Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Περρυ είπε

Μα, η επιλογή καθιερώθηκε για να δυσκολεύονται οι καταναλωτές να επιλέξουν. Αλλιώς θα καθιέρωναν μια σωστή τιμή για όλους. Οταν κατασταλάξουν σε κάποιο πρόγραμμα, τότε αλλάζουν τους όρους, για να αρχίσουν πάλι να ψάχνονται οι καταναλωτές.

Νομίζω πολλές-πολλές-πολλές χιλιάδες περιπτώσεις. Περιλαμβάνομαι.

Ειχες σταθερο μπλε και στο ακυρωσαν?! Ανεβασε λιγο την ειδοποιηση...

Το "πολλες-πολλες-πολλες χιλιαδες περιπτωσεις" σαν απαντηση την προσπερναω, εκτος κ αν μπορεις να το επιβεβαιωσεις με στοιχεια απο αντιστοιχη αρμοδια αρχη οτι συνεβη...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Ειχες σταθερο μπλε και στο ακυρωσαν?! Ανεβασε λιγο την ειδοποιηση...

Το "πολλες-πολλες-πολλες χιλιαδες περιπτωσεις" σαν απαντηση την προσπερναω, εκτος κ αν μπορεις να το επιβεβαιωσεις με στοιχεια απο αντιστοιχη αρμοδια αρχη οτι συνεβη...

Φαίνεται δεν έχεις ιδέα (συγγνώμη για την έκφραση) τι έγινε πριν 3 χρόνια. Υπάρχει τεράστιο θέμα, σχόλια κι εδώ στο insomnia.

Η αρμόδια αρχή ΡΑΕ, παρά τις αναφορές από καταναλωτές, δεν επενέβη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Περρυ είπε

Φαίνεται δεν έχεις ιδέα (συγγνώμη για την έκφραση) τι έγινε πριν 3 χρόνια. Υπάρχει τεράστιο θέμα, σχόλια κι εδώ στο insomnia.

Η αρμόδια αρχή ΡΑΕ, παρά τις αναφορές από καταναλωτές, δεν επενέβη.

Για ενα φαινομενο προ 3ετιας αναφερομαστε?! Νταξ.. το νομικο πλαισιο τοτε ηταν τελειως διαφορετικο υπο το οποιο λειτουργουσαν τα συμβολαια απ οτι σημερα. Αλλα θα το ψαξω απο περιεργεια κ οντως δεν εχω ιδεα. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Για ενα φαινομενο προ 3ετιας αναφερομαστε?! Νταξ.. το νομικο πλαισιο τοτε ηταν τελειως διαφορετικο υπο το οποιο λειτουργουσαν τα συμβολαια

Το νομικό πλαίσιο που λειτουργούν τα συμβόλαια, υπάρχει εδώ και 1 αιώνα περίπου (αστ. κώδικας). Δεν έχει αλλάξει τίποτα ουσιαστικό, παρά μόνο οι όροι που αλλάζουν καθημερινά. Η υποχρέωση τήρησης των όρων είναι αναλλοίωτη.

Οι ίδιοι, εάν έχουν σοβαρή ζημία από τα υπάρχοντα συμβόλαια, θα συμπεριφερθούν το ίδιο, εκτός εάν το ΥΠΕΝ τους υποχρεώσει διαφορετικά.

Επεξ/σία από Περρυ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά τη συζήτηση σας, δεν έχει αλλάξει κάτι στο νομικό πλαίσιο, σε σταθερά πρόγραμματα και κλασικά κίτρινα δεν μπορεί ο πάροχος το πρώτο 6μηνο να αλλάξει τους όρους αλλά μετά το πέρας 6μηνου έχει τη δυνατότητα να το κάνει μονομερώς με μόνη προϋπόθεση να ενημερώσει τον πελάτη 60 ημέρες πριν την έναρξη της τροποποίησης. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, motoboots said:

Επειδή το λες εσύ αποκλείεται. Αν έχεις κάποιο στοιχείο επίσημο, να το δούμε. 

Οχι δεν το λέω εγώ, τα ΦΕΚ το αναφέρουν αυτό, αν τώρα εσυ έχεις κάποιο φεκ που να λέει το αντίθετο ας το δούμε

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sdikr είπε

Οχι δεν το λέω εγώ, τα ΦΕΚ το αναφέρουν αυτό, αν τώρα εσυ έχεις κάποιο φεκ που να λέει το αντίθετο ας το δούμε

Έχεις ΦΕΚ για την επιδότηση Δεκεμβρίου 2024;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να εχω και εγω ΠΜ με συσταση protergia ;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

# Ελαβα, ευχαριστω σε ολους #

Επεξ/σία από jadas
Δημοσ.
Στις 3/1/2025 στις 4:06 ΜΜ, johnkzr1999 είπε

Πήγα μόλις 6μηνο secure προτεργια.

0,85€ τιμή 9,90€ πάγιο. 

Τα -10€ από το bring a friend ισχύουν κανονικά.

Καλημέρα και καλή χρονιά. ΠΟΣΟ πήρε στην Protergia να σε ενεργοποιήσουν? Εγώ έχω κάνει αίτηση από 15/12/24, στις 19/12 ήρθε email ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής, και ακόμα περιμένω. Και μάλιστα όλα αυτά για παροχή σε περιοχή που όλες τις προηγούμενες φορές η αλλαγή παρόχου έγινε πολύ πιο γρήγορα από αντίστοιχη αλλαγή εντός Αθήνας που γινόταν μαζί με αυτήν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kacey είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά. ΠΟΣΟ πήρε στην Protergia να σε ενεργοποιήσουν? Εγώ έχω κάνει αίτηση από 15/12/24, στις 19/12 ήρθε email ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής, και ακόμα περιμένω. Και μάλιστα όλα αυτά για παροχή σε περιοχή που όλες τις προηγούμενες φορές η αλλαγή παρόχου έγινε πολύ πιο γρήγορα από αντίστοιχη αλλαγή εντός Αθήνας που γινόταν μαζί με αυτήν.

Σε εμένα από τη στιγμή του εμαιλ έκανε 5 εργάσιμες . Ίσως επηρεάζει που έπεσες μέσα στις αργίες .

Επεξ/σία από TeoTheDoctor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...