Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, sdikr είπε

έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία που τραβάνε,  όποτε όχι δεν θα τραβήξει

Αν το πληρώσουμε αλλού με μετρητά αλλά ενεργοποιήσουμε και πάγια, η πάγια θα ενεργοποιηθεί αν δεν βρει ποσό να τραβήξει; 

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να ενεργοποιηθεί η πάγια για να επιστραφεί η εγγύηση.

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Είχα συμβόλαιο για ηλεκτρικό ρεύμα που έληξε τον Νοέμβριο του 2024. Άρα μπορώ να κάνω απευθείας αίτηση σε καινούργιο πάροχο. Σωστά;

Τι μου προτείνετε σαν καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.
Στις 30/12/2024 στις 8:20 ΜΜ, juanjk είπε

Όσον αφορά τις ρυθμιζόμενες κρατήστε μικρό καλάθι, πιστεύω είναι πιο πιθανό να αυξηθούν 😋

Καλη Χρονια με Υγεια παιδαραδες μου! Μας βρηκε με μειωμενο αεριο εκ Ρωσσιας η νεα χρονια, να το γυρισουμε λετε σε κανενα σταθερο εστω 6μηνιτικο?! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Αυτές τις επιλογές σκεφτόμουν κι εγώ εχθές και τελικά απλά ανανέωσα για 6 μηνες το bright (χωρίς 50ρικο, όσες φορές κι αν επεμεινα να το ζητάω) και τελείωσα, δεν είχα όρεξη για ρίσκα. 

Σε δύο μήνες που μπορεί να καταργηθούν τα 6μηνα μπλε, μπορεί να βγει και επιλογή για να την κάνουμε αζημιως αν συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα τότε. Να δούμε βέβαια τι θα γίνει και με τις τιμές τώρα που διαβάζω ότι έκλεισε η στρόφιγγα του φυσικού αερίου. Αν και δεν ξέρω αν και πόσο μας επηρεάζει άμεσα σαν χώρα, θα δείξει.

Είπαν ότι η ΤΕΑ Δεκεμβρίου μειώθηκε 

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω το πρόγραμμα της zenith power home smart night εδώ και περίπου 4 μήνες. Επηδει διάβασα σε κάποια ποστ για λάθη στους λογαριασμούς, έριξα μια ματιά και διαπίστωσα ότι στο 1ο λογαριασμό , Οκτωβρίου αφαιρέθηκε απο το ποσό η κρατική επιδότηση, αλλά στους επόμενους 2 μήνες δλδ στους λογαριασμούς Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου  δεν αφαιρέθηκε. Αυτό γνωρίζει κανείς γιατί έγινε; Σταμάτησε; Μπορώ να κάνω κάτι; 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, juanjk είπε

Ότι δεν θα μείνει προβλέπω έτσι όπως το γράψανε. Το άλλο θα είναι με συνέπεια, δηλαδή άλλο πρόγραμμα. 

Οκκ . Άντε να ανέβουν οι τιμές στην ραε να δούμε. Αν ισχύει αυτό κατευθείαν αλλαγή από το value swift σε αυτό το value swift on time με συνέπεια. 

Να ρωτήσω έχω που έχω τα 10€ για 5 μήνες με το bring a friend αν αλλάξω τώρα τιμολόγιο εντός της προτεργια συνεχίζει κανονικά η προσφορά σωστά ?

Θα ανέβουν σήμερα η αύριο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά!

Είχα συμβόλαιο για ηλεκτρικό ρεύμα που έληξε τον Νοέμβριο του 2024. Άρα μπορώ να κάνω απευθείας αίτηση σε καινούργιο πάροχο. Σωστά;

Τι μου προτείνετε σαν καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή;

Κάποιος μπορεί να απαντήσει; Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnkzr1999 είπε

Οκκ . Άντε να ανέβουν οι τιμές στην ραε να δούμε. Αν ισχύει αυτό κατευθείαν αλλαγή από το value swift σε αυτό το value swift on time με συνέπεια. 

Να ρωτήσω έχω που έχω τα 10€ για 5 μήνες με το bring a friend αν αλλάξω τώρα τιμολόγιο εντός της προτεργια συνεχίζει κανονικά η προσφορά σωστά ?

Θα ανέβουν σήμερα η αύριο ?

Την προτεργια θα ρωτήσεις και μάλιστα γραπτά 

58 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Κάποιος μπορεί να απαντήσει; Ευχαριστώ. 

Η ερώτηση σου πάραειναι αόριστη 

Δημοσ.
3 hours ago, 1comment said:

Αν το πληρώσουμε αλλού με μετρητά αλλά ενεργοποιήσουμε και πάγια, η πάγια θα ενεργοποιηθεί αν δεν βρει ποσό να τραβήξει; 

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να ενεργοποιηθεί η πάγια για να επιστραφεί η εγγύηση.

Αν το κάνεις μέσα απο τα συστήματα του παρόχου θα το δεί άμεσα, αν το κάνεις απο την τράπεζα μπορεί και να αργήσει, σε κάθε περίπτωση θα σου επιστραφεί η εγγύηση όταν το δει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

......Η ερώτηση σου πάραειναι αόριστη 

Έχεις δίκιο. Το πρώτο ερώτημα είναι αν μπορώ να προχωρήσω άμεσα σε σύμβαση με κάποιον πάροχο, εφόσον η σύμβαση με τον τωρινό έχει λήξει από τον Νοέμβριο;

Το δεύτερο είναι: Με κατανάλωση τελευταίου τετραμήνου ( 21/08/2024 έως 18/12/2024 ) ημερήσιο 501 KWH και νυχτερινό 160 KWH συνολικά και πληρωμή λογαριασμών με πάγια εντολή, σε ποιον πάροχο και ποιο πρόγραμμα να κοιτάξω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν έχει λήξει η σύμβαση σου είσαι ελεύθερος εκτός αν είχες 6μηνο heron που το ανανεώνει αυτόματα για 6 μήνες και συνεχίζει η δέσμευση για άλλους 6 μήνες.

Με την κατανάλωση σου προτείνω 6μηνο ή 12μηνο μπλε. 

Εναλλακτικά από κίτρινα zenith power home select με σταθερή τιμη έως Τέλος φλεβαρη ή NRG simple 2.0 με σταθερή τιμή έως τέλος Μάρτη και μετά βλέπεις ξανά την αγορά για νέο πρόγραμμα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Έχεις δίκιο. Το πρώτο ερώτημα είναι αν μπορώ να προχωρήσω άμεσα σε σύμβαση με κάποιον πάροχο, εφόσον η σύμβαση με τον τωρινό έχει λήξει από τον Νοέμβριο;

Το δεύτερο είναι: Με κατανάλωση τελευταίου τετραμήνου ( 21/08/2024 έως 18/12/2024 ) ημερήσιο 501 KWH και νυχτερινό 160 KWH συνολικά και πληρωμή λογαριασμών με πάγια εντολή, σε ποιον πάροχο και ποιο πρόγραμμα να κοιτάξω. Ευχαριστώ.

Πας όπου θες, έτσι και αλλιώς.

Περιμένε 2 ημέρες γιατί ΤΩΡΑ γίνονται οι ανακοινώσεις των παροχών ρεύματος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Ξέρει μήπως κανείς αν η Protergia έχει κάποιο καλό επαγγελματικό πρόγραμμα; 

Επίσης ξέρουμε αν ισχύει η "Πρόσκληση σε φιλο" της Protergia αν ο αποδέκτης έχει επαγγελματική γραμμή; 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αν έχει λήξει η σύμβαση σου είσαι ελεύθερος εκτός αν είχες 6μηνο heron που το ανανεώνει αυτόματα για 6 μήνες και συνεχίζει η δέσμευση για άλλους 6 μήνες.

Με την κατανάλωση σου προτείνω 6μηνο ή 12μηνο μπλε. 

Εναλλακτικά από κίτρινα zenith power home select με σταθερή τιμη έως Τέλος φλεβαρη ή NRG simple 2.0 με σταθερή τιμή έως τέλος Μάρτη και μετά βλέπεις ξανά την αγορά για νέο πρόγραμμα. 

Με βάση τις προτάσεις σας, νομίζω ότι θα προτιμήσω το NRG simple 2.0 με σταθερή τιμή έως τέλος Μάρτη

56 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

........

Περιμένε 2 ημέρες γιατί ΤΩΡΑ γίνονται οι ανακοινώσεις των παροχών ρεύματος.

Πληροφοριακά για να μαθαίνω, μπορεί μετά από δύο μέρες να υπάρξουν νέα προγράμματα ή να αναπροσαρμόσουν οι πάροχοι τις τιμές στα ήδη υπάρχοντα; Τι εννοείς ότι μπορεί να γίνει;

Σας ευχαριστώ και τους δύο!

Δημοσ.

Είμαι Γ1 οικιακό στην ΔΕΗ, και επειδή λόγω αντλίας + μωρού που έρχεται αυτές τις μέρες (θερμοσίφωνες και πλυντήρια φουλ) υπολογίζω να πολλαπλασιαστεί η κατανάλωση, σκέφτομαι να πάω σε εναλλακτικό πάροχο, μιας και η διαφορά στην τιμή κιλοβατώρας αν κάψω 800 kwh σε ένα μήνα θα είναι σημαντικό ποσό.

Απ'όσο βλέπω στο excel, η protergia φαίνεται να έχει τις καλύτερες χρεώσεις στο value secure 6M, που έχει 0,085 για 6 μήνες. Υπάρχουν τίποτα κρυφές χρεώσεις που μπορεί να μην βλέπω, π.χ αύξηση τιμής μετά από κάποια κατανάλωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...