Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 minutes ago, ekrepali said:

@dexs7 @GREGORYMO @mdkamael απλό οικιακό έχετε ή ΚΟΤ; 

18 minutes ago, GREGORYMO said:

Απλό .

Αυτή την φορά ΔΕΝ έδωσα ένδειξη και δεν ξέρω αν έπαιξε ρολο.

3 minutes ago, mdkamael said:

Απλο.

Έχω 3 γνωστούς με απλό οικιακό, που επίσης δε βγήκε λογαριασμός το Δεκέμβριο

1 με ΚΟΤ, έλαβε λογαριασμό κανονικά.

Κι έναν με Γ21 που επίσης πήρε κανονικά.

Θα πρότεινα να κάνετε αίτημα στο myrae με αιτιολογία 'Τη συχνότητα του λογαριασμού', ζητήστε να σας πούνε με σαφήνεια (κι όχι αόριστα) πότε θα εκδωθεί λογαριασμός. Και η απάντηση τους να είναι γραπτή, όχι μέσω τηλεφώνου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα ίδια και εγώ σε απλό οικιακό δεν έχω λάβει λογαριασμό. Σε επικοινωνία με τη Ζενίθ μου είπαν ότι είναι προς έκδοση...

Ερώτηση: σε κοινόχρηστο πολυκατοικίας που είμαι elpedison win more for business Γ21 που προτείνετε να πάω; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Τα ίδια και εγώ σε απλό οικιακό δεν έχω λάβει λογαριασμό. Σε επικοινωνία με τη Ζενίθ μου είπαν ότι είναι προς έκδοση...

Ερώτηση: σε κοινόχρηστο πολυκατοικίας που είμαι elpedison win more for business Γ21 που προτείνετε να πάω; 

Για τι μηνιαία κατανάλωση μιλάμε?

25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχω 3 γνωστούς με απλό οικιακό, που επίσης δε βγήκε λογαριασμός το Δεκέμβριο

1 με ΚΟΤ, έλαβε λογαριασμό κανονικά.

Κι έναν με Γ21 που επίσης πήρε κανονικά.

Θα πρότεινα να κάνετε αίτημα στο myrae με αιτιολογία 'Τη συχνότητα του λογαριασμού', ζητήστε να σας πούνε με σαφήνεια (κι όχι αόριστα) πότε θα εκδωθεί λογαριασμός. Και η απάντηση τους να είναι γραπτή, όχι μέσω τηλεφώνου.

Σίγουρα ένα τηλεφώνημα δεν βλάπτει.

Εμένα ο λογαριασμός έπρεπε να είχε εκδοθεί 20 Δεκεμβρίου. Είναι καθυστέρηση εννοείται αλλά όχι υπερβολικη.

Δημοσ.
17 minutes ago, mikepaltri said:

Για σταθερό, protergia value safe 6M (θα είναι διαθέσιμο για υπογραφή μέχρι 17/1, μετά καταργούνται τα 6μηνα μπλε) https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-safe/

Υπάρχει και το κίτρινο της Volton (protect) με 0.09 και 9 ευρώ πάγιο https://volton.gr/services/volton-yellow-protect-business-21/ αλλά η τιμή θα ισχύει μέχρι 28/2, μετά γίνεται ρητροπρόγραμμα και θα πρέπει να αλλάξεις ξανά πάροχο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για τι μηνιαία κατανάλωση μιλάμε?

Σίγουρα ένα τηλεφώνημα δεν βλάπτει.

Εμένα ο λογαριασμός έπρεπε να είχε εκδοθεί 20 Δεκεμβρίου. Είναι καθυστέρηση εννοείται αλλά όχι υπερβολικη.

Τον τελευταίο μήνα γύρω στις 600-700kwh λόγω θέρμανσης. Έπρεπε να εκδοθεί 15 Δεκεμβρίου!!!

Δημοσ.
Στις 2/1/2025 στις 12:07 ΜΜ, Green Dragon είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σκεφτόμουνα να πάρω το κίτρινο nrg simple στα 0,089 σταθερά έως 31/03 για σπίτι, αλλά από ότι είδα στο excel αναφέρεται σαν συμφερότερο το zenith power home select. Σωστά το ερμηνεύω το excel;

Μέση μηνιαία κατανάλωση τελευταίου τετραμήνου:  ημερήσιο 125kvh - νυχτερινό  40kvh

Καλησπέρα, πως μπορώ να δω κ εγώ το excel?

Στις 2/1/2025 στις 12:08 ΜΜ, juanjk είπε

Ότι δεν ενημερώνουν για την εκκρεμότητα είναι αλήθεια, έχει ακουστεί κι από άλλο μέλος πρόσφατα. Πιθανότατα πέρασε συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ για την τακτή καταμέτρηση μέχρι να καταχωρήσουν αυτοί την αίτηση για ενεργοποίηση και βγήκε μικρότερη αυτή που είχες δώσει στην αίτηση για αυτό χρειάζονται νεότερη για να εγκριθεί το αίτημα. Σε αυτόν τον πάροχο λαμβάνεις ένα μήνυμα ότι καταχωρησαν το αίτημα δεδδηε και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου για ενεργοποίηση οπότε αν μερικές μέρες πχ 5+ μετά την αίτηση δεν λαμβάνεις την ειδοποίηση είναι σημάδι ότι κάτι συμβαίνει.

Το nrg simple είναι στα 0,089 με πάγιο 3,5 έως 5€ ανάλογα αν έχεις πάγια ή ebill.

Το zenith power home select είναι στα 0,085 με πάγιο 5€ αλλά με δώρο τα πάγια του 1ου, 2ου, 4ου, 5ου μήνα κλπ. (το promo με δωρεάν κάποια πάγια θα δούμε αν θα το συνεχίσουν και το Γενάρη)

Οπότε ναι οριακά βγαίνει πιο φθηνό το select, απλώς έχεις σταθερή τιμή έως τέλος Φλεβάρη, όχι Μάρτη

Καλησπέρα, οι τιμες στην enrgy ή τη zenith, είναι τελικές ή υπάρχει και διακύμανση?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, giannisder είπε

Καλησπέρα, πως μπορώ να δω κ εγώ το excel?

Καλησπέρα, οι τιμες στην enrgy ή τη zenith, είναι τελικές ή υπάρχει και διακύμανση?

Δεν υπάρχει καμία διακύμανση στην τιμή έως 28/02 στη ζενίθ και έως 31/03 στην NRG. Μετά χρειάζεται αλλαγή γιατί γίνεται κυμαινόμενο και ακριβό. Το excel σύγκρισης αν αφορά το δικό μου υπάρχει σε λινκ στην υπογραφή μου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

Δεν υπάρχει καμία διακύμανση στην τιμή έως 28/02 στη ζενίθ και έως 31/03 στην NRG. Μετά χρειάζεται αλλαγή γιατί γίνεται κυμαινόμενο και ακριβό. Το excel σύγκρισης αν αφορά το δικό μου υπάρχει σε λινκ στην υπογραφή μου 

Σ ευχαριστώ πολύ!! Δ γνωρίζω πως να πάω στην υπογραφή σου για να δω το link, αν σ είναι εύκολο εξήγησε μου όταν βρεις χρόνο!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannisder είπε

Σ ευχαριστώ πολύ!! Δ γνωρίζω πως να πάω στην υπογραφή σου για να δω το link, αν σ είναι εύκολο εξήγησε μου όταν βρεις χρόνο!!

Δεν φαίνεται από κινητό η υπογραφή αλλά μέσω υπολογιστή ή στο κινητό αν ο browser έχει επιλογή  desktop site.

Επεξ/σία από ioio
Δημοσ.

Καλησπέρα. To Power Home Direct Plus διαφημίζει στο site της Zenith ακόμα το "Δώρο τα 6 πρώτα πάγια & Έκπτωση Συνέπειας",

ενώ αν κατεβάσεις του ειδικούς όρους γράφει «promo δώρο 6 πάγια» μέχρι 31.12.2024. Γνωρίζει κάποιος αν εξακολουθεί να τρέχει η προσφορά με δώρο τα 6 πρώτα πάγια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Tokalon είπε

Καλησπέρα. To Power Home Direct Plus διαφημίζει στο site της Zenith ακόμα το "Δώρο τα 6 πρώτα πάγια & Έκπτωση Συνέπειας",

ενώ αν κατεβάσεις του ειδικούς όρους γράφει «promo δώρο 6 πάγια» μέχρι 31.12.2024. Γνωρίζει κάποιος αν εξακολουθεί να τρέχει η προσφορά με δώρο τα 6 πρώτα πάγια;

Ξαναβαλανε μαλλον τα 6 παγια δωρο. Εκπτωση συνεπειας ανεκαθεν ειχε, το θεμα ειναι αν τη παιρνει απο τον 1ο λογαριασμο, απ οτι ειδε συμφορουμοτης πιο παλια δεν τη βαζουν στον 1ο λογαριασμο ( οποτε ακολουθουν τον ορο "εκπτωση συνεπειας" κατα γραμμα ) 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ξαναβαλανε μαλλον τα 6 παγια δωρο. Εκπτωση συνεπειας ανεκαθεν ειχε, το θεμα ειναι αν τη παιρνει απο τον 1ο λογαριασμο, απ οτι ειδε συμφορουμοτης πιο παλια δεν τη βαζουν στον 1ο λογαριασμο ( οποτε ακολουθουν τον ορο "εκπτωση συνεπειας" κατα γραμμα ) 

η protergia στα μπλε της αποδίδει την έκπτωση συνέπειας από τον 1ο λογαριασμό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tokalon είπε

Iσχύουν ακόμη αλλά δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε.

13 λεπτά πριν, Greg29M είπε

η protergia στα μπλε της αποδίδει την έκπτωση συνέπειας από τον 1ο λογαριασμό;

Ναι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/12/2024 στις 8:46 ΜΜ, definitio είπε

Σήμερα ολοκλήρωσα την ψηφιακή υπογραφή του συμβολαίου στη Protergia...πόσο θέλει για να ενεργοποιηθεί;

...επίσης, περιμένω να μου στέιλουν αυτοί τα στοιχεία του λογαριασμού για να εγγραφώ στην ιστοσελίδα κ να συνδεθώ στην εφαρμογή ή κάνω εγγραφή με τα συναφή στοιχεία (email που δηλώθηκε, αριθμός παροχής, ΑΦΜ κοκ) από τώρα κι αντιστοιχίζεται ο λογαριασμός με το συμβόλαιο;

Καλησπέρα,

εκανα αιτηση 14/10/24,προβλεπόταν να ενεργοποιηθεί 21/10,τελικά ολοκληρώθηκε απο ΔΕΔΗΕ η μεταβαση 13/11,το καλοσωρισμα απο Protergia  με μνμ ήρθε 19/11,όπου αναφεροταν ο αρ,της καινούριας παροχής΄.

(Η δικαιολογια του ΔΕΔΗΕ για την καθυστέρηση ήταν οτι δεν άνοιγε κανείς την πορτα της πολυκατοικίας...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...