Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liopyr είπε

Είμαι Γ1 οικιακό στην ΔΕΗ, και επειδή λόγω αντλίας + μωρού που έρχεται αυτές τις μέρες (θερμοσίφωνες και πλυντήρια φουλ) υπολογίζω να πολλαπλασιαστεί η κατανάλωση, σκέφτομαι να πάω σε εναλλακτικό πάροχο, μιας και η διαφορά στην τιμή κιλοβατώρας αν κάψω 800 kwh σε ένα μήνα θα είναι σημαντικό ποσό.

Απ'όσο βλέπω στο excel, η protergia φαίνεται να έχει τις καλύτερες χρεώσεις στο value secure 6M, που έχει 0,085 για 6 μήνες. Υπάρχουν τίποτα κρυφές χρεώσεις που μπορεί να μην βλέπω, π.χ αύξηση τιμής μετά από κάποια κατανάλωση;

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Όχι δεν έχει κρυφές χρεώσεις. Είναι σταθερή η χρέωση για όσο κάψεις. Τρέχει κ το bring a friend  που με πρόσκληση κερδίζεις 50ευρω στο λογαριασμό σου οπότε σχεδόν μηδενιζεις το παγιο

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liopyr είπε

Είμαι Γ1 οικιακό στην ΔΕΗ, και επειδή λόγω αντλίας + μωρού που έρχεται αυτές τις μέρες (θερμοσίφωνες και πλυντήρια φουλ) υπολογίζω να πολλαπλασιαστεί η κατανάλωση, σκέφτομαι να πάω σε εναλλακτικό πάροχο, μιας και η διαφορά στην τιμή κιλοβατώρας αν κάψω 800 kwh σε ένα μήνα θα είναι σημαντικό ποσό.

Απ'όσο βλέπω στο excel, η protergia φαίνεται να έχει τις καλύτερες χρεώσεις στο value secure 6M, που έχει 0,085 για 6 μήνες. Υπάρχουν τίποτα κρυφές χρεώσεις που μπορεί να μην βλέπω, π.χ αύξηση τιμής μετά από κάποια κατανάλωση;

Δεν έχει κρυφές χρεώσεις, απλά αυξημένο πάγιο (9,90).

Με τόσο μεγάλες καταναλώσεις σίγουρα θα πρέπει να βρεις φθηνότερο παροχο από τη ΔΕΗ.Η protergia είναι μια καλή απιλογη για 6μηνο.Ζητα από κάποιον στο forum να σου στείλει σύσταση να πάρεις τα 50 ευρώ σπαστά για 5 μήνες,ώστε να μηδενίσει το πάγιο.

Μετά υπάρχει και το 12μηνο της ζενιθ σε σταθερό επίσης.(με συνεπεια όμως)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Και η protergia έχει προϋπόθεση συνέπειας, η οποία στην πράξη είναι να μην αφήνω λογαριασμούς να λήγουν; Υπάρχει κάποια παγίδα, π.χ να πληρωθούν x λογαριασμοί πριν θεωρηθώ "συνεπής" πελάτης;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liopyr είπε

Ευχαριστώ. Και η protergia έχει προϋπόθεση συνέπειας, η οποία στην πράξη είναι να μην αφήνω λογαριασμούς να λήγουν; Υπάρχει κάποια παγίδα, π.χ να πληρωθούν x λογαριασμοί πριν θεωρηθώ "συνεπής" πελάτης;

Η protergia αποδίδει εκ των προτέρων τη συνέπεια. Αν μπληρωνεις λοιπόν εμπρόθεσμα είσαι και συνεπής. 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Titarasaudi said:

Καλησπέρα παιδιά! 

Ξέρει μήπως κανείς αν η Protergia έχει κάποιο καλό επαγγελματικό πρόγραμμα; 

Επίσης ξέρουμε αν ισχύει η "Πρόσκληση σε φιλο" της Protergia αν ο αποδέκτης έχει επαγγελματική γραμμή; 

Εγώ έχω κλείσει 4 μήνες στο Value Safe... https://www.protergia.gr/epixeirhsh/epaggelmatiko-reuma/protergia-epaggelmatiko-1-value-safe/

Mια χαρά είναι το 0.115 αν πάρεις 5 x 10 δώρο και πατσίσεις τα πάγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ίδια ναι η κρατική επιδότηση. Μόνο τα μπλε δεν λαμβάνουν κρατική επιδότηση.

4 ώρες πριν, Titarasaudi είπε

Καλησπέρα παιδιά! 

Ξέρει μήπως κανείς αν η Protergia έχει κάποιο καλό επαγγελματικό πρόγραμμα; 

Επίσης ξέρουμε αν ισχύει η "Πρόσκληση σε φιλο" της Protergia αν ο αποδέκτης έχει επαγγελματική γραμμή; 

Λαμβάνεις χωρίς πρόβλημα το bring a friend και σε επαγγελματική παροχή. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, μην μου στέλνετε άλλα pm για την protergia, αν αποφασισω να πάω θα εφαρμόσω το referral στο πρώτο pm που μου ήρθε, ευχαριστώ! :)

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Η ΤΕΑ Δεκεμβρίου έκλεισε στα 129,81 (του Οκτώβρη ήταν 90,06 και του Νοέμβρη στα 137,42)
  • Επιλέγοντας Ιανουάριος 25 στο excel μου για σύγκριση βλέπετε πλέον τις τιμές των exante προγραμμάτων.

Περιληπτικά, έχω εντοπίσει μέχρι τώρα τα παρακάτω και εντός της ημέρας θα ανανεώσω το excel με τα νέα προγράμματα.

• Για το exante Protergia value swift η τιμή έγινε κυμαινόμενη από 01/01/2025 βλ. εδώ
  • Ανακοινώθηκαν τα Protergia value secure 12Μ για σπίτι στα 0,099 με συνέπεια παγιο 9.90 και για Γ21 στα 0,119 με συνέπεια παγιο 9.90 και στα Γ22 0,149 με συνέπεια πάγιο 0.
  • Από 01/01 ισχύουν τα κίτρινα nrg simple στα 0,089 σταθερά έως 31/03 για σπίτι και στα 0,099 σταθερά έως 31/03 για Γ21/Γ23 παροχές
  • O HΡΩΝ διαθετει από σήμερα το generous home 2 6Μ πρόγραμμα με τιμές σε δύο κλίμακες 0-100KWh ανά μήνα και 101+ΚWH με τιμές 0,095/0,159 στις δύο κλίμακες, συμπεριλαμβανομένης συνέπειας 20%. Επίσης ανακοίνωσε και το yellow plus home κίτρινο με τη λογική υπολογισμού των πράσινων
Επεξ/σία από juanjk
  • Like 8
  • Thanks 5
Δημοσ.

Σε επικοινωνία με ελπεντισον για το που μας πετάξανε (από 1/1) έχοντας το bright up μου είπαν ότι μας βάλανε στο smart(προσοχή πάνω από 20 λεπτά /kwh)... 

Έτσι κάναμε την αλλαγή σε win more 2 εύκολα τηλεφωνικός και βλέπουμε τι παίζει μέχρι τέλη Γενάρη και πράττουμε αναλόγως ! 

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω κάνει αίτημα σε protergia για το Protergia Value Secure 6M με υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέσω email εδώ και 12 ημέρες. Τους στέλνω email και μου λένε πως έχει απορριφθεί το αίτημα μου (χωρίς να μου το έχουν πει) και μου ζήτησαν εκ νέου φωτογραφία από το μετρητή; Έχει τύχει σε κανέναν τέτοια "εξυπηρέτηση" από Protergia για να ξέρω τι με περιμένει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Σκεφτόμουνα να πάρω το κίτρινο nrg simple στα 0,089 σταθερά έως 31/03 για σπίτι, αλλά από ότι είδα στο excel αναφέρεται σαν συμφερότερο το zenith power home select. Σωστά το ερμηνεύω το excel;

Μέση μηνιαία κατανάλωση τελευταίου τετραμήνου:  ημερήσιο 125kvh - νυχτερινό  40kvh

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι δεν ενημερώνουν για την εκκρεμότητα είναι αλήθεια, έχει ακουστεί κι από άλλο μέλος πρόσφατα. Πιθανότατα πέρασε συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ για την τακτή καταμέτρηση μέχρι να καταχωρήσουν αυτοί την αίτηση για ενεργοποίηση και βγήκε μικρότερη αυτή που είχες δώσει στην αίτηση για αυτό χρειάζονται νεότερη για να εγκριθεί το αίτημα. Σε αυτόν τον πάροχο λαμβάνεις ένα μήνυμα ότι καταχωρησαν το αίτημα δεδδηε και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου για ενεργοποίηση οπότε αν μερικές μέρες πχ 5+ μετά την αίτηση δεν λαμβάνεις την ειδοποίηση είναι σημάδι ότι κάτι συμβαίνει.

8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα σε όλους. Σκεφτόμουνα να πάρω το κίτρινο nrg simple στα 0,089 σταθερά έως 31/03 για σπίτι, αλλά από ότι είδα στο excel αναφέρεται σαν συμφερότερο το zenith power home select. Σωστά το ερμηνεύω το excel;

Το nrg simple είναι στα 0,089 με πάγιο 3,5 έως 5€ ανάλογα αν έχεις πάγια ή ebill.

Το zenith power home select είναι στα 0,085 με πάγιο 5€ αλλά με δώρο τα πάγια του 1ου, 2ου, 4ου, 5ου μήνα κλπ. (το promo με δωρεάν κάποια πάγια θα δούμε αν θα το συνεχίσουν και το Γενάρη)

Οπότε ναι οριακά βγαίνει πιο φθηνό το select, απλώς έχεις σταθερή τιμή έως τέλος Φλεβάρη, όχι Μάρτη

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός από το να μας καλέσουν οι ίδιοι από το τμήμα ανανεώσεων της protergia ? Γιατί αφήνουμε αιτήματα και χρεωνόμαστε 10 μέρες στο κυμαινόμενο μέχρι να μας πάρουν που είναι παράνομο...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, juanjk είπε

.................Το nrg simple είναι στα 0,089 με πάγιο 3,5 έως 5€ ανάλογα αν έχεις πάγια ή ebill.

Το zenith power home select είναι στα 0,085 με πάγιο 5€ αλλά με δώρο τα πάγια του 1ου, 2ου, 4ου, 5ου μήνα.

Οπότε ναι οριακά βγαίνει πιο φθηνό το select, απλώς έχεις σταθερή τιμή έως τέλος Φλεβάρη, όχι Μάρτη

Αυτά τα δύο προγράμματα έχουν ορισμένη διάρκεια συμβολαίου;;  Νομίζω πως το nrg simple όχι, το zenith δεν ξέρω τι διάρκεια έχει και αν υπάρχει τέλος πρόωρης διακοπής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...