Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

καλησπέρα , που να πάμε το εξοχικο τώρα που δεν θα είναι κανεις μέχρι το καλοκαιρι ? ρευμα έχει όλο το χρονο το σπιτι , είναι στον ηρων εδώ και ένα μήνα , πριν το είχα ελπέντισον

Μηδενικό πάγιο έχει η Elpedison (κίτρινο). Μπορείς να πας εκεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Σε ποιο προγραμμα? Δεν βλέπω κάτι.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Και η ζενιθ έχει δώρο το πάγιο στο smart night.Για τσέκαρε μήπως μπορείς να πάρεις κάνα win back (δώρο 15/μήνα)αν ήσουν πελάτης το τελευταίο δίμηνο από elpedison για το smart zero,αφου θα έχεις χαμηλές καταναλώσεις.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και η ζενιθ έχει δώρο το πάγιο στο smart night.Για τσέκαρε μήπως μπορείς να πάρεις κάνα win back (δώρο 15/μήνα)αν ήσουν πελάτης το τελευταίο δίμηνο από elpedison για το smart zero,αφου θα έχεις χαμηλές καταναλώσεις.

Ναι αλλά το smart zero έχει και 20 λεπτά... Το smart night 10??

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, conne είπε

Γι αυτό είπα αν δικαιούται τα 15 ευρώ έκπτωση σαν πελάτης που επιστρέφει και με τη λογική ότι η κατανάλωση του είναι ελάχιστη σε κλειστό σπίτι...αλλιώς δε συζητάμε τη διαφορά στην τιμή kwh.

Δημοσ.

Και συνέβη το απίστευτο. Ενώ ήμουν Ήρων, είχα πάει ΕΛΠΕ λόγω δώρων καλοκαίρι. Τέλη Αυγούστου ξαναπήγα Ήρων για μπονους εγγραφής αλλά στη βδομάδα είχα καλή αντιπρόταση από ΕΛΠΕ και ξαναπήγα. Για μια βδομάδα που ήμουν Ήρων (και όχι στο solar) και ενώ δεν είχε καν περάσει 6μηνο και δεν είχε βγει καν πρώτος λογαριασμός, μπήκε το μπόνους εγγραφής και εκδόθηκε πιστωτικός λογαριασμός -28 ευρώ. Απίστευτο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skylouros είπε

Και συνέβη το απίστευτο. Ενώ ήμουν Ήρων, είχα πάει ΕΛΠΕ λόγω δώρων καλοκαίρι. Τέλη Αυγούστου ξαναπήγα Ήρων για μπονους εγγραφής αλλά στη βδομάδα είχα καλή αντιπρόταση από ΕΛΠΕ και ξαναπήγα. Για μια βδομάδα που ήμουν Ήρων (και όχι στο solar) και ενώ δεν είχε καν περάσει 6μηνο και δεν είχε βγει καν πρώτος λογαριασμός, μπήκε το μπόνους εγγραφής και εκδόθηκε πιστωτικός λογαριασμός -28 ευρώ. Απίστευτο 

Αναφέρθηκε και από άλλα μέλη ότι πήραν το 50αρικο στο one (παρότι είχαν ξαναπαρει εντός 6μηνου)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε
8 λεπτά πριν, conne είπε

Γι αυτό είπα αν δικαιούται τα 15 ευρώ έκπτωση σαν πελάτης που επιστρέφει και με τη λογική ότι η κατανάλωση του είναι ελάχιστη σε κλειστό σπίτι...αλλιώς δε συζητάμε τη διαφορά στην τιμή kwh

Αα οκ. Soz

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iliata2410 είπε

εχθές με πήραν απο ηρων επειδή ήμουν παλιός πελάτης τους,να με κανουν αυτό για 6 μηνες

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/blue-generous-home/

Ναι και δώρο τα πάγια μάλλον (100€ σε 10 μήνες δηλαδή). Αυτό προτείνουν σε αυτούς που κάνουν αντιπροσφορά 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Αναφέρθηκε και από άλλα μέλη ότι πήραν το 50αρικο στο one (παρότι είχαν ξαναπαρει εντός 6μηνου)

Ναι. Αλλά εγώ ήμουν απλά μια βδομάδα και χωρίς να περιμένω καν να εκδοθεί έστω πρώτος λογαριασμός. Ένας βγήκε μόλις ως τελικος για μια βδομάδα και αρνητικός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ναι. Αλλά εγώ ήμουν απλά μια βδομάδα και χωρίς να περιμένω καν να εκδοθεί έστω πρώτος λογαριασμός. Ένας βγήκε μόλις ως τελικος για μια βδομάδα και αρνητικός.

Δεν έχει σημασία...από τη στιγμή που αποδίδει τα 50 θα το έκανε ακόμα κι αν καθόσουν για 3 μέρες.Μου έχει τύχει κι εμένα στο παρελθόν να κάτσω 4 ημέρες και να ξαναγυρίσω elpe ,λόγω προσφοράς ξαναπαιρνοντας το 50αρικο.Αστο κάβα για την επόμενη φορά (θα ζητήσεις να μεταφερθεί το πιστωτικό σου υπόλοιπο στη νέα παροχή)

7 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

εχθές με πήραν απο ηρων επειδή ήμουν παλιός πελάτης τους,να με κανουν αυτό για 6 μηνες

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/blue-generous-home/

Αν περιλαμβάνει και τα 100 ευρώ δώρο (σπαστά σε 10 μήνες)  που ανεφερε και ο φίλος είναι μια από τις καλές επιλογές σε σταθερά προγράμματα που παίζουν αυτό το διάστημα.,αν ψάχνεις κάτι τέτοιο.

6 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

Ναι και δώρο τα πάγια μάλλον (100€ σε 10 μήνες δηλαδή). Αυτό προτείνουν σε αυτούς που κάνουν αντιπροσφορά 

Καλώς ήρθες στο forum παρεμπιπτόντως. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, conne είπε

σε κλειστό σπιτι λιγο σε νοιάζει πόσο έχει.
Πάγια να γλυτώσεις είναι το ζητούμενο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, -netman- είπε

σε κλειστό σπιτι λιγο σε νοιάζει πόσο έχει.
Πάγια να γλυτώσεις είναι το ζητούμενο

Και το smart night της ζενιθ δωρεάν πάγιο έχει για 12 μήνες. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 μήνες είναι το πρόγραμμα ,πως θα σπασει για 10 μήνες; για τον φιλο που ειπε μιλάω για σταθερό στον ήρων

Επεξ/σία από iliata2410

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...