Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έλαβα την δώρο επιταγή Σκλαβενίτη από ΕΛΠΕ. Παίζει κανένας άλλος πάροχος για τουρισμό να γλυτβσουμε το ακριβό πάγιο της ΕΛΠΕ?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Μόλις έλαβα την δώρο επιταγή Σκλαβενίτη από ΕΛΠΕ. Παίζει κανένας άλλος πάροχος για τουρισμό να γλυτβσουμε το ακριβό πάγιο της ΕΛΠΕ

πόσο καιρό έκανες να παραλάβεις; με box?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sosias είπε

Νομίζω περίπου δύο εβδομάδες από το τηλέφωνο για την επιβεβαίωση στοιχείων 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Νομίζω περίπου δύο εβδομάδες από το τηλέφωνο για την επιβεβαίωση στοιχείων 

με box now παρελαβες ; η κούριερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, sosias είπε

2-2,5 εβδομάδες και πηρα 50 σκλαβε box 35 public viber και 20ρα συστατικη απο κατααστημα. και στις 2 παροχές ήρθαν άμεσα. παίζει να τους συμφέρει περισσότερο αυτή η μικρή χασούρα απο το να βάζουν υπάλληλους να μπλέκουν Myrae

Επεξ/σία από Cmg__
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/12/2024 στις 4:49 ΜΜ, skylouros είπε

Έφυγα (παροχή πατρικού) από ελπε προς ζενίθ, με πήραν τηλ από Ελπε με προσφορά 50σκλαβενίτη + 50 δώρο ρεύμα. Διπλό το καλό.

Σε ποιο πρόγραμμα ήσουν στην ΕΛΠΕ; 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Αξίζει από volton (σκρουτζ) να πάω σε ELPEDISON Double Energy Home Bright 12M? 

ΓΡΑΦΕΙ: H χαμηλότερη σταθερή τιμή της αγοράς στο φυσικό αέριο 0,0378 €/kWh για 12 μήνες.

Κάποιος που γνωρίζει? Υπάρχει παγίδα? υπάρχει καλυτερη προσφορα στην αγορα? 

Ευχαριστω για το χρονο σας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, konis1989 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Αξίζει από volton (σκρουτζ) να πάω σε ELPEDISON Double Energy Home Bright 12M? 

ΓΡΑΦΕΙ: H χαμηλότερη σταθερή τιμή της αγοράς στο φυσικό αέριο 0,0378 €/kWh για 12 μήνες.

Κάποιος που γνωρίζει? Υπάρχει παγίδα? υπάρχει καλυτερη προσφορα στην αγορα? 

Ευχαριστω για το χρονο σας. 

Απο 1.1 θα υπαρξουν χρωματισμοι στα τιμολογια του αεριου, σε περιπτωση π ψαχνεις απολυτη σιγουρια... just sayin' ... αλλα δεν ειναι κακη η τιμη του Φ.Α.στο συγκεκριμενο προγραμμα. Μεχρι και 0.045/kwh Φ.Α. σταθερη ,διχως προσθετα, ειναι γενικα μια καλη τιμη αν λαβει κανεις υποψιν του τις αυξομειωσεις λογω τριτων γεγονοτων...ειδικα αν υπαρχουν αντιστοιχες μονωσεις...  ποσο μαλλον ενδοδαπεδια...

Βεβαια το ζυγιζεις με την αντιστοιχη καταναλωση ρευματος π εχεις..στο συγκεκριμενο προγραμμα ειναι 0.1049/kwh συν τ παγιο... κανε εναν προχειρο υπολογισμο με μεσες καταναλωσεις π εχεις κ δες λιγο...

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι volton (σκρουτζ) που αξίζει να πάω?

Έχω μόνο ρεύμα δεν έχω αέριο. (Έκανα λάθος στην προηγούμενη ανάρτηση...)

Που με συμβουλεύεται να πάω Κάτι είδα για δωροεπιταγη Σκλαβενίτη. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, konis1989 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι volton (σκρουτζ) που αξίζει να πάω?

Έχω μόνο ρεύμα δεν έχω αέριο. (Έκανα λάθος στην προηγούμενη ανάρτηση...)

Που με συμβουλεύεται να πάω Κάτι είδα για δωροεπιταγη Σκλαβενίτη. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Έχουν χιλιοαναφερθει οι προσφορές που υπαρχουν τη τρέχουσα περίοδο. Ναι στην elpedison υπάρχει προσφορά για 50€ Σκλαβενίτη αλλά και 50€ τμηματικά στον λογαριασμό 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Έχουν χιλιοαναφερθει οι προσφορές που υπαρχουν τη τρέχουσα περίοδο. Ναι στην elpedison υπάρχει προσφορά για 50€ Σκλαβενίτη αλλά και 50€ τμηματικά στον λογαριασμό 

Τα υπόλοιπα 50 τμηματικά τι εννοείες? Εμένα μου είπαν έχει ένα ακόμα 50ρι μόνο άν πας σε μπλε. Δεν ενδιαφέρομαι και το παράτησα δεν ασχολήθηκα αν είναι σε λογαριασμό ή κάποια δώρο επιταγή. Σε αυτό αναφέρεσαι? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, costacurta είπε

Τα υπόλοιπα 50 τμηματικά τι εννοείες? Εμένα μου είπαν έχει ένα ακόμα 50ρι μόνο άν πας σε μπλε. Δεν ενδιαφέρομαι και το παράτησα δεν ασχολήθηκα αν είναι σε λογαριασμό ή κάποια δώρο επιταγή. Σε αυτό αναφέρεσαι? 

λογικα 10 ευρω ανα μήνα να πατσίζει το πάγιο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, το ρεύμα είναι ο μόνος λογαριασμός στον οποίον (δυστυχώς) μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα ποτέ. 
Πλέον έχουν ξεφύγει αρκετά οι λογαριασμοί μιας και έχω αρκετά μικρή κατανάλωση 180-200kWh / μήνα. Είμαι με ΔΕΗ Γ1 αυτή την στιγμή. 

Έχω χαθεί λίγο στις πληροφορίες και στα Excel που υπάρχουν, αν κάποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος, η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εύκολη;  Η ελάχιστη παραμονή σε πάροχο για να εκμεταλλευτείς τα "δώρα" (χωρίς 12-μηνη δέσμευση) πόση είναι;

Αν μπορεί κάποιος είτε εδώ είτε σε pm να μου απαντήσει σε 2-3 ερωτήσεις θα του ήμουν υπόχρεως.Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, juanjk είπε

:) :) :) :)

Είναι 50+ΦΠΑ 6% ή/και μηνιαίο πάγιο+ΦΠΑ 6%, δηλαδή τελική εξοικονόμηση από τα εκάστοτε δώρα.

Συνήθως έχουν λογαριασμούς με όλες τις τράπεζες, βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι το κάνουν όλοι οι πάροχοι.

Δίνουν περιθώριο για το promo ΥΔΕ δώρο να το κάνεις 90 ημέρες από την εκπροσώπηση της παροχής. Τώρα με το πήγαινε έλα των δώρων ίσως βγάλεις έτσι το κόστος του πιστοποιητικού :)

Μιας και το ξέρεις τι σου ζητάνε, το μύνημα από τον ΔΕΔΔΗΕ? (σε εμένα ήρθε μύνημα, στη μητέρα μου χαρτί) 

Αν ζητήσω αλλαγή παρόχου θα μου ξαναστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ?

Επίσης αν ζητήσω αλλαγή παροχου και με πάρει η ελπεντισον για τα 50+50 αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχω φύγει ακόμη άρα μάλλον δεν θα μου δώσουν την ΥΔΕ, καλά το σκέφτομαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...