Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει πάγια εντολή από λογαριασμό που δεν αφήνω λεφτά μέσα, έτσι δεν χρεώνει και πληρώνω στην ώρα που επιλέγω εγώ.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα  και χρονια πολλά. Μία πρόσκληση για πρωτέργια αν μπορεί κάποιος

Καλησπέρα στην ομάδα  και χρονια πολλά. Μία πρόσκληση για πρωτέργια αν μπορεί κάποιος

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, mechpanos said:

Εγώ έχω βάλει πάγια εντολή από λογαριασμό που δεν αφήνω λεφτά μέσα, έτσι δεν χρεώνει και πληρώνω στην ώρα που επιλέγω εγώ.

Πόσες φορές έχεις πληρώσει έτσι συνεχόμενα;

Στη ΔΕΗ εισήγαγες τα στοιχεία της κάρτας σου και αντλούσε την πληρωμή βάσει της τελικής προθεσμίας αποπληρωμής...

...είχα ξεχαστεί και είχα πληρώσει κι εγώ σε τυχαία ημερομηνία κάποιες σκόρπιες φορές, αλλά προέκυψε βάσει εμπειριών στο νήμα ότι υπήρχε περιορισμός στον αριθμό που μπορούσε να γίνει αυτό σε διαδοχή...δεν θυμάμαι τώρα αν ήταν πάνω από 3-4 συνεχόμενες φορές...

...αν συνέβαινε πάντως έτσι, να μην αντλήσει αυτόματα τη πληρωμή βάσει του συστήματος, μπορούσε να ακυρωθεί το συμβόλαιο...δεν ήταν ότι δεν εντόπιζε τη πληρωμή κ θεωρούσε ότι δεν εξοφλήθηκε, αλλά έπρεπε να γίνεται αυτόματα.

Πρόσεξέ το ή/και ρώτησέ το.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

Μου έστειλαν πρόσκληση για protergia, συμπλήρωσα τα στοιχεία στο λινκ, με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου έστειλαν ένα μύνημα στο Viber να ανεβάσω ταυτότητα,  λογαριασμό ρεύματος και φωτογραφίες το μετρητή...

Έτσι γίνεται όντως ή είναι καμία απάτη?

Τι αμπαλη διαδικασία είναι αυτή για να αλλάξεις πάροχο? 

Δημοσ.

Η κλασσική διαδικασία δεν είναι αυτη;  δεν πρέπει να στείλεις στοιχεία κάπως;  Δε νομίζω να είναι μούφα...

Δημοσ.
15 minutes ago, NikosThrace said:

Μου έστειλαν πρόσκληση για protergia, συμπλήρωσα τα στοιχεία στο λινκ, με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου έστειλαν ένα μύνημα στο Viber να ανεβάσω ταυτότητα,  λογαριασμό ρεύματος και φωτογραφίες το μετρητή...

Δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ετσι ειναι η διαδικασια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Soulis_Maritsas είπε

Καλησπερα!

Σε περιπτωση που δεν βαλουμε παγια εντολη πληρωμης, γνωριζει καποιος ποιο ειναι το ποσο εγγυησης στην Protergia?

Ευχαριστω

Αυτό που είχες στον προηγούμενο πάροχο μείον 30%

1 ώρα πριν, definitio είπε

40€ βάσει του συμβολαίου

40 ευρώ εφάπαξ είναι μόνο στις παροχές με κοινωνικό τιμολογιο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η nrg πόσο καθυστερεί γενικά; Έστειλα πριν 1 βδομάδα δικαιολογητικά για Γ21 και ακόμα δεν μ έχουν πάρει τηλ. Πήρα να ρωτήσω σήμερα και μου λένε το αίτημα σας είναι σε επεξεργασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλη χρονιά! Μπορεί κάποιος να μου στείλει μία πρόσκληση για Προτέργια?

Edit: ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!

Επεξ/σία από Stefan12
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, NikosThrace είπε

Πήγαινε ΔΕΗ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, definitio είπε

Πόσες φορές έχεις πληρώσει έτσι συνεχόμενα;

Στη ΔΕΗ εισήγαγες τα στοιχεία της κάρτας σου και αντλούσε την πληρωμή βάσει της τελικής προθεσμίας αποπληρωμής...

...είχα ξεχαστεί και είχα πληρώσει κι εγώ σε τυχαία ημερομηνία κάποιες σκόρπιες φορές, αλλά προέκυψε βάσει εμπειριών στο νήμα ότι υπήρχε περιορισμός στον αριθμό που μπορούσε να γίνει αυτό σε διαδοχή...δεν θυμάμαι τώρα αν ήταν πάνω από 3-4 συνεχόμενες φορές...

...αν συνέβαινε πάντως έτσι, να μην αντλήσει αυτόματα τη πληρωμή βάσει του συστήματος, μπορούσε να ακυρωθεί το συμβόλαιο...δεν ήταν ότι δεν εντόπιζε τη πληρωμή κ θεωρούσε ότι δεν εξοφλήθηκε, αλλά έπρεπε να γίνεται αυτόματα.

Πρόσεξέ το ή/και ρώτησέ το.

Βάσει δικιάς μου εμπειρίας με όλους τους παρόχους πλην ΔΕΗ, δεν έχει προκύψει θέμα. Κατά κανόνα δηλώνω πάγια εντολή σε αυτό τον λογαριασμό και εφόσον δεν βρίσκει για να τραβήξει, εκτελώ την πληρωμή εγώ από το ebanking ή από το εκάστοτε application.

• Like 1
Δημοσ.

Πάγια εντολή μέσω της εφαρμογής του παρόχου πλην ΔΕΗ όποτε δεν είναι εφικτή σωστά ; 

Μονο μέσω e-banking με το κωδικό RF του πρώτου λογαριασμού .

Σωστά καταλαβα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Πάγια εντολή μέσω της εφαρμογής του παρόχου πλην ΔΕΗ όποτε δεν είναι εφικτή σωστά ; 

Μονο μέσω e-banking με το κωδικό RF του πρώτου λογαριασμού .

Σωστά καταλαβα ;

Μέσω του παρόχου επιτρέπουν Elpedison, heron και NRG για πιστ/χρέωστ. κάρτα και η ζενίθ για πάγια με τραπεζικό λογαριασμό χωρίς τη ρύθμιση για μέγιστο όριο κίνησης . 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...