Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BOOKER_ είπε

Σε εμένα είχε δυνατότητα να κάνω εγώ το ποσό που θέλω εξαργύρωση στον επόμενο λογαριασμό. Πχ 20€ η 30€. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε. 

Μετά από πόσο καιρό το έβγαζε ; Τους είχες πάρει τηλ τπτ ή από μόνο του ;

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnkzr1999 είπε

Μετά από πόσο καιρό το έβγαζε ; Τους είχες πάρει τηλ τπτ ή από μόνο του ;

Άργησε. Έπρεπε πρώτα να γίνει η πρώτη καταμέτρηση στο νέο πελάτη και μετά να φανηκε σε μένα. Δλδ έγινε πελάτης 5 του μηνός.. έγινε η πρώτη καταμέτρηση στις 24 του μηνός κ αφού έδωσε ο δεδδηε την καναναλωση εμφανιστικε

Δημοσ.
27 minutes ago, johnkzr1999 said:

Και κάτι άλλο στην εφαρμογή σας δίνει δυνατότητα να κάνετε εξαργύρωση ή γίνεται αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό; Η προτεργια μου είπε ότι θα γίνουν αυτόματα οι εξαργυρώσεις από τις προκλήσεις που έχουν γίνει πελάτες χωρίς να δωθεί η δυνατότητα εξαργύρωσης μέσα από την εφαρμογή ; 

Εμφανίζει το ποσό που είναι διαθέσιμο για εξαργύρωση... εξαργυρώνεις όσο θες και σε όποια παροχή θες (αν έχεις πάνω από 1 παροχή στο ίδιο ΑΦΜ). Και μπαίνει μετά το ποσό στο 1ο λογαριασμό που θα εκθωθεί. Και η εξαργύρωση περνάει άμεσα στο σύστημα, πχ είχα εξαργυρώσει στις 14 του μήνα και στις 15 που εκδώθηκε λογαριασμός υπήρχε η έκπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Αααα οκκκ. Εγώ έγινα 13/12 πελάτης. Λογαριασμός δεν έχει έρθει. Η καταμέτρηση θα γίνει 18/01. Στην προτεργια μου είπαν ότι στον λογαριασμό που θα έρθει τέλη Γενάρη θα έχω και εγώ και ο φίλος που με προσκάλεσε την έκπτωση και δεν θα το βγάλει στην εφαρμογή. Μπορεί οπότε μετά την καταμέτρηση είτε να το βγάλει είτε να γίνει αυτόματα.

Δημοσ.
Just now, johnkzr1999 said:

Αααα οκκκ. Εγώ έγινα 13/12 πελάτης. Λογαριασμός δεν έχει έρθει. Η καταμέτρηση θα γίνει 18/01. Στην προτεργια μου είπαν ότι στον λογαριασμό που θα έρθει τέλη Γενάρη θα έχω και εγώ και ο φίλος που με προσκάλεσε την έκπτωση και δεν θα το βγάλει στην εφαρμογή. Μπορεί οπότε μετά την καταμέτρηση είτε να το βγάλει είτε να γίνει αυτόματα.

Αυτός που δέχτηκε τη πρόσκληση, τη παίρνει αυτόματα την έκπτωση 5x10 στο λογαριασμό, δε την εμφανίζει στο myprotergia. 

Σε αυτόν που την έστειλε, εμφανίζει το ποσό στο myprotergia

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnkzr1999 είπε

Ίσως άλλαξαν τα πράγματα η ίσως δεν ήξερε καλά αυτός που μιλησες

Δημοσ.

Όπως επίσης οι πήγα 13/12 στο value swift και τώρα από 03/01 είμαι στο blue secure 6μηνο κ μου είπαν επίσης ότι κανονικά ισχύουν τα -10€ άσχετα που άλλαξα πρόγραμμα .

Και να αργεί πάντως δεν πειράζει είναι καλή προσφορά. Αναμένω να βγει τέλη του μήνα ο λογαριασμός λογικά θα έχω τα -10€. Μετά θα φανεί κ στον φίλο μου τα -50. Και μετά για τις προκλήσεις που έχω κάνει και έχουν γίνει πελάτες λογικά όταν τους έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα γίνει και σε εμένα διαθέσιμη η εξαργύρωση. 

Και τώρα για κάποιον που έχω καλεσει και έχει γίνει απλώς περιμένω να του έρθει λογαριασμός με τα -10€ και μετά να μου φανεί και εμένα η εξαργύρωση αφού του έρθει ο πρώτος λογαριασμός. Δεν θα πρέπει να μιλήσουμε ξεχωριστά ο καθένας με την προτεργια και να τους πούμε ότι ολοκληρώθηκε τπτ ή να δώσουμε τα στοιχεία του άλλου ;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!

Δημοσ.
3 minutes ago, iliata2410 said:

η δωροεπιταγη της ελπεντισον ισχυει; αν ναι ταχυδρομικος την στελνουν;

Για αιτήσεις μέχρι αύριο... Τις έστελνες με BOX μέχρι που μπούκωσαν οι θυρίδες, εναλλακτικά με courier. Υπολόγιζε κάνα μήνα το λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnkzr1999 είπε

Όπως επίσης οι πήγα 13/12 στο value swift και τώρα από 03/01 είμαι στο blue secure 6μηνο κ μου είπαν επίσης ότι κανονικά ισχύουν τα -10€ άσχετα που άλλαξα πρόγραμμα .

Και να αργεί πάντως δεν πειράζει είναι καλή προσφορά. Αναμένω να βγει τέλη του μήνα ο λογαριασμός λογικά θα έχω τα -10€. Μετά θα φανεί κ στον φίλο μου τα -50. Και μετά για τις προκλήσεις που έχω κάνει και έχουν γίνει πελάτες λογικά όταν τους έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα γίνει και σε εμένα διαθέσιμη η εξαργύρωση. 

Και τώρα για κάποιον που έχω καλεσει και έχει γίνει απλώς περιμένω να του έρθει λογαριασμός με τα -10€ και μετά να μου φανεί και εμένα η εξαργύρωση αφού του έρθει ο πρώτος λογαριασμός. Δεν θα πρέπει να μιλήσουμε ξεχωριστά ο καθένας με την προτεργια και να τους πούμε ότι ολοκληρώθηκε τπτ ή να δώσουμε τα στοιχεία του άλλου ;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω

- Ο συστηνόμενος αφού καταχωρήσει το αίτημα επικοινωνίας στο λινκ σύστασης και ελέγξει ότι στην τρίτη σελίδα σύμβασης αναγράφει το bad referral 50€ δεν κάνει κάτι άλλο και βλέπει στους λογαριασμούς το 

5Χ10. Οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 5 ή 10 ή 15 του μήνα σε κάποιο από τους 3 κύκλους που εκδίδει αυτός ο πάροχος λογαριασμούς.

- Ο συστήνων βλέπει μετά από μερικές ημέρες το ποσό εξαργύρωση 50 ευρώ και επιλέγει σε ποια παροχή και πόσο πόσο εξαργυρώνει. Δεν κάνει τόσο μεγάλο διάστημα να φανεί το ποσό εξαργύρωσης πιθανός αφού παρέλθει η περίοδος υπαναχώρησης και μετά εμφανίζεται (εκτός αν έχουν αλλάξει πολιτική)

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, juanjk είπε

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω

- Ο συστηνόμενος αφού καταχωρήσει το αίτημα επικοινωνίας στο λινκ σύστασης και ελέγξει ότι στην τρίτη σελίδα σύμβασης αναγράφει το bad referral 50€ δεν κάνει κάτι άλλο και βλέπει στους λογαριασμούς το 

5Χ10. Οι λογαριασμοί εκδίδονται κάθε 5 ή 10 ή 15 του μήνα σε κάποιο από τους 3 κύκλους που εκδίδει αυτός ο πάροχος λογαριασμούς.

- Ο συστήνων βλέπει μετά από μερικές ημέρες το ποσό εξαργύρωση 50 ευρώ και επιλέγει σε ποια παροχή και πόσο πόσο εξαργυρώνει. Δεν κάνει τόσο μεγάλο διάστημα να φανεί το ποσό εξαργύρωσης πιθανός αφού παρέλθει η περίοδος υπαναχώρησης και μετά εμφανίζεται (εκτός αν έχουν αλλάξει πολιτική)

Οκκκ πρώτα ο συστημένος βλέπει την έκπτωση και μετά από λίγες μέρες  συστήνων σωστά ;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Οκκκ πρώτα ο συστημένος βλέπει την έκπτωση και μετά από λίγες μέρες  συστήνων σωστά ;

Το αντιθετο, ο συστηνόμενος με τη νέα παροχή θα το δει στον 1ο λογαριασμό που θα εκδοθεί εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση. Ο συστήνων το βλέπει πιο νωρίς στο myprotergia τουλάχιστον ίσχυε έως πρόσφατα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά γρήγορη ερώτηση.

Πρώτος λογαριασμος zenith direct plus με 6 πάγια δώρο.

Έχω ενεργοποιήσει παγια εντολή και όντως το 50αρικο δεν χρεώθηκε.

Το θέμα είναι ότι χρεώθηκε πάγιο τέλος 10,56.

Για ποιο λόγο; Μου διαφεύγει κάτι ή θα πρέπει να τους πάρω τηλ.

Screenshot_2025-01-10-00-04-09-26_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.jpg.19b1723c282231dfad7414737b6b2ffd.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...