Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, gespi79 said:

Αυτη η συμφωνια που επιδοτουμε εμεις ολο αυτο το κολπο έχει ημερομηνια λήξης ή θα είναι εσαει;

Oταν χορτασουν οι παραγωγοι και οι εμποροι μαζι λεφτα ,

τοτε θα ληξει και προβλεπεται η ημερομηνια ληξης να ειναι εσαει...😜

2 hours ago, Stak5 said:

Ποιο θα είναι το κέρδος για το μέσο νοικοκυριό με 250 κιλοβατώρες;

Το μονο κερδος που μπορει να προκυψει, ειναι να μην αυξηθει εξισου οσο των μεγαλυτερων καταναλωσεων...

Απλα καθε φορα οι αυξησεις, χρονια τωρα, βαφτιζονται αναλογα με την συγκυρια, οτι εξυπηρετουν την μελλοντικη παντα μειωση τιμων μεσω καποιας επενδυσης αναγκαιας κλπ κλπ

• Like 3
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βγήκε λογαριασμός ζενίθ (smart home 40%) με ένδειξη μου. Δεν έχει μπει η κρατικη επιδότηση για 21 ημέρες μέσα στον Δεκέμβρη και 362kwh. Έκπτωση συνέπειας αποδίδουν μόνο στον έναντι μετά τον εκκαθαριστικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκπτωση συνεπειας αποδίδουν για τις κιλοβατώρες του εκκαθαριστικού στο λογαριασμό που εκδίδεται μετά τον εκκαθαριστικό και εφόσον έναντι και εκκαθαριστικός της ίδιας περιόδου έχουν εξοφληθεί εμπροθεσμα. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.

Το Power Home Smart Night της ZeniΘ με την ΤΕΑ Δεκεμβρίου να κλείνει στα 129,81 €/MWh, κλείνει χωρίς πάγιο και 45% έκπτωση στα 0,09758 €/KWh (ημέρα) και 0,09208€/KWh (νύχτα). Με την επιδότηση 0,015 €/KWh είναι στα 0,08258€/KWh (ημέρα) και 0,07708€/KWh (νύχτα).

• Like 7
Δημοσ.

ΖΕΝΙΘ smart night

Εμένα μου είχε έρθει έναντι για την περίοδο από 31/10-28/11 με τιμή 33,18 τα τράβηξαν από την πάγια και σήμερα μου ήρθε εκκαθαριστικός πάλι από 31/10-27/11 με τιμή 70,49… ΑΛΛΑ δεν μου έχουν αφαιρέσει τα 13,77 από τον έναντι λογαριασμό στον εκκαθαριστικό που είναι η αξία ρεύματος, δεν μου έχει αποδοθεί το 5% ούτε και η κρατική επιδότηση…. Εντωμεταξύ έβαλα καταναλώσεις στις 26/12 μέσα στο myZenith … τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν στον επόμενο θα αφαιρεθούν τα 13.77 από τον έναντι, αλλά όλα τα υπόλοιπα τι φάση;;; Κάνω κάτι ή περιμένω;;;

Δημοσ.

Μια μικρή ερώτηση για το διζωνικό.

Πως αναγνωρίζει ο μετρητής να βάζει ρεύμα στην ένδειξη 1.8.2 τις ώρες που πρέπει?
Με άλλα λόγια, για την αλλαγή του ωραρίου που λένε, θα πρέπει να ρθει συνεργείο για ρύθμιση ή θα γίνει αυτόματα μέσω του δικτύου?

Δημοσ.

Επικοινώνησα με τη ζενίθ για το πρόβλημα ότι δεν έχει μπει στο smart night 1,5 σεντς επιδότηση Δεκεμβρίου καθώς και για τον αντιλογισμό που έχει γίνει μεταξύ Νοεμβρίου για την τιμή της κιλοβατώρας που και εκεί δεν μπήκε και το 40% έκπτωσης δυστυχώς στο τηλεφωνικό κέντρο ήταν ανεπαρκής με αποτέλεσμα να καταχωρήσουν το αίτημα και να μου απαντήσει γραπτώς το ανάλογα τμήμα, δεν περιμένω βέβαια και πολλά.

Τα ποσά είναι μικρά και το σκέφτομαι για myrae ,Θα περιμένω όμως μην τυχόν απαντήσουν.

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Skerzos είπε

Πως αναγνωρίζει ο μετρητής να βάζει ρεύμα στην ένδειξη 1.8.2 τις ώρες που πρέπει?
Με άλλα λόγια, για την αλλαγή του ωραρίου που λένε, θα πρέπει να ρθει συνεργείο για ρύθμιση ή θα γίνει αυτόματα μέσω του δικτύου?

ΤΩΡΑ τι γίνεται?

Τους παίρνεις τηλέφωνο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Επικοινώνησα με τη ζενίθ για το πρόβλημα ότι δεν έχει μπει στο smart night 1,5 σεντς επιδότηση Δεκεμβρίου καθώς και για τον αντιλογισμό που έχει γίνει μεταξύ Νοεμβρίου για την τιμή της κιλοβατώρας που και εκεί δεν μπήκε και το 40% έκπτωσης δυστυχώς στο τηλεφωνικό κέντρο ήταν ανεπαρκής με αποτέλεσμα να καταχωρήσουν το αίτημα και να μου απαντήσει γραπτώς το ανάλογα τμήμα, δεν περιμένω βέβαια και πολλά.

Τα ποσά είναι μικρά και το σκέφτομαι για myrae ,Θα περιμένω όμως μην τυχόν απαντήσουν.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στον αντιλογισμο του Νοεμβριου με συνέπεια να μου πηγαίνει η KWh για το Νοέμβριο στα 0,135. Στην τηλεφωνική επικοινωνία δεν καταλάβαιναν καν τι τους ελεγα. Γι αυτο αν βγαλεις άκρη ενημέρωσε μας για να το δούμε και εμείς αλλά φαίνεται ότι ειναι bug των λογαριασμών που βγάζουν αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Santass είπε

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στον αντιλογισμο του Νοεμβριου με συνέπεια να μου πηγαίνει η KWh για το Νοέμβριο στα 0,135. Στην τηλεφωνική επικοινωνία δεν καταλάβαιναν καν τι τους ελεγα. Γι αυτο αν βγαλεις άκρη ενημέρωσε μας για να το δούμε και εμείς αλλά φαίνεται ότι ειναι bug των λογαριασμών που βγάζουν αυτο.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να απαντήσουν παρά μόνο μέσω myrae που προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει αν θα κινηθώ.Αν έχω νέα εννοείτε θα ενημερώσω.

Δημοσ.
1 hour ago, Skerzos said:

Δίνεται εντολή στον μετρητή απο κεντρικα και τώρα να αλλάξει σε Νυχτερινοί ή ημερήσιο,  αυτό θα γίνεται και μετά.

Σε εμένα με παλιό μετρήτη πχ υπάρχει εξτρά συσκευή που είναι συνδεμένη με το ρολοί  και το δίκτυο  και λαμβάνει εντολή για να πει στον μετρητή να το γυρίσει,  λίγο πιο δίπλα έχει νέο μετρητή που και αυτός είναι συνδεμένος

• Like 1
Δημοσ.

Σε ληγμένο πρώτο λογ/σμο (από 20-12) αν βάλουμε τώρα πληρωμή με πάγια θα τα τραβήξει; Ή επειδή έληξε πρέπει να το πληρώσουμε κανονικά; Έλεγα να βάλω πάγια ώστε να αφερεθεί και η εγγύηση. Το θέμα είναι αν θα πληρωθεί άμεσα το ληγμένο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1comment είπε

Σε ληγμένο πρώτο λογ/σμο (από 20-12) αν βάλουμε τώρα πληρωμή με πάγια θα τα τραβήξει; Ή επειδή έληξε πρέπει να το πληρώσουμε κανονικά; Έλεγα να βάλω πάγια ώστε να αφερεθεί και η εγγύηση. Το θέμα είναι αν θα πληρωθεί άμεσα το ληγμένο.

Κάντο και ότι γίνει.

Δημοσ.
37 minutes ago, 1comment said:

έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία που τραβάνε,  όποτε όχι δεν θα τραβήξει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...