Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος βαλει elpedison σταθερο στο ρευμα και σταθερο στο φ. αεριο θα παρει 50 + 50 ;

Επεξ/σία από The_Judas
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, καταχώρησα τις ενδείξεις του μετρητή μου (Ημερήσιο και Νυχτερινό) στις 10/12/2024 με "Αίτημα έκδοσης λογαριασμού με δήλωση ένδειξης κατανάλωσης" στην zenith..

Σήμερα είναι 26/12 και ακόμη δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Σας έχει συμβεί αυτό;

Υποτίθεται ότι αν δίνω ενδείξεις κάθε μήνα θα λαμβάνω και εκκαθαριστικό κάθε μήνα, όπως επιθυμώ, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται....

και κάτι ακόμη που αφορά όσους έχουν ηλεκτρικό ρεύμα απο zenith.  Όταν προσπαθώ να εισάγω ταυτόχρονα τις ενδείξεις του μετρητή μου (Ημερήσιο και Νυχτερινό) μέσω του myZenith app στο κινητό τηλέφωνο λαμβάνω μήνυμα σφάλματος (ότι έχει ήδη περαστεί η ένδειξη την ίδια ημέρα). Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι αναγκαστικά καταχωρώ ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση ταυτόχρονα. Σε συνδρομητή zentih και φίλο που δεν έχει νυχτερινό και περνάει μόνο την ημερήσια κατανάλωση δεν εμφανίζεται το πρόβλημα αυτό. Σε εσάς υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι ακόμα πληρώνεις για ρεύμα εσύ?😅

Πιστός στρατιώτης.

https://www.aldi-onlineshop.de/p/bifaziales-balkonkraftwerk-880-w-101023479/?nsctrid=v01MTQyMTExMjExMTExMTExMTEwMTQyMTAwMDAwMDAwMDYxNzM1MjM5ODgxY3JlYWRkZTQyMDQxMzc4MTQxNTM0MDM&cid=AF;retailAds;generisch;Link;;153403;AEC;52;;CG2;POE1;;;e

που θα πάει ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Αν καποιος βαλει elpedison σταθερο στο ρευμα και σταθερο στο φ. αεριο θα παρει 50 + 50 ;

Το promo με τα 50€ τμηματικά στο ρεύμα για παλιούς πελάτες σταμάτησε την Δευτέρα. Αν εννοείς τον Σκλαβενίτη ναι είναι για κάθε παροχή το 50€

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tempo είπε

Καλησπέρα, καταχώρησα τις ενδείξεις του μετρητή μου (Ημερήσιο και Νυχτερινό) στις 10/12/2024 με "Αίτημα έκδοσης λογαριασμού με δήλωση ένδειξης κατανάλωσης" στην zenith..

Σήμερα είναι 26/12 και ακόμη δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Σας έχει συμβεί αυτό;

Υποτίθεται ότι αν δίνω ενδείξεις κάθε μήνα θα λαμβάνω και εκκαθαριστικό κάθε μήνα, όπως επιθυμώ, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται....

και κάτι ακόμη που αφορά όσους έχουν ηλεκτρικό ρεύμα απο zenith.  Όταν προσπαθώ να εισάγω ταυτόχρονα τις ενδείξεις του μετρητή μου (Ημερήσιο και Νυχτερινό) μέσω του myZenith app στο κινητό τηλέφωνο λαμβάνω μήνυμα σφάλματος (ότι έχει ήδη περαστεί η ένδειξη την ίδια ημέρα). Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι αναγκαστικά καταχωρώ ημερήσια και νυχτερινή κατανάλωση ταυτόχρονα. Σε συνδρομητή zentih και φίλο που δεν έχει νυχτερινό και περνάει μόνο την ημερήσια κατανάλωση δεν εμφανίζεται το πρόβλημα αυτό. Σε εσάς υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα;

Ίδια περίπου.

Οι λογαριασμοί ζενίθ εκδίδονται στις 20 του μήνα.

Πιθανά λόγω Χριστούγεννων υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

Πιστεύω ότι ίσως την Παρασκευή 27 να βγούνε 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, barimagas είπε

Αιτήθηκα για το σταθερό της ζενίθ με το 2ήμερο ταξίδι δώρο, και αναφέρει στις όρους <<Για τους ηπειρωτικούς προορισμούς υποχρέωση των δικαιούχων είναι η καταβολή της ημιδιατροφής (2 γεύματα ανά άτομο, 35€-40€ ανά άτομο και ανά ημέρα διανυκτέρευσης>>

Δηλαδή 160€ για δωρεάν ταξίδι;; Και η ΕΛΠΕ δεν με έχει πάρει ακόμα για αντιπροσφορα.

Εχει ξαναγραφτει οτι στην ουσια δεν πρόκειται για δωρεάν ταξιδι

Δημοσ.

Έχω ψηφιακό μετρητή και Zenith πάροχο. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω εκκαθαριστικό κάθε μήνα και να πρέπει να καταχωρώ εγώ την κατανάλωση?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Έχω ψηφιακό μετρητή και Zenith πάροχο. Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω εκκαθαριστικό κάθε μήνα και να πρέπει να καταχωρώ εγώ την κατανάλωση?

Αν έπαιρνες λογαριασμό κάθε μήνα από τον προηγούμενο πάροχο, θα παίρνεις κάθε μήνα κι από την Ζενίθ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PhoneKiller είπε

ποτε μην βάζεις μόνος σου, ΄άσε τον δεδδηε, κανονικά ναι θα βγαίνει λογ. ΓΙΑ κάθε μήνα

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να κάνω μετάβαση σε προτέργια και μου έστειλαν το συμβόλαιο στο οποίο λέει εγγύηση 100 και καταβολή εγγύησης στο 1ο λογαριασμό. Εγώ θέλω να βάλω πάγια εντολή για να γλιτώσω την εγγύηση. Έπρεπε να ήταν τικαρισμένο το "Καταβολή εγγύησης με τον 1ο λογαριασμό";

Capture.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επισημα, τα ΣΚ δεν θα υπαρχει μειωμενο ωραριο... η δικαιολογια?! : "Δεν ειναι τεχνικα εφικτο"! Και επισημα βρηκανε τροπο να μας πετσοκοψουν ... 

Ταχαμου τα ΣΚ τις ιδιες ωρες δεν παραγεται φτηνοτερο ρευμα... ξεκουραζονται οι ΑΠΕ... 

Αρα εχουμε κ λεμε, Δ,Τ,Τ,Π,Π απο 8 ωρες παμε στις 6 ωρες μειωμενο, και ΣΚ απο 8 παμε στις 0 ωρες... 

Αρα 104 ωρες τον μηνα με το νεο διζωνικο βγαινουν οφφ...

Τραλαλαλαλλαλα

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Niko09 είπε

Mε 400 κιλοβατορες (οι 100 νυχτερινο) τι προτεινετε?

Ειμαι στο κιτρινο της ΔΕΗ νυχτερινο

Τι σκας?! Απο 1.2 δε θα σ νοιαζει κ τοσο...πφφφφ

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Και επισημα, τα ΣΚ δεν θα υπαρχει μειωμενο ωραριο... η δικαιολογια?! : "Δεν ειναι τεχνικα εφικτο"! Και επισημα βρηκανε τροπο να μας πετσοκοψουν ... 

Ταχαμου τα ΣΚ τις ιδιες ωρες δεν παραγεται φτηνοτερο ρευμα... ξεκουραζονται οι ΑΠΕ... 

Αρα εχουμε κ λεμε, Δ,Τ,Τ,Π,Π απο 8 ωρες παμε στις 6 ωρες μειωμενο, και ΣΚ απο 8 παμε στις 0 ωρες... 

Αρα 104 ωρες τον μηνα με το νεο διζωνικο βγαινουν οφφ...

Τραλαλαλαλλαλα

Το νέο διζωνικό τιμολόγιο θα έχει εφαρμογή ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...