Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας όλους σας

Παρακαλώ στείλτε μου κάποιος σύσταση για Protergia Value Secure 6M αν ισχυέι ακόμη, να το κάνω και εγω. Τι κερδίζω με την σύστηση μπορεί να μου πει καποιος;

Ευχαριστω

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cpavlidi είπε

Γεια σας όλους σας

Παρακαλώ στείλτε μου κάποιος σύσταση για Protergia Value Secure 6M αν ισχυέι ακόμη, να το κάνω και εγω. Τι κερδίζω με την σύστηση μπορεί να μου πει καποιος;

Ευχαριστω

Κερδίζεις 10 ευρώ για 5 μήνες (ουσιαστικά δηλαδή μηδενίζεις το πάγιο)

Δημοσ.

Για εξοχικό υπάρχει κάτι που είναι κλειστό 10 μήνες τον χρόνο να γλιτώσω κατιτις;

Μια σύσταση για protergia παρακαλώ να κάνω και εγώ το 6m secure. Ευχαριστώ  

Δημοσ.
6 minutes ago, 731001 said:

Για εξοχικό υπάρχει κάτι που είναι κλειστό 10 μήνες τον χρόνο να γλιτώσω κατιτις;

Εlpedison smart zero, με μηδενικό πάγιο. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-smart-zero_133204/

Μόλις πάρεις τη 50άρα σκλαβενίτη... κάνε αίτηση σε αντίστοιχο πρόγραμμα του ΗΡΩΝ με μηδενικό πάγιο για να πάρεις 50άρικο απ'το econtract.

Kι όταν είναι να πας στο εξωχικό (καλοκαίρι; ) θα βάλεις κάνα 3μηνο κλειδωμένο, ό,τι υπάρχει εκείνη τη περίοδο. Σαν το protect της volton για παράδειγμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εlpedison smart zero, με μηδενικό πάγιο. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-smart-zero_133204/

Μόλις πάρεις τη 50άρα σκλαβενίτη... κάνε αίτηση σε αντίστοιχο πρόγραμμα του ΗΡΩΝ με μηδενικό πάγιο για να πάρεις 50άρικο απ'το econtract.

Kι όταν είναι να πας στο εξωχικό (καλοκαίρι; ) θα βάλεις κάνα 3μηνο κλειδωμένο, ό,τι υπάρχει εκείνη τη περίοδο. Σαν το protect της volton για παράδειγμα.

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-free-home/ το αντίστοιχο του Ήρωνα για econtract.

Δημοσ.
Just now, Soulis_Maritsas said:

Καλησπερα!

Σε περιπτωση που δεν βαλουμε παγια εντολη πληρωμης, γνωριζει καποιος ποιο ειναι το ποσο εγγυησης στην Protergia?

Ευχαριστω

40€ βάσει του συμβολαίου

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε

Καλησπερα!

Σε περιπτωση που δεν βαλουμε παγια εντολη πληρωμης, γνωριζει καποιος ποιο ειναι το ποσο εγγυησης στην Protergia?

Ευχαριστω

40€

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Soulis_Maritsas said:

Καλησπερα!

Ευχαριστω

4 minutes ago, definitio said:

40€ βάσει του συμβολαίου

Μηδενικό αν τσεκάρεις στην αίτηση το κουτάκι της πάγιας εντολής. Έτσι δε χρεώνεται η εγγύηση στο 1ο λογαριασμό (τον πληρώνεις κανονικά με μετρητά ή κάρτα) και μετά ενεργοποιείς στη πάγια εντολή μέσω ebanking με το RF. Aπ'τον 2ο λογαριασμό και μετά είτε τον αφήνεις να πληρωθεί αυτόματα με τη πάγια... είτε πληρώνεις χειροκίνητα τουλάχιστον 5 εργάσιμες νωρίτερα ώστε να μην εκτελεστεί η πάγια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, ekrepali said:

Μηδενικό αν τσεκάρεις στην αίτηση το κουτάκι της πάγιας εντολής. Έτσι δε χρεώνεται η εγγύηση στο 1ο λογαριασμό (τον πληρώνεις κανονικά με μετρητά ή κάρτα) και μετά ενεργοποιείς στη πάγια εντολή μέσω ebanking με το RF. Aπ'τον 2ο λογαριασμό και μετά είτε τον αφήνεις να πληρωθεί αυτόματα με τη πάγια... είτε πληρώνεις χειροκίνητα τουλάχιστον 5 εργάσιμες νωρίτερα ώστε να μην εκτελεστεί η πάγια.

Εγώ όταν έκανα αίτηση με σύσταση ανέφερα ότι θα πληρώνω με πάγια...

Το πρώτο συμβόλαιο που ήρθε στη τιμή της εγγύησης ανέφερε "-1"

Μετά ζήτησαν επανυπογραφή επειδή δεν είχε δηλωθεί το ποσό της εγγύησης.

Στο νέο συμβόλαιο αναφέρεται το ποσό των "40", αλλά δεν είναι τικαρισμένο το κουτάκι "καταβολή εγγύησης με τον 1ο λογαριασμό"

και ασφαλώς και στα δύο ήταν/είναι τικαρισμένο πιο πάνω το "πάγια εντολή εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού", ακριβώς κατω από τον πίνακα "στοιχεία πελάτη".

Οπότε σαφώς και πρέπει να αναφέρεται το ποσό της εγγύησης τυπικά, κι ας είναι επιλεγμένη εξόφληση με πάγια εντολή.

Αν εσένα πέρασε έτσι, μάλλον διέλαθε της προσοχής των υπευθύνων.

Επεξ/σία από definitio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...