Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fan είπε

Με ποια εταιρία όμως;

Protergia secure 6m ... ζητα απο συμφορουμιτη να σ στειλει προσκληση να γλιτωσεις και το 10αρικο παγιο για τους πρωτους 5 μηνες... 0.085/kwh ειναι. Κριμα απο τον Θεο δλδ ...

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, petrosp_13 said:

ΥΓ Θα προσπαθήσω να βγάλω γραμμή το βράδυ στον ΔΕΔΔΗΕ

Μόνο με το τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ θα βγάλεις άκρη... Πάρε στη γραμματεία, ζήτα να σου δώσουν το εσωτερικό απ'τον υπεύθυνο μετρήσεων.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

1 hour ago, messinia3 said:

Αίτηση σε elpe για νεα 50+ 03/01.

Όλα σωστά στη σύμβαση,το αίτημα έφυγε στο ΔΕΔΔΗΕ την ίδια ημέρα.Απορριφθηκε λέει λόγω ενδειξεων (επόμενη προγραμματισμένη στις 17/01 και οι ενδείξεις ήταν σωστότατες)

Επειδή τελευταία διάβασα ανάλογα προβλήματα και σε Protergia...τι νέο κόλπο είναι αυτό και απορριπτονται άραγε?

Προφανώς ζήτησα εκ νέου αίτημα σήμερα με νέες ενδείξεις και αναμένω...αλλά με τέτοιες πρακτικές πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αλλαγές παροχων (4 ημέρες επιπλέον σε Ηρωνα τσούζει) ώστε να ολοκληρώνεται σωστά και εγκαίρως....σε άλλα νέα θα αλλάζαμε παροχο με ένα κλικ.

Το κλασικό λάθος που έχω δει σε πολλές αιτήσεις elpedison... αγνοούν τις ενδείξεις μας και βάζουν τις ενδείξεις του εκκαθαριστικού που έχουμε προσκομίσει... ή ξεχνούν να στείλουν ένδειξη νυχτερινού.

Από περιέργεια και μόνο:

- Οι ενδείξεις που είχες δώσει, γράφονταν πάνω στην αίτηση;

- Ο ΔΕΔΔΗΕ τι ενδείξεις έλαβε στο αίτημα που απέρριψε;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Βρίσκω το εξής λάθος:

- Έκανε στο 2ο λογαριασμό συμψηφισμό αρχικής τιμής του πρωτου λογαριασμού αλλά δεν συμψηφισε και το 40% του 1ου, δηλαδή έλαβες στον 1ο εκπτωση 40%: -0,40 x 18.78  ενώ θα έπρεπε να λάβεις 0.40 x 26,42. Περίπου 3 ευρώ απώλεια υπαρχει λόγω αυτού. Κάποιο άλλο μέλος το ανέφερε πριν μερικές ημέρες για το bug αυτό.

- Και μια παρατήρηση, φυσικά στον 3ο θα λάβεις συμψηφισμό της τιμής του 2ου για την κατανάλωση Δεκεμβρίου. Επειδή του Δεκεμβρίου είναι λίγο πτωτική από του Νοεμβρίου και δνε κάνουν στον 3ο τον συμψηφισμό του 40% τότε εκεί ισοφαρίζουν με κάποιο τρόπο την απώλεια των 3 ευρώ και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αλλά ρώτησε το στην εξυπηρέτηση αυτό για σίγουρα.Τελος, δεν έχουν εφαρμοσει κρατική επιδότηση στο Δεκέμβρη, αλλά δεν υπάρχει ΦΕΚ ακόμη οπότε λογικά αυτό θα το κάνουν μια και καλή σε επόμενο λογαριασμό.

1). Έχεις δίκιο, το 1ο που λες το σκέφτηκα κι εγώ είναι η αλήθεια, αλλά μου φάνηκε πολύ "εύκολο" για να κάνουν λάθος σε κάτι τέτοιο (μάλλον δεν είναι) και θεώρησα ότι έτσι θα είναι από τους όρους του προγράμματος.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν ισοφαρίζεται η χασούρα, αν κάνουμε τους υπολογισμούς. Για την ακρίβεια, μου παίρνουν 3,5 ευρώ τώρα και στον επόμενο θα μου επιστρέψουν περίπου 1,5 όπως το υπολογίζω (αν βεβαίως, όπως είπες κι εσύ, κάνουν το ίδιο ξανά και δεν εκκαθαρίσουν και την έκπτωση). Άρα χαμένος (εκτός αν ήταν μεγαλύτερη η πτώση της τιμής από Νοέμβριο σε Δεκέμβριο). Θα τους ενοχλήσω εννοείται, γιατί μιλάμε για σύμβαση ενέργειας και όχι για στραγάλια.

2). Βεβαίως θα έχω το νου μου στον επόμενο λογαριασμό και για το 2ο που αναφέρθηκες και αφορά την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης που αφορά το Δεκέμβρη.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μέχρι 16/1 θα πρέπει να έχεις υπογράψει το μπλε 6μηνο, μετά καταργούνται τα 6μηνα και θα υπάρχει το 12μηνο secure με 0.095 τελική (η έκπτωση συνέπειας μπαίνει από το 1ο λογαριασμό)

Επειδή ενδιαφέρομαι για ανανέωση για το secure 12μηνο αυτή την στιγμή το δίνουν με 0.99 δηλαδή μετά τις 16 του μηνός θα το δίνουν με 0.95?

Δημοσ.
2 minutes ago, sifario1 said:

Επειδή ενδιαφέρομαι για ανανέωση για το secure 12μηνο αυτή την στιγμή το δίνουν με 0.99 δηλαδή μετά τις 16 του μηνός θα το δίνουν με 0.95?

Εγώ έκανα λάθος...

0.099 είναι

• Like 1
Δημοσ.

καλά ο ΗΡΩΝ απορω... έχει 2-3 μήνες και έχει τιμές 0,20 λεπτά την κιλοβατώρα περίπου σε όλα... περιμένει πελάτες ; που πήγαν τα κίτρινα με 0,09 ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

καλά ο ΗΡΩΝ απορω... έχει 2-3 μήνες και έχει τιμές 0,20 λεπτά την κιλοβατώρα περίπου σε όλα... περιμένει πελάτες ; που πήγαν τα κίτρινα με 0,09 ?

Ήταν κραχτης για 1-2 μήνες 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Μόνο με το τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ θα βγάλεις άκρη... Πάρε στη γραμματεία, ζήτα να σου δώσουν το εσωτερικό απ'τον υπεύθυνο μετρήσεων.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf 142.63 kB · 1 download

Το κλασικό λάθος που έχω δει σε πολλές αιτήσεις elpedison... αγνοούν τις ενδείξεις μας και βάζουν τις ενδείξεις του εκκαθαριστικού που έχουμε προσκομίσει... ή ξεχνούν να στείλουν ένδειξη νυχτερινού.

Από περιέργεια και μόνο:

- Οι ενδείξεις που είχες δώσει, γράφονταν πάνω στην αίτηση;

- Ο ΔΕΔΔΗΕ τι ενδείξεις έλαβε στο αίτημα που απέρριψε;

Εννοείται ότι οι ενδείξεις αναγράφονταν στη σύμβαση που υπέγραψα.

Από elpedison ενημερώθηκα (μετά από δική μου ενόχληση) ότι το αίτημα απορρίφθηκε λόγω ενδειξεων από το ΔΕΔΔΗΕ (την ίδια ημέρα),ενώ δεν είχα προγραμματισμένη καταμέτρηση για να πεις ότι κάποια βγήκε εκτός ορίων. 

Δεν είμαι βέβαιος ότι από το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ θα μπορούν να μου πουν το λόγο απόρριψης.

Εάν αύριο δεν έχω λάβει τον αριθμό αιτήματός με τις σωστές μετρήσεις...αναγκαστικά myrae (απλά είπα λόγω των αργιών να τους δώσω μέχρι αύριο το πρωί να κατατεθεί να τελειώνουμε),

12 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Έλα μου ντε....με 0,20+  τα 50 ευρώ του econtract φεύγουν αέρα.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, messinia3 said:

Δεν είμαι βέβαιος ότι από το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ θα μπορούν να μου πουν το λόγο απόρριψης.

Πάρε κι εσύ στο τοπικό του ΔΕΔΔΗΕ (το pdf πιο πάνω), μήπως και μάθεις τι συνέβη.

6 minutes ago, messinia3 said:

Έλα μου ντε....με 0,20+  τα 50 ευρώ του econtract φεύγουν αέρα.

Σπρώχνουν μπλε πλέον για να δέσουν πελάτες και να πουλήσουν και αέριο. Και σε περίπτωση αποχώρησης παίρνουν απ'τη διακράτηση και δίνουν μπλε με δωρεάν πάγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή Χρονιά!

Παρακαλώ στείλτε μου κάποιος σύσταση για Protergia Value Secure 6M (αν ισχύει ακόμα)

Ευχαριστώ, έλαβα 3 μέσα σε 2 λεπτά! Θα χρησιμοποιήσω το πρώτο

Επεξ/σία από Photios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Ακόμα και στο μπλε 6μηνο του πλέον δίνει 0.095 μόνο  έως τις πρώτες 100kwh και μετά αυξάνεται η τιμή. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

Ακόμα και στο μπλε 6μηνο του πλέον δίνει 0.095 μόνο  έως τις πρώτες 100kwh και μετά αυξάνεται η τιμή. 

23 λεπτά πριν, dimpap61 είπε

Παρακαλώ μία σύσταση για Protergia Value Secure 6M.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παρακαλω και σε μενα μια συσταση για Protergia Value Secure 6M

5 λεπτά πριν, alexisxt63 είπε

Παρακαλω και σε μενα μια συσταση για Protergia Value Secure 6M

Εγινε.Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά!

5 λεπτά πριν, medis είπε

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά!

Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...