Σε κατάστημα έστειλα δικαιολογητικά χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι μου το έστειλαν για υπογραφή.

Κάτσε να ταγκάρω τον @ALXIOA σε περίπτωση που δεν έλαβε ειδοποίηση.

Καλή περίπτωση είναι η NRG με τη γρήγορη αλλαγή σε κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
Και εδώ παρακαλώ μια σύσταση για Protergia

Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση 

Επεξ/σία από odysseys77
Δημοσ.

Να δω πόσοι από αυτούς που θέλουν το 6μηνο σταθερό θα προλάβουνε να ολοκληρώσουνε τα αιτήματα και να έχουν υπογράψει συμβάσεις μέχρι 16 του μήνα, γιατί οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες από αυτά που βλέπω.

• Like 2
Δημοσ.

Σε φίλο που του έστειλα σύσταση για το 6 μηνο value secure έχουν περάσει ήδη τρεις εργάσιμες ημέρες και δεν τον πήρανε τηλέφωνο .  Αμφιβάλλω αν θα προλάβει , έπεσε μεγάλος φόρτος απότομα εκτός αν το κάνουν και επίτηδες .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κάτσε να ταγκάρω τον @ALXIOA σε περίπτωση που δεν έλαβε ειδοποίηση.

Καλή περίπτωση είναι η NRG με τη γρήγορη αλλαγή σε κατάστημα.

Σε καταστημα nrg θα παω. Το εχει πολυ καλη φιλη της γυναικας μου μεσα που περναει αιτησεις.

Επεξ/σία από ALXIOA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ανανέωση / αλλαγή προγράμματος στη Protergia... είτε κάνετε τράμπες κάθε αρχή του μήνα από κίτρινο σε κίτρινο, είτε αν θέλετε αλλαγή/ανανέωση σε μπλε... καλέστε 2118830134 2111883014

Βγαίνει απευθείας στο Τμήμα Ανανεώσεων παρακάμπτοντας τη διαδικασία από το 2103448500 (υφιστάμενοι πελάτες – επιλογή 3) ή το 6944881346 που παίζουν τη κασέτα “είμαστε απασχολημένοι, αφήστε τηλέφωνο για να σας καλέσουμε”.

Εγώ ήμουν στο Safe 6M λίγο πριν τη συμπλήρωση 5μήνου (κανονικά θα ίσχυε ρήτρα 20 ευρώ + φπα αν το έσπαζα), αλλά έκανα αλλαγή/ανανέωση σε Secure 6M χωρίς ρήτρα έπειτα από έγκριση απ΄το συγκεκριμένο τμήμα.

Για υπογραφή σύμβασης υπήρχε δυνατότητα είτε με ηχογράφηση είτε με mail – αποδοχή. Την έκανα με ηχητικό για να καταγραφεί η μη χρέωση ρήτρας και για να γίνει η αλλαγή με άμεση ισχύ από σήμερα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...