Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Protergia ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των νέων Βασικών τιμολογίων, Value Standard (Οικιακό & Επαγγελματικό).

Πρόκειται για τα τιμολόγια στα οποία θα γίνεται από εδώ και στο εξής η μετάπτωση του πελάτη μετά το πέρας της σύμβασής του και τα οποία θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα τιμολόγια Plus. Τα Plus θα διατίθενται για λίγο ακόμα.

Βασικά χαρακτηριστικά: Πάγιο 5€, μηχανισμός διακύμανσης, κίτρινο ex-ante, έκπτωση ανεξαρτήτως εμπρόθεσμης εξόφλησης

Τελική τιμή μετά την έκπτωση 0,14990/kWh και με κρατική επιδότηση 0,13590/kWh

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι Protergia, έκανα αίτηση μεταφοράς στην Zenith και με πήρε τηλέφωνο η Protergia να μην φύγω και δέχτηκα (με ηχογραφημένη συνομιλία που έχει θέση υπογραφής μου είπαν) σήμερα μου ήρθε Viber από Zenith καλωσορίσματος, τι γίνεται?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, walex είπε

Είμαι Protergia, έκανα αίτηση μεταφοράς στην Zenith και με πήρε τηλέφωνο η Protergia να μην φύγω και δέχτηκα (με ηχογραφημένη συνομιλία που έχει θέση υπογραφής μου είπαν) σήμερα μου ήρθε Viber από Zenith καλωσορίσματος, τι γίνεται?

Πήγες ζενιθ και θα ξαναγυρίσεις protergia τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα με τις kwh που είχες δώσει στην αίτηση της Ζενίθ). Δεν υπάρχει υπαναχωρηση όταν κατατίθεται το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, walex said:

Τι σου έκαναν δώρο και έμεινες αν επιτρέπεται;

Επεξ/σία από darkmatinee
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το Power Home Smart Night χρησιμοποιεί την ΤΕΑ μηνός και όχι ΤΕΑ διαστήματος τιμολόγησης. Που σημαίνει ότι θα έχουμε διορθώσεις στον επόμενο λογαριασμό, αν τυχόν δεν έχει βγει εγκαίρως ΤΕΑ του μηνός τιμολόγησης...

Π.Χ.Εγω που μπηκα αρχές Σεπτεμβρίου αν βγει λογαριασμός πριν κλείσει ο μήνας θα τιμολογηθω αρχικά με ΤΕΑ  του μηνα Αυγουστου.Στον επομενο λογαριασμό θα γινουν οι διορθωσεις.

Σε περίπτωση  εκδοσης τελικού λογαριαμσου με μη γνωστη ΤΕΑ μήνα δε θα γίνει εκ νέου εκκαθάριση και πας με ΤΕΑ προηγούμενου μήνα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 5
Δημοσ.
5 minutes ago, darkmatinee said:

Τι σου έκαναν δώρο και έμεινες αν επιτρέπετε;

Volton ήθελα να γράψω (sorry) είχα yellow protect μέχρι Σεπτ. και μου το έκαναν μέχρι Νοέμβριο

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τελικά το Power Home Smart Night χρησιμοποιεί την ΤΕΑ μηνός και όχι ΤΕΑ διαστήματος τιμολόγησης. Που σημαίνει ότι θα έχουμε διορθώσεις στον επόμενο λογαριασμό, αν τυχόν δεν έχει βγει εγκαίρως ΤΕΑ του μηνός τιμολόγησης...

Π.Χ.Εγω που μπηκα αρχές Σεπτεμβρίου αν βγει λογαριασμός πριν κλείσει ο μήνας θα τιμολογηθω αρχικά με ΤΕΑ  του μηνα Αυγουστου.Στον επομενο λογαριασμό θα γινουν οι διορθωσεις.

Σε περίπτωση τελικού λογαριαμσου με μη γνωστη ΤΕΑ μήνα δε θα γίνει εκ νέου εκκαθάριση και πας με ΤΕΑ προηγούμενου μήνα. 

Άρα μπορείς να υπολογίσεις αν σε συμφέρει να φύγεις μεσούσης του μήνα για να χρεωθείς τη ΤΕΑ προηγούμενου μήνα ή τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου, για να χρεωθείς το τελευταίο μήνα κατανάλωσης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Άρα μπορείς να υπολογίσεις αν σε συμφέρει να φύγεις μεσούσης του μήνα για να χρεωθείς τη ΤΕΑ προηγούμενου μήνα ή τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου, για να χρεωθείς το τελευταίο μήνα κατανάλωσης.

Με μια υποσημείωση θα πρέπει να έχει κλείσει η ΤΕΑ μηνα,άρα μιλάμε για αρχές του επόμενου σε περίπτωση που συμφέρει.

Όμως για όλα αυτά λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού.Οποτε κρατάμε το πρώτο σκέλος για τις διορθώσεις σε περίπτωση εκδοσης λογαριασμου εντός του μήνα που τρέχει και αφήνουμε λίγο στην άκρη την περίπτωση που συμβεί κατι αναλογο στον τελικό λογαριασμό. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.

Επανέρχομαι να ενημερώσω ότι ενεργοποιήθηκε η παροχή στην ζενίθ και βγήκε και ο τελικός της δεη απλά με έναν αστερίσκο δεν φαίνεται στο mydei να έχει αφαιρεθεί η εγγύηση μου βγήκε αρκετά υψηλός .

Περίεργο δεν είναι;

Δεν έπρεπε να την αφαιρέσουν;

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dexs7 είπε

Επανέρχομαι να ενημερώσω ότι ενεργοποιήθηκε η παροχή στην ζενίθ και βγήκε και ο τελικός της δεη απλά με έναν αστερίσκο δεν φαίνεται στο mydei να έχει αφαιρεθεί η εγγύηση μου βγήκε αρκετά υψηλός .

Περίεργο δεν είναι;

Δεν έπρεπε να την αφαιρέσουν;

Είχες εγγύηση και δε στην αφαίρεσαν στο τελικό?ΔΕΗ κιόλας?

Δύσκολο αλλά αν θες ανέβασε λογαριασμό στο αντίστοιχο νήμα όμως.

Δημοσ.

Ναι είχα δώσει 130 ευρώ

Στο mydel δεν φαίνεται κάτι τέτοιο 

Βέβαια έντυπη μορφή δεν έχει βγει ακόμα 

Δεν ξέρω αν θα είναι άλλο το ποσό 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, walex είπε

Θα ήθελα και εγώ να μάθω τι σου πρότειναν γιατί είναι πρότεργια πολύ καιρό .

Δημοσ.
12 ώρες πριν, messinia3 είπε

Τελικά το Power Home Smart Night χρησιμοποιεί την ΤΕΑ μηνός και όχι ΤΕΑ διαστήματος τιμολόγησης. 

Το πρόσεξα και εγώ χθες, μου ήρθε ένας μικρός λογαριασμός και προσπαθούσα να καταλάβω τις χρεώσεις και λέω κάτσε να ψάξω. Μετά σκέφτηκα ας δω και τον επόμενο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα σας η hrs( ελληνικες ραδιουπηρεσιες )  εχει εξασφαλισει καλυτερες ρευματος σε συνεργασια με την volton . 

Δηλαδη ειναι εταιρεια που παιρνεις πακετο σε εταιρικο δικο της αφμ. Δειτε εδω https://hrsmobile.gr/hlektriko-revma/ 

Το εχει δοκιμασει κανενας; . 

Για το γ22 μου εδωσαν τιμη 0,1311 ευρω με εκπτωση και εμπροθεσμη εξοφληση. απο 0,1550 ευρω σε πρασινο τιμολογιο με παγιο 4,90 ευρω . Πολυ καλη τιμη παντως . Με καλεσαν  απο την hrs και μου το εξηγησαν . Αραγε να προχωρησω ; ή θα μπλεξω με την volton ; . 

Και στο οικιακο το yellow simple protect  με τιμη 0,0093 ευρω με προστασια ανωτατης τιμης, εως και τον Νοεμβριο. 

Εχει δοκιμασει κανενας την hrs ; δινει και προγραμματα κινητου vodafone  σε χαμηλες τιμες . 

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, messinia3 είπε

Σε περίπτωση  εκδοσης τελικού λογαριαμσου με μη γνωστη ΤΕΑ μήνα δε θα γίνει εκ νέου εκκαθάριση και πας με ΤΕΑ προηγούμενου μήνα. 

Don't kill the messenger°°°°

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...