Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι θα αλλάξει τελικά στα μπλε 6μηνα συμβόλαια; 

Διάβασα ότι θα αλλάξουν σε κίτρινα! 

Αυτό θα ισχύσει και στα υπάρχοντα 6μηνα;

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Εδώ λέει ότι απλά δεν θα τα διαθέτουν σε νέους πελάτες..

Η πιο άμεση παρέμβαση που θα τεθεί σε εφαρμογή θα είναι οι «τίτλοι τέλους» στα μπλε (σταθερά) τιμολόγια με διάρκεια μικρότερη από 12μηνο, καθώς όπως έχει γράψει το Insider.gr, η Ρυθμιστική Αρχή (ΡΑΑΕΥ) έχει ήδη ενημερώσει τους προμηθευτές πως τα συγκεκριμένα προϊόντα θα πρέπει να αποσυρθούν από τις 17 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, οι εταιρείες θα σταματήσουν να διαθέτουν σε νέους πελάτες 6μηνα ή 8μηνα προϊόντα σταθερής χρέωσης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Στα ήδη ενεργά πιθανοτατα δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι το πέρας του 6μηνου. 

Ο,τι διατίθεται για ενεργοποίηση από 17/01 ως 6μηνο σταθερό θα πρέπει να είναι σε χρώμα καναρινί και άρα χωρίς δέσμευση. Ελπίζουμε αυτό να μην επηρεάσει αρνητικά σε τιμή τα εμπορικά διαθέσιμα 6μηνα προγράμματα .

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Η πιο άμεση παρέμβαση που θα τεθεί σε εφαρμογή θα είναι οι «τίτλοι τέλους» στα μπλε (σταθερά) τιμολόγια με διάρκεια μικρότερη από 12μηνο, καθώς όπως έχει γράψει το Insider.gr, η Ρυθμιστική Αρχή (ΡΑΑΕΥ) έχει ήδη ενημερώσει τους προμηθευτές πως τα συγκεκριμένα προϊόντα θα πρέπει να αποσυρθούν από τις 17 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, οι εταιρείες θα σταματήσουν να διαθέτουν σε νέους πελάτες 6μηνα ή 8μηνα προϊόντα σταθερής χρέωσης.

Απ' ότι τελικά καταλαβαίνω μάλλον τα υπάρχοντα 6μηνα μπλε συμβόλαια θα συνεχίσουν να ισχύουν μέχρι τη λήξη τους! 

Θα μπορούν οι εταιρείες να παρέχουν και μετά τις 17 Ιανουαρίου 6μηνα απλά πρέπει να είναι κίτρινα! 

Edit: Πρόλαβε απαντησε και ο φίλος @juanjk

Επεξ/σία από Titarasaudi
  • Like 2
Δημοσ.

To καινούργιο μπλε της protergia (Value Secure 12M) έχει τιμή 0.099 με συνέπεια, αρχική 0.169. Σαφώς χειρότερο απ'τα Value Secure και Value Safe 6μηνα. 

Αν βγάλουν κίτρινο με 6μηνη κλειδωμένη τιμή, θεωρώ ότι θα είναι πιο ακριβό εφόσον δε θα έχει ρήτρα αποχώρησης.

Εγώ που έχω το Value Safe 6M απ'τον Αύγουστο, θα πάρω τηλέφωνο να κάνω αλλαγή/επέκταση στο Value Secure 6M (εννοείται θα βεβαιωθώ να μη χρεώσουν ρήτρα στο τωρινό).

Εναλλακτικά μάς βλέπω να κάνουμε τράμπες σε 2μηνα - 3μηνα της Volton και της Elpe.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To καινούργιο μπλε της protergia (Value Secure 12M) έχει τιμή 0.099 με συνέπεια, αρχική 0.169. Σαφώς χειρότερο απ'τα Value Secure και Value Safe 6μηνα. 

Αν βγάλουν κίτρινο με 6μηνη κλειδωμένη τιμή, θεωρώ ότι θα είναι πιο ακριβό εφόσον δε θα έχει ρήτρα αποχώρησης.

Εγώ που έχω το Value Safe 6M απ'τον Αύγουστο, θα πάρω τηλέφωνο να κάνω αλλαγή/επέκταση στο Value Secure 6M (εννοείται θα βεβαιωθώ να μη χρεώσουν ρήτρα στο τωρινό).

Εναλλακτικά μάς βλέπω να κάνουμε τράμπες σε 2μηνα - 3μηνα της Volton και της Elpe.

Από τα τέλη Ιουλίου είχα και εγώ Value Safe 6M το οποίο έληγε τέλη Ιανουαρίου του 25. Πριν 2 εβδομάδες με πήραν μόνοι τους απ' την Protergia και μου πρότειναν το Secure 6M χωρίς ρήτρες αποχώρησης για το Value Safe που ήμουν και εννοείται η έκπτωση συνέπειας απ' τον 1ο λογαριασμό. 

Το δέχτηκα αμέσως! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xariskk24 είπε

η ρααευ τι κολλημα ειχε με τα 6μηνα;

υπερ του πελατη ηταν τα περισσοτερα. με το 12μηνο αναγκαστικα θα ανεβασουν την τιμη καθως θα ειναι πιο μεγαλο το ρισκο.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
7 minutes ago, The_Judas said:

η ρααευ τι κολλημα ειχε με τα 6μηνα;

Είναι ευρωπαϊκή οδηγία ότι τα σταθερά με ρήτρα πρέπει να είναι 12 μηνα.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια εχω μείνει εδω και μερικούς μηνες στην ΗΡΩΝ yellow free home πιστεύεται αξίζει να παω καπου αλλου? Οι καταναλώσεις μου ειναι περίπου 500 kwh ?

Δημοσ.
7 minutes ago, skaros1 said:

Παιδια εχω μείνει εδω και μερικούς μηνες στην ΗΡΩΝ yellow free home πιστεύεται αξίζει να παω καπου αλλου? Οι καταναλώσεις μου ειναι περίπου 500 kwh ?

Για 2μηνα έχει η Ζενιθ το select και η volton το protect. 

Για 1 μήνα +50 δώρο, η elpedison το win more.

Αν δε θες πολλά πέρα δώθε κλείσε μπλε σταθερό... πχ η protergia έχει 6μηνο το Secure με 0.085 και παίρνεις και 5x10 δώρο αν κάνεις την αίτηση μέσω σύστασης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Protergia συσταση εχουμε για 2 παροχες ; pm

Edit:

Ελαβα, ευχαριστω

Επεξ/σία από Jason13
Δημοσ.

Καλημερα και Καλη χρονια.

Ενεργοποιηθηκα σε Protergia και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος -αν υπαρχει τροπος- πως βαζω παγια εντολη χωρις να εχω λογαριασμο. Για αποφυγη εγγυησης.

Δημοσ.

Καλημέρα, καλή χρονιά επίσης.

Πάγια εντολή βάζεις αφού εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός. Δεν χρεώνεσαι εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό αν στην αίτηση (2η σελίδα σύμβασης) έχει επιλεγεί η πάγια εντολή. Διαφορετικά αν δεν είναι επιλεγμένη η πάγια εντολή εκεί, τότε αναγκαστικά θα χρεωθείς εγγύηση, θα κάνεις την πάγια για να τρέξει και θα σου πιστωθεί η εγγύηση στον επόμενο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα θέλω και εγω για 2 παροχες τη σύσταση για το Protergia Secure με 0.85 για 6 μηνες.

edit, μου έστειλε ένα παιδι. ευχαριστω.

Επεξ/σία από StormGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...