Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, johnkzr1999 said:

Καλησπέρα. Είμαι στο Value swift. Θέλω να πάω από σήμερα αύριο σε αυτό το value swift on time για τον Γενάρη για να μείνω στην τιμή των 0,09093. Που μπορώ να το βρω το πρόγραμμα; Να τους πάρω τηλ ή το έχει κάπου ;

Tηλέφωνο πάρε... αλλά αν σου αρχίσουν τα χαζά "άσε τηλέφωνο και θα σε καλέσουμε"... καλύτερα τράβα το απόγευμα σε ένα κατάστημα να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. Γιατί είσαι ήδη 3 μέρες στο ακριβό κι έρχεται ΣΚ συν αργία τη Δευτέρα.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Καλησπέρα. Είμαι στο Value swift. Θέλω να πάω από σήμερα αύριο σε αυτό το value swift on time για τον Γενάρη για να μείνω στην τιμή των 0,09093. Που μπορώ να το βρω το πρόγραμμα; Να τους πάρω τηλ ή το έχει κάπου ;

Και τελευταία ερώτηση. Θα προτείνατε να πάω στο value swift on time η στο μπλε 6μηνο με 0,085 ; Καίω περίπου 250 KWH τον μήνα τώρα χειμώνα λόγω air condision καλοκαίρι περίπου 150. 

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Tηλέφωνο πάρε... αλλά αν σου αρχίσουν τα χαζά "άσε τηλέφωνο και θα σε καλέσουμε"... καλύτερα τράβα το απόγευμα σε ένα κατάστημα να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα. Γιατί είσαι ήδη 3 μέρες στο ακριβό κι έρχεται ΣΚ συν αργία τη Δευτέρα.

Οκκ τώρα σε αυτό που είμαι έχω και τα -10€ από το bring a friend. Λογικά θα μεταφερθούν αν πάω είτε στο value swift on time είτε στο μπλε 6μηνο με 0,085

Δημοσ.
2 minutes ago, johnkzr1999 said:

Και τελευταία ερώτηση. Θα προτείνατε να πάω στο value swift on time η στο μπλε 6μηνο με 0,085 ; Καίω περίπου 250 KWH τον μήνα τώρα χειμώνα λόγω air condision καλοκαίρι περίπου 150. 

Αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί... αυτό το swift οn time θα ισχύει μόνο για Φεβρουάριο και το Μάρτιο θα βγάλουνε άλλο. Το μπλε συμφέρει αν έχεις μεγάλη κατανάλωση ή αν έχεις 5x10 δώρο για να γλυτώσεις τα πάγια.

2 minutes ago, johnkzr1999 said:

Οκκ τώρα σε αυτό που είμαι έχω και τα -10€ από το bring a friend. Λογικά θα μεταφερθούν αν πάω είτε στο value swift on time είτε στο μπλε 6μηνο με 0,085

Το 5x10 αναγραφόταν στη σύμβαση του swift την οποία καταργείς για να πάς στο καινούργιο πρόγραμμα. Υπάρχει περίπτωση να τα χάσεις τα υπόλοιπα 10άρικα... τουλάχιστον στην Elpedison αυτό συνέβαινε. Ίσως η Protergia να διατηρεί τα εναπομείναντα 10άρικα αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις με τον εκπρόσωπο.

Αυτό που δε χάνεις σίγουρα ότι τα ποσά που έχεις εξαργυρώσει στο bring a friend και τις προσκλήσεις που έχεις στείλει και είναι σε εκκρεμότητα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Με 200 περίπου τι θα προτείνεις;

Πήγα μόλις 6μηνο secure προτεργια.

0,85€ τιμή 9,90€ πάγιο. 

Τα -10€ από το bring a friend ισχύουν κανονικά.

Δημοσ.

Discuss... θα εκαιγε κανεις αυτη τη περιοδο το Zenith Smart Night -45% ( ισχυς ως 14.08.2025 ) προς χαριν του secure 6m της protergia ( μεσω bring a friend ), εν οψει των αλλαγων?! 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Discuss... θα εκαιγε κανεις αυτη τη περιοδο το Zenith Smart Night -45% ( ισχυς ως 14.08.2025 ) προς χαριν του secure 6m της protergia ( μεσω bring a friend ), εν οψει των αλλαγων?! 

Με τίποτα. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Menelegr είπε

Τρομάζω κάθε φορά που βλέπω τον λογαριασμό ...πάντα ηρεμιστικό πριν τον ανοίξω ....ζω σε ένα 55τμ και ούτε κουζίνα δεν έχω ...μου έρχονται κάτι 150αρια και έχω αρχίσει να θολώνω ......ΔΕΗ είμαι να αναφέρω...Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον πάροχο;

Μηνιαία κατανάλωση στο περίπου αλλά να είναι ακριβής?

Έκανα σήμερα αλλαγή παρόχου αλλά έδωσα εξ ανάγκης φωτογραφία προηγούμενων ημερών.

Θα κολλήσει αυτό την αίτηση?

Μετράει τελικά ο ΔΕΔΔΗΕ η πάμε με ότι δώσουμε?

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα και ευχαριστούμε για αυτή την καταπληκτική δουλεία που κάνετε

Για πολύ υψηλές καταναλώσεις, περίπου 9000 με 10000 kw τον χρόνο, τι θα μου προτείνατε?

Σκεφτόμουν για κάποιο σταθερό πρόγραμμα 12μηνών, ποια η γνώμη σας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω να μπω καιρό, υπάρχει ακόμα αυτό το εξελάκι που βάζαμε καταναλώσεις και έβγαζε τι μας συμφέρει; 

Και αν δεν υπάρχει, μπορεί κάποιος να μου πει τι συμφέρει για κατανάλωση 600 kwh/μήνα; Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος φίλος μπορεί να στείλει σύσταση για protergia. Το value secure εφόσον υπογράψουμε τώρα θα μείνει ανεπηρέαστο μέχρι τη λήξη του 6μηνου;

Πρόσκληση εληφθη, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.

Καλύτερο φοιτητικό τώρα? Είμαι στο ηρων yellow free student προς το παρών. Κατανάλωση περίπου 200 kwh τον μήνα ή και λιγότερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...