Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Οι @bilham & @conne ξέρουν πότε τελειώνει το Power Home της Ζενίθ; Την Κυριακή; Ή έχουμε και την άλλη βδομάδα;

Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση

• Like 2
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η δώρο κάρτα που δίνει η Elpedison σε συνδέσεις σε καταστήματα είναι διαφορετική από την Edenred μέσω Δεθ;

Μπορεί κάποιος να πάρει και τις δύο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, speedobear είπε

Η δώρο κάρτα που δίνει η Elpedison σε συνδέσεις σε καταστήματα είναι διαφορετική από την Edenred μέσω Δεθ;

Μπορεί κάποιος να πάρει και τις δύο ;

Αφού θα αφορά μια παροχή πως να πάρει κάποιος δύο δωροκάρτες?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα κάποιον να με κατευθύνει σχετικά με το ποια εταιρεία να διαλέξω για ρεύμα. Μόλις ξεκίνησα να νοικιάζω ένα σπίτι 32 τμ και θα ήθελα να μου πείτε ποια εταιρεία και ποιο πρόγραμμα με συμφέρει περισσότερο οικονομικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vriphs είπε

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα κάποιον να με κατευθύνει σχετικά με το ποια εταιρεία να διαλέξω για ρεύμα. Μόλις ξεκίνησα να νοικιάζω ένα σπίτι 32 τμ και θα ήθελα να μου πείτε ποια εταιρεία και ποιο πρόγραμμα με συμφέρει περισσότερο οικονομικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Φαντάζομαι σπίτι 32 τμ θα είναι μικρή η κατανάλωση που θα κανετε; 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Vriphs είπε

Πάρε της Ζενίθ home smart night που τρεχει ακομη, για ενα 12μηνο διχως μηνιατικα παγια, εγγυηση μηδενικη με παγια εντολη και 40% εκπτωση στη τιμη προμηθειας, 5% εκπτωση συνεπειας και εκτος απροοπτου και κρατικη επιδοτηση ... κιτρινο και οποτε γουσταρεις το αλλαζεις αν δεν εισαι ικανοποιημενος... νεξτττ !!!!! 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, Vriphs said:

Υπήρχε ένα excel που έγραφε όλους τους παρόχους με τις τρέχοντες τιμές και έβλεπες πιο ήταν πιο οικονομικο.......αλλά δε το βρίσκω.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ζενιθ μου στέλνει μηνύματα με μία γλυκιά αφέλεια.. γλυκιά μου Ζενιθ... και εγώ νιώθω πράγματα για εσένα.. για την ακρίβεια ήσουν για μένα τόσο καλή.. και τίμια.. δεν υποσχέθηκες πολλά.. μου δόθηκες όπως ήσουν.. λιτή και απέριττη...  και απλά ταριάξαμε με φυσικότητα.. ξέρω οτι βαθιά μέσα σου με θέλεις απεγνωσμένα, και ας μου στέλνεις τυπικά μηνύματα... αν ήταν αλλιώς δεν θα έμπαινες στον κόπο.. ξέρω οτι σιγοβράζει η καρδούλα σου για μένα... πόσο κρίμα.. πόσο κρίμα που η Ελπε πιο ώριμη και ελκυστική μου πήρε τα μυαλά. το ξέρω ότι θα με πετάξει.. αλλα δεν μπορώ να πάω πίσω στα αρχέγονα... θα την ακολουθήσω γνωρίζοντας οτι μπορεί να πληγωθώ, ή και να σκοτωθώ ακόμα... γλυκό μνου ελαφάκι ζενίθ .. δεν πείραξες ποτέ κανέναν.. είσαι τόσο τίμια και καθαρή.. ό,τι κι αν λένε για σένα.. 

Επεξ/σία από Cmg__
  • Haha 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Η Ζενιθ μου στέλνει μηνύματα με μία γλυκιά αφέλεια.. γλυκιά μου Ζενιθ... και εγώ νιώθω πράγματα για εσένα.. για την ακρίβεια ήσουν για μένα τόσο καλή.. και τίμια.. δεν υποσχέθηκες πολλά.. μου δόθηκες όπως ήσουν.. λιτή και απέριττη...  και απλά ταριάξαμε με φυσικότητα.. ξέρω οτι βαθιά μέσα σου με θέλεις απεγνωσμένα, και ας μου στέλνεις τυπικά μηνύματα... αν ήταν αλλιώς δεν θα έμπαινες στον κόπο.. ξέρω οτι σιγοβράζει η καρδούλα σου για μένα... πόσο κρίμα.. πόσο κρίμα που η Ελπε πιο ώριμη και ελκυστική μου πήρε τα μυαλά. το ξέρω ότι θα με πετάξει.. αλλα δεν μπορώ να πάω πίσω στα αρχέγονα... θα την ακολουθήσω γνωρίζοντας οτι μπορεί να πληγωθώ, ή και να σκοτωθώ ακόμα... γλυκό μνου ελαφάκι ζενίθ .. δεν πείραξες ποτέ κανέναν.. είσαι τόσο τίμια και καθαρή.. ό,τι κι αν λένε για σένα..

Βρε παρακαλά να σου έρθει η επιταγή πριν πιάσουν τα κρύα γιατί σε βλέπω στο βουνό να κόβεις ξύλα για το τζάκι🤣

Αν πάρει δύο μήνες ή επιταγή μπορεί και να πληρώσοουμε τα ίδια στην αγαπητή ζενιθ σε σχεση με flex και δεκαευρω πάγιο. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Τηλεφωνο σε 2 καταστηματα ελπε.

Σχετικα ιδιες απαντήσεις.

Καρτα ενδερεδ πιστωτική προπληρωμενη 50 ευρω, αμεσα με την ενεργοποιηση, σε παθρνουν τηλεφωνο να παραλαβεις απο καταστημα.

Αραγε να ισχυει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Βρε παρακαλά να σου έρθει η επιταγή πριν πιάσουν τα κρύα γιατί σε βλέπω στο βουνό να κόβεις ξύλα για το τζάκι🤣

Αν πάρει δύο μήνες ή επιταγή μπορεί και να πληρώσοουμε τα ίδια στην αγαπητή ζενιθ σε σχεση με flex και δεκαευρω πάγιο. 

αν το αγιάζι με χτυπήσει, ίσως αναπόφευκτα παραδοθώ σε μία μακροχρόνια σχέση..

Δεν θα πάψω όμως ποτε να αναπολώ..

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, katsios2010 είπε

Τηλεφωνο σε 2 καταστηματα ελπε.

Σχετικα ιδιες απαντήσεις.

Καρτα ενδερεδ πιστωτική προπληρωμενη 50 ευρω, αμεσα με την ενεργοποιηση, σε παθρνουν τηλεφωνο να παραλαβεις απο καταστημα.

Αραγε να ισχυει;

Με την ενεργοποίηση?!

Όποιος το κάνει μας ενημερώνει,γιατί σίγουρα θα έχει ενεργοποιηθεί πριν λήξει η προσφορά. 

Και μια παρακληση σε όσους έχουν λάβει λογαριασμό ζενιθ στο smart night.

Ας ανεβάσει κάποιος εκκαθαριστικο λογαριασμό να εξακριβωσουμε κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

αν το αγιάζι με χτυπήσει, ίσως αναπόφευκτα παραδοθώ σε μία μακροχρόνια σχέση..

Δεν θα πάψω όμως ποτε να αναπολώ..

Ποιητής? 

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...