Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και στη σελίδα με νέο αίτημα (Προφίλ --> Συμβάσεις --> Αίτημα καταγραφής ένδειξης μετρητή), αρκεί να είναι μέσα στην εβδομάδα που αφήνει το σύστημα να καταχωρήσεις ένδειξη.

Η Volton ανακοίνωσε νέο 6μηνο μπλε στα 0,088 με πάγιο 9,90 με προ-εφαρμογή έκπτωση συνέπειας 45% οι τιμές. Αν δεν πληρωθεί εμπρόθεσμα ο λογαριασμός τότε η τιμή πάει στα 0,16 και το πάγιο στα 18€ για τον προηγούμενο μήνα που δεν εξοφλήθηκε στην ώρα του.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει κάποιος που να δίνει extra 20€ αν πας ελπεντισον με 2 παροχές?

20 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Σε εμένα που πήγα τρεις παροχές elpedison πήρα x3 50€ Σκλαβενίτη τα οποία περιμένω ακόμα μέσω box . Δεν μου έδωσαν τα επιπλέον 20€. 

δοκιμάστε να κάνετε παζάρια με τα καταστήματα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

δοκιμάστε να κάνετε παζάρια με τα καταστήματα

ΔΕΝ έχω στην πόλη μου

1 ώρα πριν, TeoTheDoctor είπε

Σε εμένα που πήγα τρεις παροχές elpedison πήρα x3 50€ Σκλαβενίτη τα οποία περιμένω ακόμα μέσω box . Δεν μου έδωσαν τα επιπλέον 20€. 

ΔΕΝ στα έδωσε η μαμά εταιρεία η εξωτερικος συνεργάτης?

Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλές γιορτές.

Για επαγγελματικό υπάρχει κάτι να ψάξω κάπου?

Έχω το ζενίθ business basic με μηδενικό πάγιο.

κατανάλωση 130-150 το μήνα.

ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο το επαγγελματικό της ζενίθ αλλα να πάω κάπου αλλού ή να μείνω?

Δημοσ.

Καλησπέρα, μόλις έλαβα τηλεφώνημα από Φυσικό αέριο με "Χριστουγεννιάτικη προσφορά" ένα έτος με 8,5 kWh α για τις 300 πρώτες kWh. Για τις υπόλοιπες δεν μου έδωσε τιμή, θα το χρεώνουν λέει σε τιμή κόστους (χονδρική) χωρίς να βάζουν κέρδος....

Τώρα είμαι με κίτρινο ΔΕΗ, το οποίο έως Οκτώβριο δε με πήγαινε άσχημα, αλλά από Νοέμβριο έχει τσιμπήσει, και έχουν ανέβει και οι κιλοβατώρες μου. Από Απρίλιο έως και Οκτώβριο ήμουν σταθερά κάτω από τις 300 το μήνα, Νοέμβριο χτύπησα 429 και λογικά μέχρι και τον Γενάρη εκεί θα κυμαίνομαι. 

Το 8,5 μου ακούγεται too good to be true, χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Υπάρχει κάποιος λάκκος που μου διαφεύγει, πέρα από το γεγονός ότι δεν μου δίνει τιμή για μετά τις 300;

Δημοσ.
26 minutes ago, chocorellos said:

Καλημέρα σας και καλές γιορτές.

Για επαγγελματικό υπάρχει κάτι να ψάξω κάπου?

Έχω το ζενίθ business basic με μηδενικό πάγιο.

κατανάλωση 130-150 το μήνα.

ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο το επαγγελματικό της ζενίθ αλλα να πάω κάπου αλλού ή να μείνω?

Η elpedison δίνει 50 ευρώ επιταγή σκλαβενίτη για αιτήσεις μέχρι 10/1... και ίσως πάρεις και κάτι έξτρα αν έχει κέφια ο υπάλληλος (είτε μέσω τηλεφώνου είτε σε κατάστημα).

Και παρόλο που το winmore έχει 10 ευρώ πάγιο, συμφέρει καλύτερα απ'το να πληρώνεις τη κιλοβατώρα 0.22

Βέβαια αν πας για το winmore2 https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-win-more-2-for-business_133437/ θα σου πρότεινα να το αφήσεις για τις 3/1... γιατί αν κάνεις αίτηση το Δεκέμβριο, η χαμηλή τιμή θα ισχύει μέχρι 31/1. Ενώ για αιτήσεις από Γενάρη, ίσως δώσουν παράταση στη τιμή ως 28/2.

Θα έχεις έτσι μεγαλύτερο περιθώριο να πάρεις τις επιταγές και να αλλάξεις ξανά πάροχο... πχ μπορείς μετά να πας ΗΡΩΝ μέσω econtract να πάρεις 50άρικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spahar είπε

Καλησπέρα, μόλις έλαβα τηλεφώνημα από Φυσικό αέριο με "Χριστουγεννιάτικη προσφορά" ένα έτος με 8,5 kWh α για τις 300 πρώτες kWh. Για τις υπόλοιπες δεν μου έδωσε τιμή, θα το χρεώνουν λέει σε τιμή κόστους (χονδρική) χωρίς να βάζουν κέρδος....

Τώρα είμαι με κίτρινο ΔΕΗ, το οποίο έως Οκτώβριο δε με πήγαινε άσχημα, αλλά από Νοέμβριο έχει τσιμπήσει, και έχουν ανέβει και οι κιλοβατώρες μου. Από Απρίλιο έως και Οκτώβριο ήμουν σταθερά κάτω από τις 300 το μήνα, Νοέμβριο χτύπησα 429 και λογικά μέχρι και τον Γενάρη εκεί θα κυμαίνομαι. 

Το 8,5 μου ακούγεται too good to be true, χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Υπάρχει κάποιος λάκκος που μου διαφεύγει, πέρα από το γεγονός ότι δεν μου δίνει τιμή για μετά τις 300;

Είναι κίτρινο maxi economy XL, συμπαθητικό πρόγραμμα αλλά όχι η καλύτερη τιμή που μπορείς να βρεις. Αυτό γιατί έχει χαμηλή τιμή για τις πρώτες 300 του μήνα, μετά η τιμή θα γινόταν πχ τώρα το Δεκέμβρη κάπου στα 0.175. επίσης, έχει και μηνιαίο πάγιο 14.90 ευρώ το μήνα που ανεβάζεις την πραγματική χρέωση.

Θα σου πρότεινα οποιοδήποτε 6μηνο μπλε ή το 12μηνο μπλε ζενίθ για χαμηλή τιμή χωρίς κλίμακα. Επίσης υπάρχουν και κάποια προμο που μειώνουν τα πάγιο τους από τα 9.90 στα 5 ή και κοντά στο 0.

12 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Καλησπέρα, κάτι πιο φθηνό από το σταθερό της ΔΕΗ υπάρχει ; Μου είπαν άμα πάω στο κυμαινόμενο θα είναι 0,14/KW

Εκεί περίπου 0.14-0.145 πάει το κυμαινόμενο ΔΕΗ λίγο πιο πάνω από το σταθερό τους συνολικά ή ίσο. Κι εσενα θα σου πρότεινα να δεις τα 6μηνα και 12μηνα μπλε της αγοράς, δες και το excel μου στην υπογραφή αν θέλεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/12/2024 στις 5:16 ΠΜ, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, αλλά θα πας 2-3 ημέρες ΖΕΝΙΘ. Δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης η ΟΧΙ?

Υποθέτω όχι. Αλλά τι με πειράζει το 2-3 μέρες ζενίθ. Ας πληρώσω 1 ευρώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες και χρονια πολλα,

Θα ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο εκανε να ερθει ο πρωτος λογαριασμος απο Zenith ?

Εχω αλλαξει απο 6 Νοεμβριου και ακομα τιποτα !!
Εχει γινει και καταμετρηση 10 Δεκεμβρη οποτε λογικα θα μου ερθει με την πρωτη εκκαθαριστικος ?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...