Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σας η hrs( ελληνικες ραδιουπηρεσιες )  εχει εξασφαλισει καλυτερες ρευματος σε συνεργασια με την volton . 

Δηλαδη ειναι εταιρεια που παιρνεις πακετο σε εταιρικο δικο της αφμ. Δειτε εδω https://hrsmobile.gr/hlektriko-revma/ 

Το εχει δοκιμασει κανενας; . 

Για το γ22 μου εδωσαν τιμη 0,1311 ευρω με εκπτωση και εμπροθεσμη εξοφληση. απο 0,1550 ευρω σε πρασινο τιμολογιο με παγιο 4,90 ευρω . Πολυ καλη τιμη παντως . Με καλεσαν  απο την hrs και μου το εξηγησαν . Αραγε να προχωρησω ; ή θα μπλεξω με την volton ; . 

Και στο οικιακο το yellow simple protect  με τιμη 0,0093 ευρω με προστασια ανωτατης τιμης, εως και τον Νοεμβριο. 

Εχει δοκιμασει κανενας την hrs ; δινει και προγραμματα κινητου vodafone  σε χαμηλες τιμες . 

Την έχω δοκιμάσει εγώ και είναι ανύπαρκτη η εξυπηρέτηση τους που είχα κάνει αίτημα να πάω το κινητό μου και δεν γινόταν ενεργοποίηση για πολλές ημέρες. Η εξυπηρέτηση δεν έβγαζες άκρη και έφυγα από την HRS. Αν ενδιαφέρεστε να πάτε κινητό στην vodafone εγώ έχω κάνει με εταιρία που με εξυπηρέτησε πολύ καλά το κινητό μου  με  τελική τιμη 20,31τον μήνα με απεριοριστα λεπτά. 5.000 sms και απεριοριστα Gb και 75GB σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση.  Το πράσινο στο site της volton Γ22 πάντως είναι στα 20 λεπτά με συνέπεια και πάγιο 4,90. Για οικιακό το yellow simple protect μέχρι τέλος Νοεμβρίου ισχύει έτσι και αλλιώς χωρίς να μεσολαβήσει η HRS.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, dexs7 είπε

Ναι είχα δώσει 130 ευρώ

Στο mydel δεν φαίνεται κάτι τέτοιο 

Βέβαια έντυπη μορφή δεν έχει βγει ακόμα 

Δεν ξέρω αν θα είναι άλλο το ποσό 

Πάντως μπορείς να πάρεις την εγγύηση. Εγώ θυμάμαι είχα υποβάλλει αίτημα για επιστροφή χρημάτων από το site και πιστωθηκε ο λογαριασμός μου κανονικα μετά από λίγες μέρες.

Δεν υπάρχει περίπτωση με τον αυτόματο ή το χειροκίνητο τρόπο θα σου επιστρέφουν την εγγύηση, περίμενε να δεις το λογαριασμό και πράττεις ανάλογα. Ας μείνουμε στο θέμα μας που αφορά τους εναλλακτικούς παρόχους 😬

• Like 2

Το πρόγραμμα MAXI Home Super Save+ της Φυσικό Αέριο αναφέρει Χρέωση ενέργειας με έκπτωση συνέπειας & έκπτωση Energy Double Play 0,072€/kWh για τον Σεπτέμβριο

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ενεργοποιήσει το πρόγραμμα στις 29 Σεπτέμβρη θα χρεωθεί με αυτή την τιμή μόνο για δυο ημέρες , 29 και 30 και από 1/10 με την νέα τιμή;

Μόλις τώρα, alfeios είπε

Το πρόγραμμα MAXI Home Super Save+ της Φυσικό Αέριο αναφέρει Χρέωση ενέργειας με έκπτωση συνέπειας & έκπτωση Energy Double Play 0,072€/kWh για τον Σεπτέμβριο

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ενεργοποιήσει το πρόγραμμα στις 29 Σεπτέμβρη θα χρεωθεί με αυτή την τιμή μόνο για δυο ημέρες , 29 και 30 και από 1/10 με την νέα τιμή;

Σωστά....Μετα γυρναει σε κυμαινομενο...εκτός αν δώσουν παράταση στη συγκεκριμένη κλειδωμένη τιμή και για Οκτώβριο.Αν σε ενδιέφερε μόνο τιμή kwh τώρα έχει περάσει ήδη ο μισός μήνας. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/9/2024 στις 1:35 ΜΜ, bilham είπε

Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση

Το e contract λειτουργεί μέσα στο σαββατοκύριακο για το το Power Home Smart Night της ζενίθ με το -40% στην τελική τιμή προμήθειας και δώρο όλα τα πάγια για έναν χρόνο ?

Επεξ/σία από geopro

18 λεπτά πριν, geopro είπε

Το e contract λειτουργεί μέσα στο σαββατοκύριακο για το το Power Home Smart Night της ζενίθ με το -40% στην τελική τιμή προμήθειας και δώρο όλα τα πάγια για έναν χρόνο ?

Το econtract λογικά λειτουργεί (παλιοτερα το ειχα κάνει Σαββατο)ούτως ή άλλως τώρα θα σε καλέσουν από Δευτέρα.

Στην τηλεφωνική επιβεβαίωση και στη σύμβαση τσεκάρεις το 40%.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ELPE 50 ευρω σε προπληρωμενη κάρτα σήμερα στην Εκθεση Θεσ/νικης. Απλή επιβεβαίωση σε προηγούμενα λεγόμενα.

Επεξ/σία από S90

11 λεπτά πριν, S90 είπε

Η ELPE 50 ευρω σε προπληρωμενη κάρτα σήμερα στην Εκθεση Θεσ/νικης. Απλή επιβεβαίωση σε προηγούμενα λεγόμενα.

Παρέλαβες άμεσα στη ΔΕΘ εσύ ε?

Έτσι λέει.Την παίρνεις και μετά την κάνεις. 😅

• Thanks 1

32 minutes ago, messinia3 said:

Παρέλαβες άμεσα στη ΔΕΘ εσύ ε?

Έτσι λέει.Την παίρνεις και μετά την κάνεις. 😅

Οχι.....την στέλνουν ή την παραλαμβάνεις από το κατάστημα. Αυτό μου μετέφερε.

• Sad 1

1 ώρα πριν, S90 είπε

Οχι.....την στέλνουν ή την παραλαμβάνεις από το κατάστημα. Αυτό μου μετέφερε.

Σου είπαν χρόνο παράδοσης; Γιατί όλους αυτό μας καίει, να γίνει ένα γρήγορο πέρασμα και γεια σας 

• Like 1

1 hour ago, alexander098 said:

Σου είπαν χρόνο παράδοσης; Γιατί όλους αυτό μας καίει, να γίνει ένα γρήγορο πέρασμα και γεια σας 

Δεν ανέφερε αλλα ανέφερε πειστικά ότι δεν καθυστερεί και γίνεται σχετικά άμεσα από το κατάστημα.

• Like 1

Καλημέρα της zenith για 12μηνο με κλειδωμένη τιμή στα 0.095 και πάγιο 9.9 αλλά με 6 μήνες δώρο τα πάγια πως το βλέπετε; Έχω αντλία θερμότητας στο ένα σπίτι και στο άλλο κλιματιστικά και θερμοπομπους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ARIST2 είπε

Καλημέρα της zenith για 12μηνο με κλειδωμένη τιμή στα 0.095 και πάγιο 9.9 αλλά με 6 μήνες δώρο τα πάγια πως το βλέπετε; Έχω αντλία θερμότητας στο ένα σπίτι και στο άλλο κλιματιστικά και θερμοπομπους 

Αν ψάχνεις για σταθερό είναι μία πολύ καλή λύση. Η τιμή που αναφέρεις είναι με έκπτωση συνέπειας.Οι υπόλοιπες εναλλακτικές σε 6μηνα σταθερά είναι :

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-safe-six-months/ και 

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/blue-generous-home/ (επίσης έκπτωση συνέπειας)

Αν θες ρίξε μία ματία και στο κυμαινόμενο της ζενίθ

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

Όσο ισχύει η προσφορά με το 40% έκπτωση στην τελική τιμή για όλη τη διάρκεια της σύμβασης και τα πάγια δώρο πιθανότατα να σου βγει και οικονομικότερο αν δεν υπάρξουν ακραίες διακυμάνσεις στην ΤΕΑ.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...