Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billator είπε

Καλησπέρα παιδιά, το ρεύμα είναι ο μόνος λογαριασμός στον οποίον (δυστυχώς) μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα ποτέ. 
Πλέον έχουν ξεφύγει αρκετά οι λογαριασμοί μιας και έχω αρκετά μικρή κατανάλωση 180-200kWh / μήνα. Είμαι με ΔΕΗ Γ1 αυτή την στιγμή. 

Έχω χαθεί λίγο στις πληροφορίες και στα Excel που υπάρχουν, αν κάποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος, η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εύκολη;  Η ελάχιστη παραμονή σε πάροχο για να εκμεταλλευτείς τα "δώρα" (χωρίς 12-μηνη δέσμευση) πόση είναι;

Αν μπορεί κάποιος είτε εδώ είτε σε pm να μου απαντήσει σε 2-3 ερωτήσεις θα του ήμουν υπόχρεως.Ευχαριστώ! 

Δεν υπάρχει ελάχιστη παραμονή μπορείς και κάθε βδομάδα να αλλάζεις πάροχο πέρα από τα σταθερά τιμολόγια (μπλε) που είναι 6 ή 12 μήνες στα οποία αν αποχωρήσεις νωρίτερα πληρώνεις κάποιο penalty. 
Η διαδικασία αλλαγής είναι απλή μια φωτογραφία στέλνεις τον μετρητή, ταυτότητα και τον τελευταίο λογαριασμό. Τα δώρα που υπάρχουν τώρα είναι 50€ Σκλαβενίτη elpedison και 50€ στον πρώτο λογαριασμό με e-contract από τον ΗΡΩΝ

• Thanks 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, costacurta είπε

Τα υπόλοιπα 50 τμηματικά τι εννοείες? Εμένα μου είπαν έχει ένα ακόμα 50ρι μόνο άν πας σε μπλε. Δεν ενδιαφέρομαι και το παράτησα δεν ασχολήθηκα αν είναι σε λογαριασμό ή κάποια δώρο επιταγή. Σε αυτό αναφέρεσαι? 

Αν πιέσεις λιγάκι μάλλον θα σου δώσουν και αυτό το "δώρο". 

Επίσης και στην elpedison παίζουν συστάσεις. Όσοι νέοι πελάτες πάνε elpedison και θα ήθελαν να στηρίξουν μέλη του νήματος ας αναφέρουν ότι θέλουν σύσταση. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, vaggy είπε

Μιας και το ξέρεις τι σου ζητάνε, το μύνημα από τον ΔΕΔΔΗΕ? (σε εμένα ήρθε μύνημα, στη μητέρα μου χαρτί) 

Αν ζητήσω αλλαγή παρόχου θα μου ξαναστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ?

Επίσης αν ζητήσω αλλαγή παροχου και με πάρει η ελπεντισον για τα 50+50 αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχω φύγει ακόμη άρα μάλλον δεν θα μου δώσουν την ΥΔΕ, καλά το σκέφτομαι?

Δεν γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει, μπορείς να το διαπραγματευτείς. Πάντως η επιστολή από το ΔΕΔΔΗΕ μια φορά αποστέλλεται και κοινοποιείται και στον πάροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλημέρα μπήκα στον χορό του ενεργειακού τουρισμού πριν τό καλοκαίρι, ξεκίνησα μέ το 200ριV βολτον πήγα ηρων50ρι και τώρα ελπε μάρκετ. Ερώτηση 

Μπορώ να πάω πισω Ηρών ξανά και να ξανάπάρω πάλι το 50ευρω? Το έχει κάνει κανείς? 

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες καλημέρα μπήκα στον χορό του ενεργειακού τουρισμού πριν τό καλοκαίρι, ξεκίνησα μέ το 200ριV βολτον πήγα ηρων50ρι και τώρα ελπε μάρκετ. Ερώτηση 

Μπορώ να πάω πισω Ηρών ξανά και να ξανάπάρω πάλι το 50ευρω? Το έχει κάνει κανείς? 

Αν έχει περάσει 6 μηνο μπορείς να ξαναπάς Ήρωνα. Αν δεν έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που ήσουν πελάτης Ήρων μπορείς να ρισκάρεις και να ξαναπάς, ορισμένοι έχουν αναφέρει ότι ξαναπήραν το δώρο των 50€ χωρίς να έχει περάσει το 6μηνο

Δημοσ.

Αν υπάρχει κάποιος που έχει γνωστό σε τηλεφωνικό κέντρο που δίνει προσφορές 50 + 50 για elpedison ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. 

Έχω 5 -6 παροχές να μεταφέρω.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, betion είπε

Αν υπάρχει κάποιος που έχει γνωστό σε τηλεφωνικό κέντρο που δίνει προσφορές 50 + 50 για elpedison ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. 

Έχω 5 -6 παροχές να μεταφέρω.

Για 5-6 παροχές θα πάρεις και επιπλέον 20€ Σκλαβενίτη για τουλάχιστον 4 παροχές 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

αν ειχες πάει με σύσταση μπορεις να ξαναπας μία με econtract 

• Like 1
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΡΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 30 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!!!!!!! ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΡΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 30 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!!!!!!! ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ.

ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη.

Ας πρόσεχαν...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/12/2024 στις 5:52 ΜΜ, Geoponer είπε

Να και κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει:

Εδώ και περίπου 5 ημέρες έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο της παροχής μου, αλλά η παροχή δεν φαίνεται ενεργοποιημένη στο νέο πάροχο (Ζενίθ), ούτε έχω ενημερωθεί σχετικά.

Στο μεταξύ κοντεύουν 10 εργάσιμες από τότε που πήρα τη σύμβαση με το νέο πάροχο και ακόμη δεν έχω ενεργοποιηθεί εκεί.

Update: η Protergia μου έστειλε τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό για διάστημα που λήγει στις 6/12, άρα λογικά από 7/12 ξεκίνησε η εκπροσώπηση της παροχής μου από την Ζενίθ.

Σχεδόν 20 μέρες από τότε και η Ζενίθ δε με έχει ενημερώσει σχετικά, ούτε και φαίνεται ενεργή η παροχή μου στα συστήματα τους.

Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό, ενώ δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ αφού έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο της παροχής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσες μέρες κάνει περίπου ο Ήρων σε e-contract? Λέω να κάνω αίτηση αύριο. Οι καταναλώσεις μου είναι 150-170kwh. Μετά το εξάμηνο φεύγουμε 

Επεξ/σία από kosmasgr
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Πόσες μέρες κάνει περίπου ο Ήρων σε e-contract? Λέω να κάνω αίτηση αύριο. Οι καταναλώσεις μου είναι 150-170kwh. Μετά το εξάμηνο φεύγουμε 

λογικά θα σε πάρουν σε μια μέρα απο το αίτημα. απο τη στιγμή που θα κάνεις αποδοχή θέλεις 2-3 εργάσιμες κανονικά. 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. ελέγχεις στο pdf της αίτηση που θα σου έρθει με email ότι έχουν βάλει τις ενδείξεις που έστειλες.  Αν γίνεται στείλε πιο πρόσφατες όταν μιλήσετε στο τηλέφωνο να μην σου έρθουν ανεβασμένες οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις υκε κλπ 

2. ελέγχεις άν έχει γίνει η εκπροσώπηση  βλέποντας αν έχει αλλάξει το νούμερό σου εδώ: https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

3. αν κάνουν παραπάνω απο 2-3 μέρες στέλνεις καινούριες ενδείξεις, επικοινωνείς το ακυρώνεις κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνεις αίτηση για νυχτερινό πας σίγουρα σε έξυπνο μετρητή ή υπάρχει περίπτωση να σου βάλουν αναλογικό; Η τιμή για αλλαγή λέτε να μείνει ίδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...