Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα και καλή χρονια σε όλους ,

μία συστάση για Protergia παρακαλώ , τι όφελος μας δίνει ? ποσες μέρες έχω περιθώριο να κάνω την αίτηση εαν έχω σύσταση ? σε σταθερο 6 μήνες πάμε στο Protergia Value Secure 6M ?? με 0.085 ??

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 minutes ago, sotiriadisc said:

καλημέρα και καλή χρονια σε όλους ,

μία συστάση για Protergia παρακαλώ , τι όφελος μας δίνει ? ποσες μέρες έχω περιθώριο να κάνω την αίτηση εαν έχω σύσταση ? σε σταθερο 6 μήνες πάμε στο Protergia Value Secure 6M ?? με 0.085 ??

Μέχρι 16/1 θα πρέπει να έχεις υπογράψει το μπλε 6μηνο, μετά καταργούνται τα 6μηνα και θα υπάρχει το 12μηνο secure με 0.095 τελική (η έκπτωση συνέπειας μπαίνει από το 1ο λογαριασμό)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα και εγώ μία σύσταση για Protergia να κάνω ένα 12μηνο συμβόλαιο γιατί βλέπω πως το 2025 θα είναι φωτιά...

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ καλύφθηκα

Επεξ/σία από NikosThrace
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kacey είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. ΠΟΣΟ πήρε στην Protergia να σε ενεργοποιήσουν? Εγώ έχω κάνει αίτηση από 15/12/24, στις 19/12 ήρθε email ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής, και ακόμα περιμένω. Και μάλιστα όλα αυτά για παροχή σε περιοχή που όλες τις προηγούμενες φορές η αλλαγή παρόχου έγινε πολύ πιο γρήγορα από αντίστοιχη αλλαγή εντός Αθήνας που γινόταν μαζί με αυτήν.

Τι εννοείς να ενεργοποιηθεί; Από την μέρα που υπογράφεις το συμβόλαιο είσαι πελάτης προτεργια. 13/12 το είχα υπογράψει. 

Στο σάιτ με τις υδε κανονικά άλλαξε ο αριθμός της παροχής και έκανα και είσοδο στην εφαρμογή της προτεργια. Απλώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη λογαριασμός.

13/12 ήρθα προτεργια στο Value swift. 

Τώρα από 03/01 πήγα στο value secure 6 με 0,085 .

Το bring a friend κανονικά ισχύει. Τους ρώτησα αρκετές φορές για επιβεβαίωση. Όσα προγράμματα και να αλλάξεις εντός του παρόχου δεν επηρεάζεται. Ισχύει από την στιγμή που γίνεσαι πελάτης. 

Πάντως για να γίνει γρήγορα η μεταφορά έχω καταλάβει πρέπει να τύχει κοντά σε μέρα που κάνει μέτρηση ο δεδδηε. Αλλιώς μπορεί να περιμένεις μέχρι να γίνει η επόμενη . 

Δημοσ.
34 minutes ago, johnkzr1999 said:

Τι εννοείς να ενεργοποιηθεί; Από την μέρα που υπογράφεις το συμβόλαιο είσαι πελάτης προτεργια. 13/12 το είχα υπογράψει. 

H ενεργοποίηση γίνεται τη μέρα που ο πάροχος θα στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Ίσως έτυχε σε σένα να στείλουν το αίτημα την ίδια μέρα που υπέγραψες.

Δημοσ.

Για τα μπάζα η εξυπηρέτηση της protergia. Αίτηση από 23/12, υπέγραψα το συμβόλαιο 30/12 και μέχρι σήμερα τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ακυρώθηκε η αίτηση απο το ΔΕΔΔΗΕ και να τους πάρω να μου πουν το λόγο. Παίρνω το ΔΕΔΔΗΕ και μου λένε ότι δεν έχουν λάβει κανένα αίτημα απο protergia για τη συγκεκριμένη παροχή. Ξαναπαίρνω την protergia και μου λένε αυτή τη φορά ότι μάλλον δεν φάνηκε η μέτρηση στο αίτημα μου (τους είχα στείλει κανονικά τη φωτογραφία) για αυτό δεν έστειλαν το αίτημα και μου την ξαναζήτησαν προφορικά τώρα για να προχωρήσει το αίτημα!!! Έχω κάνει τόσες αλλαγές σε παρόχους αλλά τέτοιο πράγμα πουθενά...

• Sad 1
Δημοσ.
12 minutes ago, mikepaltri said:

Για τα μπάζα η εξυπηρέτηση της protergia. Αίτηση από 23/12, υπέγραψα το συμβόλαιο 30/12 και μέχρι σήμερα τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ακυρώθηκε η αίτηση απο το ΔΕΔΔΗΕ και να τους πάρω να μου πουν το λόγο. Παίρνω το ΔΕΔΔΗΕ και μου λένε ότι δεν έχουν λάβει κανένα αίτημα απο protergia για τη συγκεκριμένη παροχή. Ξαναπαίρνω την protergia και μου λένε αυτή τη φορά ότι μάλλον δεν φάνηκε η μέτρηση στο αίτημα μου (τους είχα στείλει κανονικά τη φωτογραφία) για αυτό δεν έστειλαν το αίτημα και μου την ξαναζήτησαν προφορικά τώρα για να προχωρήσει το αίτημα!!! Έχω κάνει τόσες αλλαγές σε παρόχους αλλά τέτοιο πράγμα πουθενά...

Καλά τώρα μεσολάβησε και προωτοχρονιά...

Εγώ έστειλα τα δικαιολογητικά στις 4 Δεκ (2 Δεκ νομίζω είχα συμπληρώσει με σύσταση τα στοιχεία μου να με καλέσουν) και ενεργοποιήθηκε τελικά στις 23 Δεκ, ενώ υπέγραψα και δυο φορές και ενημερώσαμε τις τιμές του μετρητή άλλες δύο...

Της υπομονής...το 0,085 είναι πολύ ελκυστικό, οπότε χαλάλι...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Μην ξαναπάς.

ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη...

Δημοσ.

Αυτή την περίοδο ποια είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που καταναλώνει πάρα πολλές κιλοβατώρες. 6μηνο ή 12μηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο καιρο κάνει η Προτέργια να πάρει τηλέφωνο? Έκανα αιτηση μεσω συστασης να με παρουν τηλεφωνο την Πεμπτη το πρωι και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Ετσι οπως το πανε δεν θα προλαβω να υπογραψω για το μπλε Secure μεχρι τις 16/1

edit: μολις το εγραψα με πηρανε τηλεφωνο... μας διαβαζουν :D

Επεξ/σία από StormGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...