Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Πώς λέγεται τώρα το φθηνό κίτρινο της protergia? (δεν το βρίσκω στο site τους.)

Λέγεται value swift ontime, με τιμή για  Γενάρη 0,09093 αλλά εφόσον είναι κανείς συνεπής, αλλιώς πάει στα 0,1509. Εν τω μεταξύ είναι exante πρόγραμμα και δεν υπάρχει 03 του μήνα online στη σελίδα, πόσο νόμιμο είναι αυτό 😁

Δεν το συνιστώ πάντως, αφού το αλλάζει συνεχώς σε 8 μήνες έχει αλλάξει όνομα 4 φορές το πρόγραμμα «κράχτης» τους.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, juanjk είπε

Καλημέρα, καλή χρονιά επίσης.

Πάγια εντολή βάζεις αφού εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. Δεν χρεώνεσαι εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό αν στην αίτηση (2η σελίδα σύμβασης) έχει επιλεγεί η πάγια εντολή. Διαφορετικά αν δεν είναι επιλεγμένη η πάγια εντολή εκεί, τότε αναγκαστικά θα χρεωθείς εγγύηση, θα κάνεις την πάγια για να τρέξει και θα σου πιστωθεί η εγγύηση στον επόμενο λογαριασμό.

Ευχαριστώ. οκ. ειχε επιλεχθει το κουτακι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2025 στις 9:09 ΠΜ, juanjk είπε

Περιληπτικά, έχω εντοπίσει μέχρι τώρα τα παρακάτω και εντός της ημέρας θα ανανεώσω το excel με τα νέα προγράμματα.

• Για το exante Protergia value swift η τιμή έγινε κυμαινόμενη από 01/01/2025 βλ. εδώ
  • Ανακοινώθηκαν τα Protergia value secure 12Μ για σπίτι στα 0,099 με συνέπεια παγιο 9.90 και για Γ21 στα 0,119 με συνέπεια παγιο 9.90 και στα Γ22 0,149 με συνέπεια πάγιο 0.
  • Από 01/01 ισχύουν τα κίτρινα nrg simple στα 0,089 σταθερά έως 31/03 για σπίτι και στα 0,099 σταθερά έως 31/03 για Γ21/Γ23 παροχές
  • O HΡΩΝ διαθετει από σήμερα το generous home 2 6Μ πρόγραμμα με τιμές σε δύο κλίμακες 0-100KWh ανά μήνα και 101+ΚWH με τιμές 0,095/0,159 στις δύο κλίμακες, συμπεριλαμβανομένης συνέπειας 20%. Επίσης ανακοίνωσε και το yellow plus home κίτρινο με τη λογική υπολογισμού των πράσινων

Ολοκλήρωσα τις καταχωρήσεις των προγραμμάτων στο excel σύγκρισης.

Με παραξενεύει λίγο ο υπολογισμός του heron yellow plus για παροχές Γ22 και Γ23 >25KVA όπου προσφέρει δώρο έως 300KWh/μήνα κι έχει και μηδενικό πάγιο, δηλαδή για μικρές καταναλώσεις είναι μηδέν οι ανταγωνιστικές χρεώσεις. Δεν ξέρω αν κρύβεται κάτι άλλο πχ χρέωση ισχύος όπως των λογαριασμών ΔΕΗ αλλά δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο στους όρους.

25 λεπτά πριν, Greg29M είπε

επιδότηση για Γενάρη δεν παίζει ;

Στο ΥΠΕΝ και θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες, λογικά θα συνεχίσει η κρατική επιδότηση.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, juanjk είπε

Στο ΥΠΕΝ και θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες, λογικά θα συνεχίσει η κρατική επιδότηση.

Επίσης, στο value swift on time αν το υπογραψω σημερα και φυγω μες το γεναρη η τεσπα πριν βγει λογαριασμος Ιανουαριου θα με χρεωσουν για το μηνα αυτο με 0,15 ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Επίσης, στο value swift on time αν το υπογραψω σημερα και φυγω μες το γεναρη η τεσπα πριν βγει λογαριασμος Ιανουαριου θα με χρεωσουν για το μηνα αυτο με 0,15 ?

Xωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, η έκπτωση συνέπειας λογικά θα εφαρμοστεί εκ των προτέρων δηλαδή από τον 1ο λογαριασμό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

Xωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος, η έκπτωση συνέπειας λογικά θα εφαρμοστεί εκ των προτέρων δηλαδή από τον 1ο λογαριασμό.

αν είναι πιστωτικός είμαι συνεπής έτσι; 😀

@juanjk έχεις δίκιο! Εφαρμόζεται εκ των προτέρων! Ορίστε οι ειδικοί όροι έκπτωσης συνεπείς στον νέο on time! 

IMG_8383.jpeg

• Haha 2
Δημοσ.
Στις 1/1/2025 στις 3:05 ΜΜ, charlymp είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω το πρόγραμμα της zenith power home smart night εδώ και περίπου 4 μήνες. Επηδει διάβασα σε κάποια ποστ για λάθη στους λογαριασμούς, έριξα μια ματιά και διαπίστωσα ότι στο 1ο λογαριασμό , Οκτωβρίου αφαιρέθηκε απο το ποσό η κρατική επιδότηση, αλλά στους επόμενους 2 μήνες δλδ στους λογαριασμούς Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου  δεν αφαιρέθηκε. Αυτό γνωρίζει κανείς γιατί έγινε; Σταμάτησε; Μπορώ να κάνω κάτι; 

Καλή χρονιά σε όλους!! 

Επειδή το μήνυμα αυτό προσπεράστηκε και πιστεύω πολλοί είμαστε στη ζενίθ, κοιτάξτε τους λογαριασμούς σας, γιατί ούτε εγώ πήρα την κρατική επιδότηση και μάλιστα ούτε για τον Οκτώβρη, που πήρε ο φίλος και φυσικά ούτε Νοέμβρη και Δεκέμβρη με λογαριασμούς μηνιαίους εκκαθαριστικους, λόγω τηλεμέτρησης. Επίσης το ίδιο συνέβη στον λογαριασμό του πατέρα μου, της αδερφής μου και πολλών άλλων που γνωρίζω κάτι που κοιτάξαμε μόλις το αντιλήφθηκα. Σε όλους τους παραπάνω, έχουν εκδοθεί εκκαθαριστικοί λογαριασμοί. Έχουμε το smart night 40%.

• Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, magdalhnh said:

Καλή χρονιά σε όλους!! 

Επειδή το μήνυμα αυτό προσπεράστηκε και πιστεύω πολλοί είμαστε στη ζενίθ, κοιτάξτε τους λογαριασμούς σας, γιατί ούτε εγώ πήρα την κρατική επιδότηση και μάλιστα ούτε για τον Οκτώβρη, που πήρε ο φίλος και φυσικά ούτε Νοέμβρη και Δεκέμβρη με λογαριασμούς μηνιαίους εκκαθαριστικους, λόγω τηλεμέτρησης. Επίσης το ίδιο συνέβη στον λογαριασμό του πατέρα μου, της αδερφής μου και πολλών άλλων που γνωρίζω κάτι που κοιτάξαμε μόλις το αντιλήφθηκα. Σε όλους τους παραπάνω, έχουν εκδοθεί εκκαθαριστικοί λογαριασμοί. Έχουμε το smart night 40%.

κανονικά ποιούς μήνες δόθηκε κρατική επιδότηση που να είναι δημιοσευμένη (και όχι απλά αναγγελία ότι θα δοθεί επιδότηση);

Δημοσ.
1 ώρα πριν, magdalhnh είπε

Καλή χρονιά σε όλους!! 

Κρατική επιδότηση υπήρχε στις κιλοβατώρες που αφορούν τον μήνα Σεπτέμβριο,και τον Δεκέμβριο.Στις κιλοβατώρες που καταναλώθηκαν Οκτώβριος και Νοέμβριο είχε κοπεί .Του Σεπτεμβρίου μπήκανε κανονικά,ενώ του Δεκεμβρίου πράγματι δεν έχουν αφαιρεθεί.Εχω κάνει γραπτό αίτημα στην Ζενίθ αλλά και τηλεφωνικό και περιμένω την επίσημη απάντηση τους και θα ενημερώσω εδώ.

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, magdalhnh said:

Καλή χρονιά σε όλους!! 

Οι επιδότηση είναι αν πληρώνεις πάνω απ 0,15

Εδώ έχει τις τιμές, όποτε το βλέπω λογικό να μην έχει  μπει  για καταναλώσεις Οκτώβρη και Νοέμβρη,  λογικά θα το δεις στον λογαριασμό του Γενάρη που θα έχεις την κατανάλωση του Δεκέμβρη 

https://zenith.gr/media/bzkkikdq/power-home-start-ιστορικότητα-τιμής-ρεύματος-ιανουάριος-2025.pdf

Δημοσ.

Έχουν βγει εκκαθαριστικοί μέσα στον Δεκέμβρη. Κανονικα τώρα έπρεπε να επιδοθεί η επιδότηση του Δεκέμβρη. Για Οκτώβριο και Νοέμβριο δε γνώριζα ότι κόπηκε. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!! 

Δημοσ.

Τρομάζω κάθε φορά που βλέπω τον λογαριασμό ...πάντα ηρεμιστικό πριν τον ανοίξω ....ζω σε ένα 55τμ και ούτε κουζίνα δεν έχω ...μου έρχονται κάτι 150αρια και έχω αρχίσει να θολώνω ......ΔΕΗ είμαι να αναφέρω...Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον πάροχο;

Δημοσ.
8 minutes ago, magdalhnh said:

Έχουν βγει εκκαθαριστικοί μέσα στον Δεκέμβρη. Κανονικα τώρα έπρεπε να επιδοθεί η επιδότηση του Δεκέμβρη. Για Οκτώβριο και Νοέμβριο δε γνώριζα ότι κόπηκε. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!! 

Ο λογαριασμός λέει απο πότε μέχρι πότε είναι η κατανάλωση,  τουλάχιστον σε εμένα είναι ενας μήνας πίσω,  εκδόση  27/12 κατανάλωση εως 6/11

Δημοσ.
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Λέγεται value swift ontime, με τιμή για  Γενάρη 0,09093 αλλά εφόσον είναι κανείς συνεπής, αλλιώς πάει στα 0,1509. Εν τω μεταξύ είναι exante πρόγραμμα και δεν υπάρχει 03 του μήνα online στη σελίδα, πόσο νόμιμο είναι αυτό 😁

Δεν το συνιστώ πάντως, αφού το αλλάζει συνεχώς σε 8 μήνες έχει αλλάξει όνομα 4 φορές το πρόγραμμα «κράχτης» τους.

Καλησπέρα. Είμαι στο Value swift. Θέλω να πάω από σήμερα αύριο σε αυτό το value swift on time για τον Γενάρη για να μείνω στην τιμή των 0,09093. Που μπορώ να το βρω το πρόγραμμα; Να τους πάρω τηλ ή το έχει κάπου ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...