Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gina57 είπε

Καλησπέρα,

εκανα αιτηση 14/10/24,προβλεπόταν να ενεργοποιηθεί 21/10,τελικά ολοκληρώθηκε απο ΔΕΔΗΕ η μεταβαση 13/11,το καλοσωρισμα απο Protergia  με μνμ ήρθε 19/11,όπου αναφεροταν ο αρ,της καινούριας παροχής΄.

(Η δικαιολογια του ΔΕΔΗΕ για την καθυστέρηση ήταν οτι δεν άνοιγε κανείς την πορτα της πολυκατοικίας...)

Ψέματα ήταν ?

Δηλαδή άνοιγε κάποιος αλλά αυτοί δεν μετρούσαν?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Περρυ είπε

Στις μέρες μας η απάτη πάει σύννεφο. Το πιθανότερο είναι να μην έχουν έρθει για καταμέτρηση.

Δηλαδή άνοιγαν την πόρτα και ΑΥΤΟΙ έφευγαν?

Δημοσ.

Αν μπω σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα και χρειαστεί να αλλάξω σπίτι πριν λήξει, μπορώ να το μεταφέρω στην νέα παροχή ή θα πληρώσω ρήτρα διακοπής; 

Δημοσ.
9 minutes ago, Disrespect said:

Αν μπω σε κάποιο σταθερό πρόγραμμα και χρειαστεί να αλλάξω σπίτι πριν λήξει, μπορώ να το μεταφέρω στην νέα παροχή ή θα πληρώσω ρήτρα διακοπής; 

Δε χρεώνουν τη ρήτρα αν κάνεις σύμβαση στο νέο σπίτι, αλλά το πρόγραμμα δε μεταφέρεται... κάνεις καινούργια σύμβαση σε όποιο διαθέσιμο υπάρχει τότε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/1/2025 στις 12:32 ΜΜ, fysikos είπε

Καλημερα και χρόνια πολλά.εστειλε η ελπε στον πεθερο μου μια επιστολη οτι θα τον πανε απο το πρασινο στο κιτρινο τιμολογιο. Εκεινος εχει επιλεξει το πρασινο πριν 1 μηνα και δεν θελει να παει σε κιτρινο. Τι να κανει;

Η elpedison είναι διαβόητη ότι δεν τηρεί τα συμβόλαιά της, όταν πάψουν να την συμφέρουν, και σε στέλνει στα δικαστήρια αν διαφωνείς.

Η διαμαρτυρία στη ΡΑΕ δεν ωφελεί, την αγνοούν.

Επεξ/σία από Περρυ
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/1/2025 στις 12:32 ΜΜ, fysikos είπε

Καλημερα και χρόνια πολλά.εστειλε η ελπε στον πεθερο μου μια επιστολη οτι θα τον πανε απο το πρασινο στο κιτρινο τιμολογιο. Εκεινος εχει επιλεξει το πρασινο πριν 1 μηνα και δεν θελει να παει σε κιτρινο. Τι να κανει;

Η επιστολή πότε εστάλη?

ΠΡΙΝ την αλλαγή η ΜΕΤΑ?

Δημοσ.

Πηγα στην Ζενιθ.

Στην συμβαση που  εστειλαν ο αριθμος παροχης τελειωνει σε 02 και οχι 01 που ειχα στην ΔΕΗ.

Ειναι λαθος ή ετσι γινεται?Επισης ποσο χρονο περιπου χρειαζεται για να μεταφερθω?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Niko09 είπε

Πηγα στην Ζενιθ.

Στην συμβαση που  εστειλαν ο αριθμος παροχης τελειωνει σε 02 και οχι 01 που ειχα στην ΔΕΗ.

Ειναι λαθος ή ετσι γινεται?Επισης ποσο χρονο περιπου χρειαζεται για να μεταφερθω?

Έτσι γίνεται κάθε φορά που αλλαζεις πάροχο ανεβαίνεις +1 ψηφίο.Γυρω στις 3,4 μέρες +2 αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο. Υπόψιν η ζενίθ πολλές φορές καθυστερεί οπότε στις 4 με 5 μέρες ξαναπάρε τηλέφωνο και ρώτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Έτσι γίνεται κάθε φορά που αλλαζεις πάροχο ανεβαίνεις +1 ψηφίο.Γυρω στις 3,4 μέρες +2 αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο. Υπόψιν η ζενίθ πολλές φορές καθυστερεί οπότε στις 4 με 5 μέρες ξαναπάρε τηλέφωνο και ρώτα.

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος φίλος μπορεί να στείλει σύσταση για protergia και σε μένα. Στο site μου ζητάει 12 ψηφία στη παροχή αλλά έχω 11. Το  12ο τι μπορεί να είναι?

Επεξ/σία από matrixgeo
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, matrixgeo είπε

Όποιος φίλος μπορεί να στείλει σύσταση για protergia και σε μένα. Στο site μου ζητάει 12 ψηφία στη παροχή αλλά έχω 11. Το  12ο τι μπορεί να είναι?

θα βαλεις ενα 0 στο τελος

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφορά λογικά το πρόγραμμα κράχτη που είχαν τιμή 0.07 μονάχα για τον τρέχοντα μήνα και τον επόμενο αντικαθιστούσε το πρόγραμμα. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...