Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά μια σύσταση και για εμένα παρακαλώ!

ευχαριστώ πολύ παιδιά έχω λάβει συνδέσμους.

μηπως υπάρχει κάποια πρόταση για αέριο;

Επεξ/σία από HotshotG-G
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που βλέπω στο λογαριασμό μου, "ενδείξεις μετρητή", "τύπος ένδειξης" και έχει δύο διαφορετικούς, 11 και 12, είναι το απλό και το νυχτερινό, γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.
2 minutes ago, Snoob said:

Αυτό που βλέπω στο λογαριασμό μου, "ενδείξεις μετρητή", "τύπος ένδειξης" και έχει δύο διαφορετικούς, 11 και 12, είναι το απλό και το νυχτερινό, γνωρίζει κανείς;

Ναι το 11 ειναι ημερησιο και το 12 νυχτερινο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθε ένα μήνυμα από protergia μέσω Viber, και θέλει να στείλω τα δικαιολογητικά. Δεν έχει κάποιο mail όμως ή κάποιο link να τα ανεβάσω κάπου. Εσείς στείλατε ταυτότητες κλπ μέσω Viber ; 

Δημοσ.
10 hours ago, juanjk said:

Εναλλακτικά μπορείς από το εργαλείο ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ να βλέπεις αν άλλαξε ο διάδοχος (11ο ψηφίο παροχής) που είναι σχεδόν live.

Ευχαριστώ.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Αυτο είναι το εργαλείο; Δεν μου βγάζει πληροφορίες για τον πάροχο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, liopyr είπε

Ήρθε ένα μήνυμα από protergia μέσω Viber, και θέλει να στείλω τα δικαιολογητικά. Δεν έχει κάποιο mail όμως ή κάποιο link να τα ανεβάσω κάπου. Εσείς στείλατε ταυτότητες κλπ μέσω Viber ; 

Δες στην προηγούμενη σελίδα που κάποιος φίλος ρωτάει το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσα να εχω ενα referral για Protergia Value Secure?

EDIT: Καλυφθηκα, ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από HarryBk
Δημοσ.
7 minutes ago, -netman- said:

Δες στην προηγούμενη σελίδα που κάποιος φίλος ρωτάει το ίδιο.

Την έχω διαβάσει, οκ, υπάρχει επικοινωνία μέσω Viber, ταυτότητες όμως και δικαιολογητικά γενικά στέλνονται από εκεί;

Δημοσ.
7 minutes ago, liopyr said:

Την έχω διαβάσει, οκ, υπάρχει επικοινωνία μέσω Viber, ταυτότητες όμως και δικαιολογητικά γενικά στέλνονται από εκεί;

Το ίδιο πράγμα είναι... ίσα ίσα στο viber είναι πιο οργανωμένα αντί να έχουν να ανοίξουν ένα σωρό ξεχωριστά mail ανά πελάτη. Ίσως έτσι ξεκολλήσουν και οι αιτήσεις γρηγορότερα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, liopyr είπε

Ναι . Δεν μπορούσαν να ανοίξουν τον λογαριασμό που είχα στείλει στο email (απλό pdf ήταν ) και μου το ζήτησαν από το viber

• Super Moderators
Δημοσ.

Με καταναλώσεις περίπου στα 300, σε Γ1Ν, υπάρχει κάποια πρόταση όπου το όφελος να υπερβαίνει τα εκάστοτε "δώρα";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 minutes ago, ekrepali said:

Το ίδιο πράγμα είναι... ίσα ίσα στο viber είναι πιο οργανωμένα αντί να έχουν να ανοίξουν ένα σωρό ξεχωριστά mail ανά πελάτη. Ίσως έτσι ξεκολλήσουν και οι αιτήσεις γρηγορότερα.

11 minutes ago, DrAndreas said:

Ναι . Δεν μπορούσαν να ανοίξουν τον λογαριασμό που είχα στείλει στο email (απλό pdf ήταν ) και μου το ζήτησαν από το viber

Οκ, μου φάνηκε κάπως ύποπτο το να ζητάνε τέτοια δικαιολογητικά μέσω Viber.. Εν τω μεταξύ και το μήνυμα έχει κακή σύνταξη, δηλαδή αν δεν φαινόταν αποστολέας η protergia θα πίστευα πως είναι scam 15χρονου..

Επεξ/σία από liopyr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liopyr είπε

Οκ, μου φάνηκε κάπως ύποπτο το να ζητάνε τέτοια δικαιολογητικά μέσω Viber.. Εν τω μεταξύ και το μήνυμα έχει κακή σύνταξη, δηλαδή αν δεν φαινόταν αποστολέας η protergia θα πίστευα πως είναι scam 15χρονου..

Εγώ τους είχα στείλει τα δικαιολογητικά με μέιλ, 10 μέρες δεν πήρα καμία απάντηση και τους πήρα τηλέφωνο να δω τι συμβαίνει και μου είπαν ότι δεν μπορούν να ανοίξουν το pdf ......

• Sad 1
Δημοσ.

Πόσες μέρες κάνει η protergia να πάρει τηλ μετά και την συμπλήρωση της φόρμας από referal link?

Ξέρει περίπου κανένας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...