Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ngeronikolos είπε

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Ερώτηση. Λήγει το σταθερό εξάμηνο της elpedison σήμερα το βράδυ 🌃 🌃, αλλά δεν έκανα κάτι.... Ξέρει κάνεις που θα μας ρίξουν(πράσινο, κίτρινο)???

Στους όρους του bright up ανεγραφαν ότι θα γίνει κίτρινο. 

3 ώρες πριν, 1comment είπε

Σε ληγμένο πρώτο λογ/σμο (από 20-12) αν βάλουμε τώρα πληρωμή με πάγια θα τα τραβήξει; Ή επειδή έληξε πρέπει να το πληρώσουμε κανονικά; Έλεγα να βάλω πάγια ώστε να αφερεθεί και η εγγύηση. Το θέμα είναι αν θα πληρωθεί άμεσα το ληγμένο.

Δεν θα πληρωθεί ο ληγμένος λογαριασμός επειδή η πάγια μπήκε μετά τη λήξη του 

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Καλή χρονιά να έχουμε!! Έχει βγει μήπως η τιμή για το Κίτρινο Value swift της Protergia για τον Ιανουάριο; Ξέρει κανείς ;

Και κάτι άλλο. Στην Protergia βάζετε μέτρηση ; Και αν κάθε πότε; Ο λογαριασμός ποσό του μήνα έρχεται και για ποια περίοδο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, juanjk είπε

Στους όρους του bright up ανεγραφαν ότι θα γίνει κίτρινο. 

Δηλαδή κίτρινο Νοέμβριος 2024 0,20554€

5€ πάγιο???

Δρομοοοοοο

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Santass είπε

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στον αντιλογισμο του Νοεμβριου με συνέπεια να μου πηγαίνει η KWh για το Νοέμβριο στα 0,135. Στην τηλεφωνική επικοινωνία δεν καταλάβαιναν καν τι τους ελεγα. Γι αυτο αν βγαλεις άκρη ενημέρωσε μας για να το δούμε και εμείς αλλά φαίνεται ότι ειναι bug των λογαριασμών που βγάζουν αυτο.

και σε μενα τα ίδια
φαινεται να υπάρχει καποιο bug
Αν εχετε καποια ενημερωση γραψτε για να ξέρουμε πως να κινηθούμε

Επεξ/σία από antykaps
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnkzr1999 είπε

Καλησπέρα!! Καλή χρονιά να έχουμε!! Έχει βγει μήπως η τιμή για το Κίτρινο Value swift της Protergia για τον Ιανουάριο; Ξέρει κανείς ;

Και κάτι άλλο. Στην Protergia βάζετε μέτρηση ; Και αν κάθε πότε; Ο λογαριασμός ποσό του μήνα έρχεται και για ποια περίοδο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Θα γνωρίζουμε αύριο ή μεθαύριο σίγουρα. Πάντως στο τελευταίο δελτίο τύπου αναφέρει ότι μένει ίδια η τιμή για το "value swift on time με συνέπεια", μάλλον αυτό σημαίνει ότι το παλαιό θα γίνει κυμαινόμενο αλλά δεν είμαι βέβαιος απλώς πιθανολογω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. 

Στον εκκαθαριστικό τον πρώτο υπάρχει επιδότηση κράτους για τον Οκτώβριο. Στους επόμενους 2 λογαριασμούς(έναντι και εκκαθ.) δεν θα έπρεπε να υπάρχει ξανά για τις υπόλοιπες μέρες του Οκτωβρίου;

Παραθέτω φώτο των τριών λογαριασμών με χρονολογική σειρά. Πέρα από αυτό λείπει και η έκπτωση συνέπειας, θα το ψάξω και αυτό.

Edit: τώρα μόλις είδα ότι ο λογαριασμός έληγε 7/11 και εγώ πλήρωσα 7/11 το βράδυ οπότε επειδή η πληρωμή έγινε την επόμενη μέρα το θεωρουν εκπρόθεσμο. Μπορώ να κάνω κάτι σε αυτήνν την περίπτωση;

Screenshot 2024-12-31 220255.png

Screenshot 2024-12-31 220408.png

Screenshot 2024-12-31 220446.png

Επεξ/σία από zestikios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnkzr1999 είπε

Τι εννοείς δεν κατάλαβα 

Ότι το κίτρινο Value swift με 0,09093€ θα μένει στην ίδια τιμή ;

Ότι δεν θα μείνει προβλέπω έτσι όπως το γράψανε. Το άλλο θα είναι με συνέπεια, δηλαδή άλλο πρόγραμμα. 

Δημοσ.

Καλη χρονια με Υγεια και ευτυχια σε σας και τις οικογενειες σας (κι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ενημερωση που μου προσφερετε)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, zestikios είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. 

Στον εκκαθαριστικό τον πρώτο υπάρχει επιδότηση κράτους για τον Οκτώβριο. Στους επόμενους 2 λογαριασμούς(έναντι και εκκαθ.) δεν θα έπρεπε να υπάρχει ξανά για τις υπόλοιπες μέρες του Οκτωβρίου;

Παραθέτω φώτο των τριών λογαριασμών με χρονολογική σειρά. Πέρα από αυτό λείπει και η έκπτωση συνέπειας, θα το ψάξω και αυτό.

Edit: τώρα μόλις είδα ότι ο λογαριασμός έληγε 7/11 και εγώ πλήρωσα 7/11 το βράδυ οπότε επειδή η πληρωμή έγινε την επόμενη μέρα το θεωρουν εκπρόθεσμο. Μπορώ να κάνω κάτι σε αυτήνν την περίπτωση;

Screenshot 2024-12-31 220255.png

Screenshot 2024-12-31 220408.png

Screenshot 2024-12-31 220446.png

Το βράδυ, τι ώρα?

Είναι θέμα τράπεζας.

Αυτή αναγράφει ΜΕΤΑ από ποια ώρα οι πληρωμές λογίζονται την επόμενη μέρα.

Άλλες λένε 20.00 άλλες 22.00.

Μόνο να βρεις υπάλληλο της τράπεζας να σου κάνει αντιλογισμο την ώρα 

Επεξ/σία από GREGORYMO
.
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως την έχω καταβρει με την ζενίθ.Συμπληρωνω 3 μήνες σήμερα στο smart night κι έχω λάβει 1 λογαριασμό μόνο για τον Οκτώβριο.2 μήνες Νοέμβριο Δεκέμβριο τζάμπα ρεύμα! δεν λένε να στείλουν λογαριασμό!😄 

Καλή χρονιά σε όλους!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ngeronikolos είπε

Ερώτηση. Λήγει το σταθερό εξάμηνο της elpedison σήμερα το βράδυ 🌃 🌃, αλλά δεν έκανα κάτι.... Ξέρει κάνεις που θα μας ρίξουν(πράσινο, κίτρινο)???

ακριβως το ιδιο κι εγω...

που παμε τωρα;

Δημοσ.
16 hours ago, ngeronikolos said:

6 minutes ago, ri3per said:

ακριβως το ιδιο κι εγω...

που παμε τωρα;

1η επιλογή: Παίρνετε αύριο την Elpedison και ζητάτε είτε το winmore είτε το 6μηνο μπλέ, αλλά με 50 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη (να αναγράφονται στη σύμβαση γιατί κανονικά είναι για νέους πελάτες μόνο).

2η επιλογή: Αν σας πούνε ότι δε παίρνετε 50άρικο, βάζετε προσωρινά το winmore (ώστε να μη χρεώνεστε κερατιάτικα στο πρόγραμμα που είστε τώρα) και στα καπάκια κάνετε αίτημα αλλαγής παρόχου μέσω σύστασης στη protergia (συμφέρει το bring a friend αν έχετε κι άλλους φίλους να φέρετε για να παίρνετε 50άρικα).

3η επιλογή: Κάνετε τώρα αίτηση στον HΡΩΝ μέσω econtract (για 50 ευρώ) στο Yellow Free που έχει μηδενικό πάγιο (ακριβή κιλοβατώρα). Αν αποστείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ μέχρι 10/1 (οριακά αλλά πιθανό), θα σας πάρει τηλέφωνο η Elpedison για νέα σύμβαση και θα σας δώσει και 50άρικο. Το ρίσκο είναι πως αν δε προλάβετε μέχρι τις 10/1 να κάνετε τη τράμπα, θα βγείτε χαμένοι.

Δημοσ.

Καλημερα και χρόνια πολλά.εστειλε η ελπε στον πεθερο μου μια επιστολη οτι θα τον πανε απο το πρασινο στο κιτρινο τιμολογιο. Εκεινος εχει επιλεξει το πρασινο πριν 1 μηνα και δεν θελει να παει σε κιτρινο. Τι να κανει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

1η επιλογή: Παίρνετε αύριο την Elpedison και ζητάτε είτε το winmore είτε το 6μηνο μπλέ, αλλά με 50 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη (να αναγράφονται στη σύμβαση γιατί κανονικά είναι για νέους πελάτες μόνο).

2η επιλογή: Αν σας πούνε ότι δε παίρνετε 50άρικο, βάζετε προσωρινά το winmore (ώστε να μη χρεώνεστε κερατιάτικα στο πρόγραμμα που είστε τώρα) και στα καπάκια κάνετε αίτημα αλλαγής παρόχου μέσω σύστασης στη protergia (συμφέρει το bring a friend αν έχετε κι άλλους φίλους να φέρετε για να παίρνετε 50άρικα).

3η επιλογή: Κάνετε τώρα αίτηση στον HΡΩΝ μέσω econtract (για 50 ευρώ) στο Yellow Free που έχει μηδενικό πάγιο (ακριβή κιλοβατώρα). Αν αποστείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ μέχρι 10/1 (οριακά αλλά πιθανό), θα σας πάρει τηλέφωνο η Elpedison για νέα σύμβαση και θα σας δώσει και 50άρικο. Το ρίσκο είναι πως αν δε προλάβετε μέχρι τις 10/1 να κάνετε τη τράμπα, θα βγείτε χαμένοι.

Αυτές τις επιλογές σκεφτόμουν κι εγώ εχθές και τελικά απλά ανανέωσα για 6 μηνες το bright (χωρίς 50ρικο, όσες φορές κι αν επεμεινα να το ζητάω) και τελείωσα, δεν είχα όρεξη για ρίσκα. 

Σε δύο μήνες που μπορεί να καταργηθούν τα 6μηνα μπλε, μπορεί να βγει και επιλογή για να την κάνουμε αζημιως αν συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα τότε. Να δούμε βέβαια τι θα γίνει και με τις τιμές τώρα που διαβάζω ότι έκλεισε η στρόφιγγα του φυσικού αερίου. Αν και δεν ξέρω αν και πόσο μας επηρεάζει άμεσα σαν χώρα, θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...