Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Georgebek2 said:

elpedison σε τι διαστημα σας ηρθε η επιταγη σκλαβενιτη; Για να δω ποτε θα αρχισω να τους πρηζω...

15 μέρες από τότε που θα σε πάρουν τηλέφωνο. Εγώ πήρα το τμήμα εξυπηρέτησης 10 μέρες μετά την ενεργοποίηση και ζήτησα να ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα να με καλέσουν για την επιταγη

• Like 3
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

elpedison σε τι διαστημα σας ηρθε η επιταγη σκλαβενιτη; Για να δω ποτε θα αρχισω να τους πρηζω...

Από 13/12 δεν έχω λάβει ακόμα . Είχα σκοπό να ενοχλήσω και χθες με πήρανε τηλέφωνο ότι δεν βρίσκουν ελεύθερη θυρίδα  box και θα έρθει με courier σε 10 μέρες .

Ξέρει κανείς από πότε μπορώ να φύγω χωρίς να έχω πρόβλημα με τη δωροεπιταγή ; Πήγα τρεις παροχές αλλά η μία δεν με συμφέρει τελικά και τόσο .

Επεξ/σία από TeoTheDoctor
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, θα ήθελα και γω μια σύσταση. Ευχαριστώ πολύ έλαβα, θα κρατήσω την πρώτη. 

Επεξ/σία από Pakopa46
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Εγώ παρέλαβα στο δεκαήμερο.

24 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Από 13/12 δεν έχω λάβει ακόμα . Είχα σκοπό να ενοχλήσω και χθες με πήρανε τηλέφωνο ότι δεν βρίσκουν ελεύθερη θυρίδα  box και θα έρθει με courier σε 10 μέρες .

Ξέρει κανείς από πότε μπορώ να φύγω χωρίς να έχω πρόβλημα με τη δωροεπιταγή ; Πήγα τρεις παροχές αλλά η μία δεν με συμφέρει τελικά και τόσο .

Από τη στιγμή που αναγράφεται στη σύμβασή σου δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύσταση και σε μενα για protergia παρακαλω.

Ελαβα, ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.

Από τότε που ξεκίνησε αυτό με τις συστάσεις της Protergia έχει δει παιδιά κανείς 50αρικο;

Είτε αυτός που στέλνει, είτε αυτός που λαμβάνει; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Από τότε που ξεκίνησε αυτό με τις συστάσεις της Protergia έχει δει παιδιά κανείς 50αρικο;

Είτε αυτός που στέλνει, είτε αυτός που λαμβάνει; 

Καλησπέρα

συνήθως αργεί να φανεί. Πρέπει να γινει η πρωτη μετρηση και να βγει ο πρωτος λογαριασμος στο νεο πελατη.

Γενικά από ότι βλέπω και οι πληρωμές λογαριασμών αργούν να φανούν στο σύστημα στη protergia.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία σύσταση protergeia και για εμένα;;;

Edit: οκ παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Προχώρησα με τον πρώτο που έστειλε

Επεξ/σία από vampira
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ένα bring a friend όποιος μπορεί παρακαλώ για protergia. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Update: Σας ευχαριστώ πολύ προχώρησα στην αίτηση. 

Επεξ/σία από nikospar30
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μια σύσταση και γω για protergia.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ευχαριστω θα χρησιμοποιησω την πρωτη

Επεξ/σία από anagnoct
Δημοσ.
5 minutes ago, Greg29M said:

τι χαμός γίνεται με protergia ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό ;😄

Έχει το φθηνότερο σταθερό, και με τον μηδενισμό του παγίου βγαίνει πολύ πιο φθηνά. Αν σου κάτσει και καμιά σύσταση και πάρεις αλλά 50€, βγαίνει σχετικά ανώδυνα ο χειμώνας.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

τι χαμός γίνεται με protergia ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό ;😄

Κακός χαμός, γι αυτό καθυστερούν τόσο πολύ οι αιτήσεις...και επακόλουθα οι ενεργοποιήσεις. Από τη στιγμή που ο Ήρωνας στοχεύει μόνο σε σταθερά (πανάκριβα τα κίτρινα του ακόμα και με τα 50 bonus) και τελειώνουν τα 50+ Σκλαβενίτη από Elpedison περιορίζονται δραματικά οι επιλογές τουρισμού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...