Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου εστειλε μνμ η προτέργια ότι έχει ενημερώσει τον δεδηε και θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου μέχρι τις 14 του μήνα. Πως θα καταλάβω οτι ενεργοποιήθηκε; Θα μου στείλει email; Μετά πως θα έχω πρόσβαση στο site στο λογαριασμό μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, _^ThEo^_ said:

Μου εστειλε μνμ η προτέργια ότι έχει ενημερώσει τον δεδηε και θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου μέχρι τις 14 του μήνα. Πως θα καταλάβω οτι ενεργοποιήθηκε; Θα μου στείλει email; Μετά πως θα έχω πρόσβαση στο site στο λογαριασμό μου;

Εμένα είχε στείλει viber το βράδυ, από την επομένη μπορούσα να κάνω λογαριασμό βάσει του αριθμού παροχής (την ίδια μέρα δεν με άφηνε)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣTHN PROTERGIA. H AΛΛAΓH ΠPOMHΘEYTH HΛEKTPIKOY PEYMATOΣ OΛOKΛHPΩΘHKE ΓIA THN KAINOYPIA ΠAPOXH **** ΣTIΣ 23/12. TMHMA EΞYΠHPETHΣHΣ ΠEΛATΩN 18311. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _^ThEo^_ είπε

Θα λάβεις ενημέρωση με SMS/Viber για την ακριβή ημερομηνία αλλά 2-3 ημέρες μετά.  Εναλλακτικά μπορείς από το εργαλείο ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ να βλέπεις αν άλλαξε ο διάδοχος (11ο ψηφίο παροχής) που είναι σχεδόν live. Την επόμενη ημέρα δηλαδή από το SMS του παρόχου μπορείς να κάνεις εγγραφή online ή από το app 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Στέλνουν μήνυμα στο Viber ότι ενεργοποιήθηκε και από εκείνη τη στιγμή μπορείς να κάνεις εγγραφή με το ΑΦΜ σου ώστε να έχεις πρόσβαση στη πλατφόρμα .

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Ναι θα σου έρθει μνμ  ότι ενεργοποιήθηκε και με το νέο αριθμο παροχής θα κάνεις εγγραφή στο site, app κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι υπάρχει έντονη ροή προς το εξάμηνο της protergia ... Επειδή το έχω χάσει λίγο... εμείς με το zenith  home smart night από τον Αύγουστο του 2024 και με κατανάλωση γύρω στις 250 μηνιαίως, συμφέρει να αλλάξουμε σε protergia;

Δημοσ.

το zenith  home smart night  τελείωνει με τα δωρεάν πάγια τον Φεβρουάριο.
Κι εγώ μπερδεμένος είμαι στο τι να κάνω.... 

btw τι πάγιο έχει το πρόγραμμα της protergia ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, -netman- είπε

Το κίτρινο της 5€

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, history είπε

Βλέπω ότι υπάρχει έντονη ροή προς το εξάμηνο της protergia ... Επειδή το έχω χάσει λίγο... εμείς με το zenith  home smart night από τον Αύγουστο του 2024 και με κατανάλωση γύρω στις 250 μηνιαίως, συμφέρει να αλλάξουμε σε protergia;

Με το promo σύστασης είσαι ισα βάρκα ίσα νερά με αυτό που είσαι τώρα. Αν θα μπεις στη διαδικασία να συστήνεις τότε κερδίζεις από το protergia. Τα 6μηνα μπλε έχουν 9.90€, ισχύουν όμως για αιτήσεις έως 16/01 καθώς μετά θα γίνουν αυτόματα κίτρινα για νέους πελάτες και δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξουν.

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, -netman- said:

Τα δωρεάν πάγια είναι για ένα χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και Καλή χρονιά .

Μία σύσταση για Protergia παρακαλώ .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων . 

EDIT :  Ευχαριστώ πολύ όλους . Για το δίκαιο του θέματος έστειλα στο πρώτο που ήρθε .

Επεξ/σία από alekout
Δημοσ.

Περίπου πόσες ημέρες παίρνει η φορητότητα συνήθως;
Περιμένω να μπω στο protergia value secure 6m γιατί η NRG με έχει χαντακώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίπου 5 ημέρες κάνει να γίνει η αλλαγή. Υπάρχει καθυστέρηση από τον πάροχο λόγω πολλών αιτημάτων βέβαια.

Βαζε υπενθυμίσεις πριν τη λήξη γιατί μετά τη λήξη των προσφορών η τιμή εκτοξεύεται. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...