Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/12/2024 at 21:14, juanjk said:

Θα σου έρθει μήνυμα ενεργοποίησης και μετά κάνε την εγγραφή στο myprotergia. Χρησιμοποιείς τα στοιχεία παροχής και δικά σου απλώς θέλουν 12 ψηφία για παροχή, το 12ο συνήθως είναι το μηδέν και το 11ο είναι αυτό που είχες στον προηγούμενο πάροχο+1.

Ολοκληρώνεται εντός 2-5 εργάσιμων η αλλαγή, μόλις εγκριθεί από το σύστημα του δεδδηε. 

Μού ήρθε πριν λίγο το μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή προμηθευτή (με το νέο αριθμό παροχής),

Spoiler

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣTHN PROTERGIA. H AΛΛAΓH ΠPOMHΘEYTH HΛEKTPIKOY PEYMATOΣ OΛOKΛHPΩΘHKE ΓIA THN KAINOYPIA ΠAPOXH ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣTIΣ 23/12. TMHMA EΞYΠHPETHΣHΣ ΠEΛATΩN 18311. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

αλλά όταν πάω να εγγραφώ εδω, μού βγάζει συνέχεια σφάλμα "Λάθος δεδομένα, προσπάθησε ξανά"...

...συμπληρώνω κωδικό πρόσβασης σύμφωνα τα αναφερόμενα κριτήρια, το email που είχα δηλώσει κατά την αίτηση κι όπου έρχονταν τα έγγραφα για υπογραφή, βάζω τον νέο αριθμό παροχής....δεν ξέρω τί γίνεται λάθος...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Power Home Direct Plus ήρθε ο πρώτος εκκαθαριστικός
ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 0.09 με την έκπτωση συνέπειας ;;; Γιατί μου το χρεώνει 0,123;;; θα μου τα επιστρέψει στον επόμενο;

Επίσης μου βάλανε και την εγγύηση μέσα, θα την πιστώσουν λογικά και αυτή στον επόμενο. Έχω δώσει στο τηλέφωνο IBAN για πάγια εντολη, και μου είπαν ότι εσωτερικά θα γίνει η πάγια εντολή, χωρίς να κάνω κάτι απο το ebanking. Ισχύει αυτό; Φοβάμαι μην βάλω πάγια και απο μόνος μου και μου τα ρουφάει 2πλα.

image.png.24bb30274291613750be36d23cc85515.png

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Cmg__ είπε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Power Home Direct Plus ήρθε ο πρώτος εκκαθαριστικός
ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 0.09 με την έκπτωση συνέπειας ;;; Γιατί μου το χρεώνει 0,123;;; θα μου τα επιστρέψει στον επόμενο;

Επίσης μου βάλανε και την εγγύηση μέσα, θα την πιστώσουν λογικά και αυτή στον επόμενο. Έχω δώσει στο τηλέφωνο IBAN για πάγια εντολη, και μου είπαν ότι εσωτερικά θα γίνει η πάγια εντολή, χωρίς να κάνω κάτι απο το ebanking. Ισχύει αυτό; Φοβάμαι μην βάλω πάγια και απο μόνος μου και μου τα ρουφάει 2πλα.

image.png.24bb30274291613750be36d23cc85515.png

Πώς θα έχεις έκπτωση συνέπειας αφού είναι ο 1' λογαριασμός ?

Δημοσ.
14 hours ago, definitio said:

Μού ήρθε πριν λίγο το μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή προμηθευτή (με το νέο αριθμό παροχής),

Reveal hidden contents

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣTHN PROTERGIA. H AΛΛAΓH ΠPOMHΘEYTH HΛEKTPIKOY PEYMATOΣ OΛOKΛHPΩΘHKE ΓIA THN KAINOYPIA ΠAPOXH ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣTIΣ 23/12. TMHMA EΞYΠHPETHΣHΣ ΠEΛATΩN 18311. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

αλλά όταν πάω να εγγραφώ εδω, μού βγάζει συνέχεια σφάλμα "Λάθος δεδομένα, προσπάθησε ξανά"...

...συμπληρώνω κωδικό πρόσβασης σύμφωνα τα αναφερόμενα κριτήρια, το email που είχα δηλώσει κατά την αίτηση κι όπου έρχονταν τα έγγραφα για υπογραφή, βάζω τον νέο αριθμό παροχής....δεν ξέρω τί γίνεται λάθος...

Ήθελε απλά να περάσουν κάποιες ώρες...νωρίς το πρωί μπόρεσα να εγγραφώ κανονικά.

Πελάτης της Protergia πλέον, για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, juanjk είπε

Χρόνια πολλά σε όλους! Κανονικά θα έπρεπε ναι να εφαρμόσουν την κρατική επιδότηση, δες και στον επόμενο λογαριασμό αν θα εφαρμοστεί, όπου θα γίνει η εκκαθάριση Δεκεμβρίου με βάση την πραγματική τιμή χονδρικής.

Θα πάρω ένα τηλέφωνο και αύριο και θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πώς θα έχεις έκπτωση συνέπειας αφού είναι ο 1' λογαριασμός ?

σωστά, θα μπει και η εγγύηση στον δεύτερο.

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ημερομηνία έκδοσης?

24/12 γιατι ρωτας;

15 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Έχω δώσει στο τηλέφωνο IBAN για πάγια εντολη, και μου είπαν ότι εσωτερικά θα γίνει η πάγια εντολή, χωρίς να κάνω κάτι απο το ebanking. Ισχύει αυτό; Φοβάμαι μην βάλω πάγια και απο μόνος μου και μου τα ρουφάει 2πλα.

Λένε ότι θα λειτουργεί κανονικά αυτή η πάγια. για να την ακυρώσω στέλνεις γραπτώς στη ζενίθ. όπως πρότεινε και ο κοράκιος σε άλλο φόρουμ, όσοι θέλουν να αποφύγουν προμήθεια πληρώνουν με κάρτα μέχρι μια εβδομάδα πριν. Ελπίζω να καταργηθούν οι προμήθειες προς δέκο απο ιανουάριο που λένε

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

24/12 γιατι ρωτας;

Περιμένω από 20/12 και ακόμα τίποτα 

57 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Λένε ότι θα λειτουργεί κανονικά αυτή η πάγια. για να την ακυρώσω στέλνεις γραπτώς στη ζενίθ. όπως πρότεινε και ο κοράκιος σε άλλο φόρουμ, όσοι θέλουν να αποφύγουν προμήθεια πληρώνουν με κάρτα μέχρι μια εβδομάδα πριν. Ελπίζω να καταργηθούν οι προμήθειες προς δέκο απο ιανουάριο που λένε

Πολύ φοβάμαι η πληρωμή ΔΕΚΟ και ΟΧΙ η προμήθεια τής πάγιας εντολής 

• Like 1
Δημοσ.

Αιτήθηκα για το σταθερό της ζενίθ με το 2ήμερο ταξίδι δώρο, και αναφέρει στις όρους <<Για τους ηπειρωτικούς προορισμούς υποχρέωση των δικαιούχων είναι η καταβολή της ημιδιατροφής (2 γεύματα ανά άτομο, 35€-40€ ανά άτομο και ανά ημέρα διανυκτέρευσης>>

Δηλαδή 160€ για δωρεάν ταξίδι;; Και η ΕΛΠΕ δεν με έχει πάρει ακόμα για αντιπροσφορα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Έχω μια ερώτηση εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Συμπληρώνω το e-contract για μεταφορά παροχής στο μπλε σταθερο προγραμμα της Zenith και μου ζηταει να συμπληρώσω τον αριθμο μετρητή, την ένδειξη μετρητή και μετα τον αριμό μετρητή νύχτας και την ένδειξη νύχτας. Δεν μπορώ να βρω αριθμό μετρητή νύχτας. Είναι ο ίδιος αριθμός με τον μετρητή μέρας; Δεν μιλάω για τις ενδείξεις αλλά για τον αριθμό μετρητή γιατί ζητάει 2;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kork είπε

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Έχω μια ερώτηση εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Συμπληρώνω το e-contract για μεταφορά παροχής στο μπλε σταθερο προγραμμα της Zenith και μου ζηταει να συμπληρώσω τον αριθμο μετρητή, την ένδειξη μετρητή και μετα τον αριμό μετρητή νύχτας και την ένδειξη νύχτας. Δεν μπορώ να βρω αριθμό μετρητή νύχτας. Είναι ο ίδιος αριθμός με τον μετρητή μέρας; Δεν μιλάω για τις ενδείξεις αλλά για τον αριθμό μετρητή γιατί ζητάει 2;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους

Παλιό αναλογικό μετρητή έχεις?Αν ναι ο ίδιος αριθμός είναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, MorcyGr είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλησπέρα σήμερα βγήκε ο 2ρος λογαριασμός από ζενίθ μπορεί, κάποιος να μου εξηγήσει γιατί βγήκαν 2 διαφορετική για την ίδια σχεδόν περίοδο? Να πω εδώ ότι δεν υπάρχει πουθενά στον δεύτερο τα 80€

Screenshot_20241225-212414_myZenith.jpg

Screenshot_20241225-212410_myZenith.jpg

02/12 εκδώσανε τον πρώτο που είναι έναντι με πρόβλεψη κατανάλωσης και μετά θυμήθηκαν στις 24/12 και εκδώσανε τον εκκαθαριστικό οπότε για αυτό φαίνεται το διάστημα κατανάλωσης ίδιο. Στον εκκαθαριστικό θα υπάρχει και μια εγγραφή με αρνητικό πόσο "Μείον έναντι" που λαμβάνει υπόψη τον έναντι.

3 ώρες πριν, mdkamael είπε

0.09743/0.09193 ( 0.08243/0.07693) 

Who can guess?!

Ένα πρόγραμμα που δεν το προσφέρουν πλέον 😋

2 ώρες πριν, barimagas είπε

Αιτήθηκα για το σταθερό της ζενίθ με το 2ήμερο ταξίδι δώρο, και αναφέρει στις όρους <<Για τους ηπειρωτικούς προορισμούς υποχρέωση των δικαιούχων είναι η καταβολή της ημιδιατροφής (2 γεύματα ανά άτομο, 35€-40€ ανά άτομο και ανά ημέρα διανυκτέρευσης>>

Δηλαδή 160€ για δωρεάν ταξίδι;; Και η ΕΛΠΕ δεν με έχει πάρει ακόμα για αντιπροσφορα.

Το ταξίδι δώρο δεν είναι.. δώρο 😎

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τους όρους για το "δωρεάν ταξίδι", αλλά για να το διαφημίζει κάτι δεν θα προσφέρει δωρεάν;
- Μεταφορά στον προορισμό και επιστροφή ("ταξίδι") ;
- Διαμονή ;

Αν προσφέρει τα παραπάνω δωρεάν κι ως όρο θέτει τη κατανάλωση γευμάτων στο ξενοδοχείο με ελάχιστη κατανάλωση, τότε δεν θα έλεγα ότι είναι παραπλανητικό...
...προσφέρει δωρεάν τις βασικές υπηρεσίες/χρεώσεις του ταξιδιού
...αλλά περιορίζει τις επιλογές του ταξιδιώτη ως προς το φαγητό...όμως αυτό δεν συνιστά Πρόσθετη χρέωση, που δεν θα πλήρωνε υπό καμία συνθήκη ο ταξιδιώτης (κι αν μιλαμε για ξενοδοχείο κι όχι για αυτόνομο διαμέρισμα, δεν θα υπήρχε κι εξοπλισμός για μαγείρεμα στο δωμάτιο)

Επεξ/σία από definitio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...