Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Μία σύσταση για Πρωτέργια και σε εμένα please!

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Έλαβα ήδη - ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από myweca
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα κ καλή χρονιά.

Εμείς που είμαστε προτεργια ( σταθερό 6μηνο) και λήγει το συμβόλαιο στα κοντά τι κάνουμε; Ανανεώνουμε στα ίδια η να πάμε σε κανένα κίτρινο ( πχ swift on time) κάνα 2 μήνες να βγούνε και τα νέα προγράμματα 8μηνα που λένε για να βγάλουμε κ το καλοκαίρι μετά..; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

17/01 και μετά τα μπλε 6μηνα δεν θα είναι μπλε πια αλλά κίτρινα, θα δούμε τότε αν θα διατίθενται προγράμματα που να συνεχίσουν να συμφέρουν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, juanjk είπε

17/01 και μετά τα μπλε 6μηνα δεν θα είναι μπλε πια αλλά κίτρινα, θα δούμε τότε αν θα διατίθενται προγράμματα που να συνεχίσουν να συμφέρουν.

Αυτό σκέφτομαι, μήπως να ανανεώσω τώρα για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

Δημοσ.
7 minutes ago, BOOKER_ said:

Καλησπέρα κ καλή χρονιά.

Εμείς που είμαστε προτεργια ( σταθερό 6μηνο) και λήγει το συμβόλαιο στα κοντά τι κάνουμε; Ανανεώνουμε στα ίδια η να πάμε σε κανένα κίτρινο ( πχ swift on time) κάνα 2 μήνες να βγούνε και τα νέα προγράμματα 8μηνα που λένε για να βγάλουμε κ το καλοκαίρι μετά..; 

Ευχαριστώ 

Άμα έχεις μπει στον 6ο μήνα, πήγαινε σε κατάστημα και υπέγραψε το άλλο πρόγραμμα.

Αν είσαι στο 4ο ή 5ο μήνα... είναι μπέρδεμα. Εγώ είμαι στο 5ο μήνα του safe... πήγα σε κατάστημα και μου είπε πως έχω 2 επιλογές:

- Να υπογράψω το secure με άμεση ισχύ και να πληρώσω ρήτρα στο safe ή

- Να υπογράψω το secure με "κατοχύρωση" και ενεργοποίηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως εγώ κλείνω 5μηνο στις 21/2 ενώ τα 6μηνα μπλε καταργούνται 17/2. Οπότε δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το κατοχυρώσω. Ούτως η άλλως μου είπε, η τελική διαδικασία ενεργοποίησης θα γίνει μέσω τηλεφώνου... γιατί θα με καλέσουν απ'το τμήμα διακράτησης, 1 μήνα πριν λήξη η σύμβαση. Που για μένα θα είναι αργά.

Οπότε έφυγα απ'το κατάστημα και πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης το Σάββατο (ξαναπήρα 2η φορά τη Δευτέρα) αλλά  δε με έχουν καλέσει ακόμα απ'το εμπορικό τμήμα. Ίσως αυτοί έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το πρόγραμμα χωρίς να πληρώσω ρήτρα... ίσως μου πούνε τις ίδιες μπούρδες περί "κατοχύρωσης".

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Άμα έχεις μπει στον 6ο μήνα, πήγαινε σε κατάστημα και υπέγραψε το άλλο πρόγραμμα.

Αν είσαι στο 4ο ή 5ο μήνα... είναι μπέρδεμα. Εγώ είμαι στο 5ο μήνα του safe... πήγα σε κατάστημα και μου είπε πως έχω 2 επιλογές:

- Να υπογράψω το secure με άμεση ισχύ και να πληρώσω ρήτρα στο safe ή

- Να υπογράψω το secure με "κατοχύρωση" και ενεργοποίηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως εγώ κλείνω 5μηνο στις 21/2 ενώ τα 6μηνα μπλε καταργούνται 17/2. Οπότε δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το κατοχυρώσω. Ούτως η άλλως μου είπε, η τελική διαδικασία ενεργοποίησης θα γίνει μέσω τηλεφώνου... γιατί θα με καλέσουν απ'το τμήμα διακράτησης, 1 μήνα πριν λήξη η σύμβαση. Που για μένα θα είναι αργά.

Οπότε έφυγα απ'το κατάστημα και πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης το Σάββατο (ξαναπήρα 2η φορά τη Δευτέρα) αλλά  δε με έχουν καλέσει ακόμα απ'το εμπορικό τμήμα. Ίσως αυτοί έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το πρόγραμμα χωρίς να πληρώσω ρήτρα... ίσως μου πούνε τις ίδιες μπούρδες περί "κατοχύρωσης".

Τελειώνει ο 5ος μήνας 22/1. Ίσως ρισκάρω να μείνω σε κίτρινο κάνα μήνα κ μετά βλέπουμε.

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler

1.jpg.a31ef932607dbb331be385c1c2c75012.jpg

Spoiler

2.jpg.45348c090d59ba596eba3cf08b17173e.jpg

4444.jpg.9469a058b09f874aaec2078b813c20a4.jpg

44444343433.jpg.35c263a56c774998157e515f61caa490.jpg

Συνέβη στη πραγματικότητα, δεν είναι photoshop... 😂

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 4
Δημοσ.
3 minutes ago, adi32 said:

αν ειχαμε κερδισει κατι θα το ξεραμε ?

Θα ανακοινώνουν τα ονόματα (μάλλον μόνο με τα αρχικά) και εντός 5 ημερών θα πάρουν τηλέφωνο ή θα στείλουν sms. Διάβασε στο PDF στη σελίδα 7 και παρακάτω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλή χρονιά σε όλους. Ξεχασμένος (και αγανακτισμένος) στην ΔΕΗ διαπίστωσα τώρα τις προσφορές και τα πιο οικονομικά πακέτα άλλων παρόχων ενέργειας όπως της protergeia και σκοπεύω να κάνω αλλαγή άμεσα.

Θα εκτιμούσα πολύ μία σύσταση για protergia.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

2 λεπτά πριν, ermis88 είπε

Καλησπέρα και Καλή χρονιά σε όλους. Ξεχασμένος (και αγανακτισμένος) στην ΔΕΗ διαπίστωσα τώρα τις προσφορές και τα πιο οικονομικά πακέτα άλλων παρόχων ενέργειας όπως της protergeia και σκοπεύω να κάνω αλλαγή άμεσα.

Θα εκτιμούσα πολύ μία σύσταση για protergia.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Έχω λάβει ήδη, ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Αυτό με την σύσταση για την protergia που ζητάτε τι είναι;

Σου στέλνει κάποιος που είναι ήδη στη προτεργια πρόσκληση να γίνεις κ εσύ πελατης και κερδίζουν και οι 2 από 50 ευρώ στο λογαριασμό. 5χ 10 ευρώ σε κάθε λογαριασμό ο νέος πελατης κ 50 ευρώ εφάπαξ ο παλιός 

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Σου στέλνει κάποιος που είναι ήδη στη προτεργια πρόσκληση να γίνεις κ εσύ πελατης και κερδίζουν και οι 2 από 50 ευρώ στο λογαριασμό. 5χ 10 ευρώ σε κάθε λογαριασμό ο νέος πελατης κ 50 ευρώ εφάπαξ ο παλιός 

Οποιοσδήποτε είναι πελάτης μπορεί να το κάνει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...