Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω αίτηση Protergia μέσα από Link από το bring a friend. Περνάνε σχεδόν ημέρες και δεν με καλούν.

Παίρνω τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου λέει μία κυρία ότι έπρεπε να με είχαν καλέσει, αλλά δεν πειράζει θα μου κάνει αυτή τη σύνδεση. Λέω εντάξει.

Προχωράει η διαδικασία και μου λέει να στείλω τα έγγραφα, της λέω δεν μου είπατε για τα 50 ευρώ του bring a friend, μου απαντάει ότι να συνδεθώ πρώτα και μετά θα κάνω αίτηση πάλι ότι με σύστησε κάποιος φίλος!

Ισχύει κάτι τέτοιο ή ψάχνει για κορόιδο;

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, Fan said:

Κάνω αίτηση Protergia μέσα από Link από το bring a friend. Περνάνε σχεδόν ημέρες και δεν με καλούν.

Παίρνω τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου λέει μία κυρία ότι έπρεπε να με είχαν καλέσει, αλλά δεν πειράζει θα μου κάνει αυτή τη σύνδεση. Λέω εντάξει.

Προχωράει η διαδικασία και μου λέει να στείλω τα έγγραφα, της λέω δεν μου είπατε για τα 50 ευρώ του bring a friend, μου απαντάει ότι να συνδεθώ πρώτα και μετά θα κάνω αίτηση πάλι ότι με σύστησε κάποιος φίλος!

Ισχύει κάτι τέτοιο ή ψάχνει για κορόιδο;

Κάπου στη 2η ή 3η σελίδα της αίτησης πρέπει να γράψει 5x10 δώρο baf refferal ή κάτι τέτοιο... αλλιώς δε κουμπώνει το δώρο στη σύμβαση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Χαχα... στη ζενιθ τι γινεται ρε παιδια?! Ηρθε μετα απο ενα 2μηνο νεκρικης σιγης, ενας εναντι... 😛

ΝΑΙ αλλά καλύπτει 45 ημέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ένα link για το bring a friend και σε εμένα παρακαλώ...

Ευχαριστώ, η ανταπόκριση ήταν άμεση και πολλαπλή...

Επεξ/σία από skoulas
Δημοσ.
Στις 7/1/2025 στις 11:07 ΠΜ, kacey είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά.....Εγώ έχω κάνει αίτηση από 15/12/24, στις 19/12 ήρθε email ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής, και ακόμα περιμένω. Και μάλιστα όλα αυτά για παροχή σε περιοχή που όλες τις προηγούμενες φορές η αλλαγή παρόχου έγινε πολύ πιο γρήγορα από αντίστοιχη αλλαγή εντός Αθήνας που γινόταν μαζί με αυτήν.

Χθες 8/1/25 μου ήρθε μήνυμα ότι "έχω γίνει πελάτης τους από 24/12/24", ενώ σε τηλεφώνημα πριν ~5 μέρες υποτίθεται ότι ακόμα "περίμεναν τον ΔΕΔΔΗΕ να δώσεις ενδείξεις", και ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε "έχουμε στείλει μετρήσεις ΤΑΔΕ", όπου το "τάδε" το είχαν γράψει και οι ίδιοι της Protergia στην αίτηση που μου έστειλαν προς υπογραφή στις 1χ/12/24 (άρα τις είχαν λάβει από τις 1χ/12/24)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kacey είπε

Χθες 8/1/25 μου ήρθε μήνυμα ότι "έχω γίνει πελάτης τους από 24/12/24", ενώ σε τηλεφώνημα πριν ~5 μέρες υποτίθεται ότι ακόμα "περίμεναν τον ΔΕΔΔΗΕ να δώσεις ενδείξεις", και ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε "έχουμε στείλει μετρήσεις ΤΑΔΕ", όπου το "τάδε" το είχαν γράψει και οι ίδιοι της Protergia στην αίτηση που μου έστειλαν προς υπογραφή στις 1χ/12/24 (άρα τις είχαν λάβει από τις 1χ/12/24)

Εδώ κάποιο συστημικό πρόβλημα είτε του δεδδηε είτε του παρόχου είτε στην επικοινωνία μεταξύ τους μέχρι να ανανεώσουν τα συστήματα.

3 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Αρα όταν αλλάξω σε προτέργια ο 11ψήφιος αριθμός παροχής θα τελειώνει σε 05 αν τώρα τελειώνει σε 04;

Αυτό ακριβώς 

Δημοσ.

Από την υπογραφή της σύμβασης στην protergia, σε πόσες μέρες έγινε η αλλαγή; 

Αν όλα πάνε καλά. Γιατί είδα ότι στείλαμε φώτο από τις 30/12, ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε στις 3/1 και μας έστειλαν για να υπογράψουμε στις 7/1. Βλεπω να μην προλαβαίνουμε να γίνει η μετάβαση (μη σε γίνει και καθόλου) και να κάνω χρήση του baf για μια άλλη παροχή που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει η μέτρηση της αλλαγής παρόχου να είναι μεγαλύτερη ή ίση  από την τελευταία του δεδδηε αλλιώς βγαίνει εκκρεμότητα και πρέπει ο πάροχος να καταχωρήσει νέα μέτρηση αφού τη ζητήσει από το χρήστη. Σε περιπτώσεις που η αίτηση γίνεται λίγο πριν την επιτόπια καταμέτρηση του δεδδηε ή ο πάροχος καθυστερεί να δρομολογήσει το αίτημα έχουμε αυτού του είδους την εκκρεμότητα.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύσταση για protergia παρακαλώ και για μένα.

Ευχαριστώ πολύ τους συμφορουμίτες για την άμεση ανταπόκριση!

Επεξ/σία από Vreel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω και γώ ref για protergia παρακαλώ

όπα  οχι άλλες ,πάνω απο το πληκτρολόγιο κάθεστε? 

Σας ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από maqqis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κάπου στη 2η ή 3η σελίδα της αίτησης πρέπει να γράψει 5x10 δώρο baf refferal ή κάτι τέτοιο... αλλιώς δε κουμπώνει το δώρο στη σύμβαση. 

Και πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το έγραψε αυτό;

Δημοσ.
2 minutes ago, Fan said:

Και πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το έγραψε αυτό;

Το βλέπεις στη σύμβαση που θα στείλουν πριν υπογράψεις.

Τσέκαρα τώρα τη σύμβαση ενός φίλου μου... γράφει στη 3η σελίδα στις παρατηρήσεις: baf referral έκπτωση -50€

• Like 1
Δημοσ.

Και το γράφει μόνο στην πρώτη σύμβαση. Αν πας στην προτεργια πχ και αλλάξεις μετά πρόγραμμα πάλι ισχύει.

Από πότε έχει να σας έρθει λογαριασμός στην προτεργια?

Και κάτι άλλο στην εφαρμογή σας δίνει δυνατότητα να κάνετε εξαργύρωση ή γίνεται αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό; Η προτεργια μου είπε ότι θα γίνουν αυτόματα οι εξαργυρώσεις από τις προκλήσεις που έχουν γίνει πελάτες χωρίς να δωθεί η δυνατότητα εξαργύρωσης μέσα από την εφαρμογή ; 

Γνωρίζει κάποιος εκ πείρας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα είχε δυνατότητα να κάνω εγώ το ποσό που θέλω εξαργύρωση στον επόμενο λογαριασμό. Πχ 20€ η 30€. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε. Οι λογαριασμοί έρχονται σταθερά κάθε μήνα με διάφορα 2-3 μέρες. Ίσως τώρα με τον χαμό να τα χάσαμε κ αυτοί λιγάκι 

Επεξ/σία από BOOKER_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...