Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο excel που βρίσκεται στην υπογραφή του από πάνω σου, που πρέπει να τον κεράσουμε 2 μπύρες για όλη αυτή την δουλειά που έχει κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

Στην ελπεντισον στο πρόγραμμα winmore 2 βγήκε λογαριασμός Δεκεμβρίου αλλά δεν υπάρχει κρατική επιδότηση 0.015 ,γνωρίζει κάποιος γιατί;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sosias είπε

Στην ελπεντισον στο πρόγραμμα winmore 2 βγήκε λογαριασμός Δεκεμβρίου αλλά δεν υπάρχει κρατική επιδότηση 0.015 ,γνωρίζει κάποιος γιατί;

ΜΗΠΩΣ γιατί έχει τιμή ΚΑΤΩ από 0.15€ ?

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες και όλους. Μπήκα να ρίξω μια ματιά στο value secure 6m αλλά δεν βρήκα πληροφορίες για τη σύσταση την οποία ζητάτε εδώ. Από ότι καταλαβαίνω είναι μια ασφαλής επιλογή για τον επόμενο εξάμηνο. Διορθώσετε με αν κάνω λάθος 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΜΗΠΩΣ γιατί έχει τιμή ΚΑΤΩ από 0.15€ ?

Εχει σημασία; Δεν μπόρεσα να βρω ανακοίνωση για τον ΔΕΚ 2024 που να έχει σημασία αυτό.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ.
2 hours ago, Περρυ said:

Εχει σημασία; Δεν μπόρεσα να βρω ανακοίνωση για τον ΔΕΚ 2024 που να έχει σημασία αυτό.

Η επιδότηση είναι σε περιπτώσεις που το κόστος είναι πάνω απο 0,15  και όχι γενικά σε όλους, δηλαδή κάποιος με 0,089  δεν θα λάβει

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sdikr είπε

Η επιδότηση είναι σε περιπτώσεις που το κόστος είναι πάνω απο 0,15  και όχι γενικά σε όλους, δηλαδή κάποιος με 0,089  δεν θα λάβει

Αυτό είναι σχετικό.Θα πρέπει να δούμε το ΦΕΚ.Για ποιο λόγο πήρε το Σεπτέμβριο το smart night επιδότηση,αφου η τελική του τιμή ήταν κάτω από 0,11?

Δημοσ.
Στις 4/1/2025 στις 9:47 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Ψέματα ήταν ?

Δηλαδή άνοιγε κάποιος αλλά αυτοί δεν μετρούσαν?

Θεωρώ πως ναι(δεν ερχόταν),έρχεται πάντα ο ίδιος στην πολυκατοικία,γνωρίζει ότι είναι πάντα κλειδωμένη και χτυπά στου διαχειριστή,που πάντα είναι εκεί.Είχαμε ενημερώσει οτι λείπουμε εκτός Αθηνών.Επίσης,με ΔΕΔΗΕ μίλησα 3ή 4 φορες και επαναλάμβανα το αίτημα,την τελευταία φορά που νευρίασα ώ του θαύματος ήρθε.Μια διαδικασία που διήρκεσε ένα λεπτό....

Δημοσ.
46 minutes ago, messinia3 said:

Αυτό είναι σχετικό.Θα πρέπει να δούμε το ΦΕΚ.Για ποιο λόγο πήρε το Σεπτέμβριο το smart night επιδότηση,αφου η τελική του τιμή ήταν κάτω από 0,11?

Γιατί η αρχική του τιμή είναι μεγαλύτερη

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Η Ζενίθ δεν έχει καταχώρηση ένδειξης από καταναλωτή; Έτσι κατάλαβα και ενώ ήμουν στο τσακ να πάω, το ανακάλυψα και για εμένα είναι μεγάλο μείον αν ισχύει...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papresa είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Η Ζενίθ δεν έχει καταχώρηση ένδειξης από καταναλωτή; Έτσι κατάλαβα και ενώ ήμουν στο τσακ να πάω, το ανακάλυψα και για εμένα είναι μεγάλο μείον αν ισχύει...

Έχει κανονικά.

Οπότε, πήγαινε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος που έφυγε απο elpe και ξαναγύρισε; Τα ξαναδίνουν τα 50 σκλαβενίτη;

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, stylish είπε

Υπάρχει κάποιος που έφυγε απο elpe και ξαναγύρισε; Τα ξαναδίνουν τα 50 σκλαβενίτη;

Ναι, εγώ πήγα 5 παροχές Black Friday και τώρα πήγα πάλι elpedison και με 50€ και με το promo terminated. (ενεργοποίηση 31/12)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...